Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulu22
aktív tag
Deaktiválni lehet ha residental (az ingyenes akciósat nem tudom), de a visszakapcsolásnál ha sűrű helyen vagy, akkor lehet, hogy várólistára kerülsz.
Ha roaming csomagod van, azt bármikor felfüggesztheted, cserébe vagy forgalomkorlátos vagy kb. a duplája mint a residental, és ha jól rémlik akkor 30 napot (egy ciklust) vonnak le, kevesebbre nem lehet visszaaktiválni. -
kulu22
aktív tag
Amikor megrendeltem akkor tesztelgettem, olyan 80/12 rémlik. De azóta elő sem vettem, és mivel tartalék + roaming csomag, felfüggesztettem. A fogyasztása kb. fele/harmada a Gen2-nek (20-25W rémlik miután beállt). Nincs külső egysége, bele van építve a teljes cucc, csak táp kell neki.
Szerk: ahogy látom itthon is lehet hozzá residental lite csomagot kérni, mondjuk nem tudom, hogy azzal mennyit enged mozogni (lehet h cellán belül igen)
-
kulu22
aktív tag
válasz
xenonboy13
üzenetére
Van transfer gomb a weboldalon az ügyfélfiókodban
-
kulu22
aktív tag
Néztem az előbb az accountomat, jól látom, hogy már oda-vissza lehet váltogatni a roaming és a residental között?
-
kulu22
aktív tag
válasz
Thronks.90
üzenetére
Sikerült választani? A motoros összességében kevesebbet fogyaszt, cserébe talán nem olyan érzékeny mint a V3-as, bár ez utóbbival nincs tapasztalatom.
-
kulu22
aktív tag
Nahát, most nézem, új típusú antenna van már a kitben?
-
kulu22
aktív tag
Mindig minden hálózatos cucc alá szoktam szünetmentest tenni. Ennél olcsóbb valami egy zavarszűrős hosszabbító vagy ilyesmi ha csak ez a cél. Az áramszünetek okozta ki-be kapcsolgatást inkább a tápok szokták megsínyleni és mivel itt be van építve, szerintem érdemes lehet egy kicsi UPS-re beruháznod.
-
kulu22
aktív tag
válasz
fifferfiffer
üzenetére
residental van, csak a leírásaikra hagyatkozva írtam
-
kulu22
aktív tag
válasz
fifferfiffer
üzenetére
roam esetén máshogy (rosszabbul) vagy priorizálva nagy terhelés esetén sajnos
-
kulu22
aktív tag
válasz
SpiderKnight
üzenetére
Szerintem nem, logikus az lenne hogy ha csak azt engedné, hogy cellán belül mozogj.
-
kulu22
aktív tag
válasz
fifferfiffer
üzenetére
Köszönöm!
-
kulu22
aktív tag
válasz
fifferfiffer
üzenetére
Köszi! Ez a ki-be kapcsolás hogy történt nálad? Csak érdekességképpen, nem tervezek ilyesmit.
-
kulu22
aktív tag
Van valakinek (valós) tapasztalata arról, hogy mennyiben változik az elérhető sebesség ha roaming helyzetben van a készülék?
-
kulu22
aktív tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
A torrentet nemhogy korlátozzák, hanem a kezdetektől fogva szankcionálják. Ilyesmire sztem nem lehet (szabad) használni. Kint ez amúgy is illegális.
-
kulu22
aktív tag
Kivették a Portability-t és húzós árú alacsony prioritású csomagok lettel helyette. Remek.
-
kulu22
aktív tag
válasz
fifferfiffer
üzenetére
A mobility szerencsére (még) maradt +4e / periódus, mondjuk ez téged nem húz ki a vízből.
-
kulu22
aktív tag
Sziasztok! Nálatok sem vonta le automatikusan az aktuális havidíjat? Kézzel rányomtam ugyan és rendeződött, de eddig minden hónapban ment közbeavatkozás nélkül.
-
kulu22
aktív tag
válasz
Barney182
üzenetére
Hogy mi történik a második hónap után (rosszul emlékeztem: "International Travel: Starlink can only be used within the same continent as the registered Shipping Address. If you use Starlink in a foreign country for more than two months, you will be required to move your account to your new location or purchase an additional Starlink to maintain service."), azt nem tudom megmondani. Vélhetően korlátozzák vagy felfüggesztik a hozzáférést. Viszont a fentiek alapján országon belül nincs ilyen limit.
A hardware ugyanaz mindkét esetben, az in-motion-hoz kell másik fajta.
Amúgy: [link] -
kulu22
aktív tag
Havi +4e Ft-ért lehet bekapcsolni, hogy a saját címeden kívül is használd (kontinensen belül, max 3 hónapig). Ez a portability, ennél az otthoni címeden elsőbbséget élvezel a netes forgalomban. Az RV alapból olyan hogy hurcolhatod (ugyanannyiba kerül mint az alapcsomag + hordozhatóság), de ott egyik cellában sem vagy priorizálva, még az otthoniban sem. Van még az új ami teljesen mobil, ez megy mozgás közben is, viszont ezekkel a vevőkkel nem kompatibilis a szolgáltatás, ami hozzá való vevőegység meg ha jól emlékszem 2500$ körül van, és a havidíja is 135$.
Ja, mégvalami, az RV-t fel tudod függeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Asus H110M2 D3 LGA 1151 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest