- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz NyalokAA #2751 üzenetére
Nyugi én legalább ekkorát koppantam mikor kiderült, hogya United Colonial Native az nem jelent állampolgárságot és a kedves tourinformos srác elkezdte ecsetelni azt szolgálat árán kell kiérdemeljem. Mondom most rohadjatok el a létező összes freighter-etek ki fogom üríteni. The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz NyalokAA #2552 üzenetére
Egy jó 8as a játék, ha már pontozni kell. Hangulata az van..fő story érdekes..bár nekem nem tetszett a vége..mellék küldik is rendben vannak..sőt azok jobban tetszettek néha mint a fő story.
Bázis épités..craftolás..jó, hogy van..valakinek biztos érdekes az is. Én egyaltalán nem foglalkoztam ezekkel.
Tuti nem goty számomra.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Playstation 5 Slim
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest