- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
janos666 #47236 üzenetére
nem cpu probléma, ismerem elég jól az enginet már, vannak gpu limites részek bőséggel a kampányban, főleg ha tele van köddel meg post process részekkel, elkélne a SLI ereje maxon, de sajna nincs támogatva, több fórumon is olvastam róla, kár érte
cpu limit inkább multiban érezhető, de ott nem szokott gond lenni, kampány meg a multi sok esetben eltér grafikában előbbi javára, eleve ugye a cinematic render átvezetők is nagyon szépek és látványosak de eszik is a vasat rendesen meg a mapok is mások, szebbek, kidolgozottabbak, ott más a lényeg ugye és hát 1 db 580 kevéske maxon...
-
válasz
janos666 #7246 üzenetére
Ja, ezt még majd elfelejtettem. A story az ME, de a hangulat egy része inkább Firefly. Mármint Josh Whedon mester azóta is felemlegethetően méltatlanul elkaszált Sci-Fi sorozat. Az a monoton egyféle zene, ami ment küldik alatt, annak a lágyabbik hangszeres része hallatán folyton a Firefly intrója pergett le előttem. Aztán meg jött az a hülye gitárzúzás, amitől elillant, mint a sorozat a műsorrendből.
-
FefeeX
veterán
válasz
janos666 #7246 üzenetére
Aki keveri a játékot a mozival, az bezony könnyen így járhat... Még a moziknál sem kell 100%ig hihetőnek lennie a sztorinak, hogy nagyon jó legyen, szóval a dolog inkább kukacoskodás.
A mouse megfordítása témát már feldobtad CAD miatt. Szerintem nem feladatuk 100%-osan konfigolhatóvá tenni a játékot. Gyönyörűen irányítható, akinek új, könnyen megszokható.
-
Arhquis
aktív tag
válasz
janos666 #6346 üzenetére
Nekem pl a bal oldali windows gomb is zavaró volt anno CS-ben, azóta ki is van szedve.
Én úgy vagyok vele, hogy minek, ha nincs haszna, ráadásul az ideg elkapna, ha éppen akció közben véletlen elfordítanám a képet. Ez nem egy nyugger játék, ahol ráérsz visszapepecselni, vagy akár befordítgatni. A profik egy része ráadásul low grafon tolja, hogy a csillogás se legyen zavaró.
No offense, mindenki azt szeretni, ami neki a szíve vágya, valóban néhány játéknál nekem is jól jött a forgatás, pl C&C Generals, de ide nem kell.
-
Arhquis
aktív tag
válasz
janos666 #6331 üzenetére
Nem tudok róla, hogy egérgombot lehetne cserélni.
Minek akarod a pályát forgatni? Miért gáz az ha nem lehet? Semmi előnyöd nem származik belőle. Főleg, hogy a kamerakezelés dinamikus kicsit, sosem sík.
Amúgy azt lehet csak, mint war3-ban, hogy Home vagy End lenyomásával átmenetileg kicsit elfordul a kép. De tényleg semmi értelme neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest