Hirdetés
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
jokeph
üzenetére
Kaptam egy kis coachingot egy diás skactól, persze már nem sok pont kellett, inkább kitartásom nem volt az 1v1-hez mert beleuntam abba, h folyton a harassot deffenzíveljem és éreztem h a jól begyakorolt buildek ellen nem én vezetem a játékot, hanem csak védekezek és próbálok túljárni az ellen eszén. Amúgy nem ment rosszul azért ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez változott most, ugyanis a skactól kapott buildel én határozom meg a játékot, én viszem be az első ütést. Ha ez nem elég, akkor csak hoznom kell az eddigi makró gamemet és jó map controlt ill mikrót és upgradet tolni.
Jó érzes volt ma beverni a diamond tosst, főleg h ez a faj a gyengém. A korai harassnak hála csak halu phoenixeket tudott hozni, mert kellettek a gate+robo unitok a mass ling+roach deffensre. Szépen counterelt is volna, ha nem csapok le vagy 5 lurkert meg nem hozok pár corruptort overseerrel h véletlen se legyen detektorja
GG-t nem kaptam a végén, de nekem ez is elismerés 
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
- Bestbuy játékok
- Ubuntu Linux
- OLED monitor topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kaptam egy kis coachingot egy diás skactól, persze már nem sok pont kellett, inkább kitartásom nem volt az 1v1-hez mert beleuntam abba, h folyton a harassot deffenzíveljem és éreztem h a jól begyakorolt buildek ellen nem én vezetem a játékot, hanem csak védekezek és próbálok túljárni az ellen eszén. Amúgy nem ment rosszul azért ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)