Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • omani

    tag

    Tegnap elég sokat gyakoroltam custom 1v1-ben a 4GW levédést Z-vel. Nekem elég stresszes, és ha bármi hibát vétek, nagyjából bukom is a meccset, míg P oldalról többször lett a gyakorló partner supply blocked, hibázott mikroban stb mégis simán bevert.

    Protossal nagyon keveset játszottam, pár meccset talán, ennek ellenére a 4GW annyira egyszerű, hogy simán megcsináltam elsőre mikor próbáltam. Z-vel ezer meccs fölött vagyok, levédeni igen nehezen tudom. Néztem a Mr Bitter-es 4GW adásokat, hiába high diamond a srác, ő is szív vele.

    Ha van egy all-in taktika, amit könnyű megcsinálni, de nehéz levédeni, akkor ezzel a játék nemcsak a védőt kényszeríti rossz helyzetbe azzal, hogy frusztrálttá teszi mikor egy szinte kezdő játékos is elveri, hanem a támadót is, hiszen miért tanulna meg bármi más taktikát, makrót, stb, ha ezzel az eggyel is ennyire jól el lehet lenni.

    Persze megoldás lehet ha P ellen defaultban 7RR-re megyek, de én nem akarok leragadni egy buildnél és ugyanazokat az unalmas játékokat játszani napról napra. Ezzel ti hogy vagytok?

    http://www.flickr.com/photos/diego_rivera/

Új hozzászólás Aktív témák