- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Aki nemlátta volna, érdemes megnézni a döntőt. Nagyon régen nem néztem ilyesmit, talán 5 éve is van, de ez valami brutál király élmény volt. Emberfeletti teljesítmény mindkét féltől.
Az viszont feltűnt hogy utóljára mikor vb-t láttam egy egész aréna volt tele, és ujjongtak az emberek, most meg nagyon szűk plánokat adtak csak a nézőkről, és a hangjuk sem volt olyan elsöprő.
Vajon miért tartják Lengyelországban, mikor túlnyomó részt csak az ázsiaiak vannak jelen?
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen széket vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xbox Series X|S
- BIOS frissítés
- Kuponkunyeráló
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest