- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Ez igy nem igaz,valóban esélytelen egy jó csapatnál a kozelukbe alcazodni,de pont erre hasznalom amit elobb írtam,20km utan alcaba vissza,igy siman megoldható, és hatasos is mivel rendszerint kilovok valakit alcabol jovet,meg hires pvp csapat tankjat is lottem mar ki,ha figyelnek a csetre akkor mindig megszoktam kérni a scit hogy azt sensor scannelje akit megcelzok,ezek utan nincs eselye a celpontnak.Persze ehhez kell hasonlo kvalitasu sci is,aki nem csak ossze vissza nyomkod.
-
Konfigos
őstag
Nekem nincs bogaram sajnos
Bár lehetne,csak felesleges pve-re szerintem,pvpre meg nincs esélye a bogaraknak se álcázott hajókkal szembe,és van romu tact karim is.
#6159: bizony
Pár napja próbáltam egy olyan buildet is hogy még az rsp-t is kivettem,de azért az már tényleg sok volt,szétkaptak mindig,ami viszont nagyon bevált az az em power to engine,evasive-al pillanatok alatt kilövök ha menekülni kell,2-3 sec és 30+km-re járok,igazából már ritkán szednek le emiatt.
-
FireKeeper
nagyúr
viszont a ground is része a játéknak, és lehet hogy őt pont érdekelné. ne magadból indulj ki.
Exelsior: ami kell - astrophysicist, conversation of energy, field researcher, medical vanguard
a maradék helyekre ízlés szerint a következőkből: accurate, elusive, efficient captain, warp theorist, photonic capacitor, techie, creative, resilient, peak health, cold blooded, sure footed, telekinetic, limited telepathy, soldier, lucky... mindegyik hasznos lehet, attól függően érdemes csemegézni, hogy mennyire akarsz rámenni a supportra vagy épp egy kis sebzésre.Wolverine: szvsz elég nagy "kibaszás" hogy csak a pakkal érhető el a thalaron generátor. mármint érthető a dolog, mert mindenki azt akarja megszerezni, hát az vegye meg a pakkot, de attól még kibaszás.
-
FireKeeper
nagyúr
+10 PONT, nem +10 energia. ez kb a lepkefing és a hangyahányás között lehet valahol. ugye az adott skillek lépésközei 18x3, 10x3 és 5x3 pont, a hatásuk pedig a pontok számával arányos.
én viszont sokat járok (jártam) groundra, és bizony kell oda is a trait. elite STF-re főleg.
egy trait helyet elpazarolni bűn sztem, ha BOff-ot is használhat az ember. túl sok space boff trait úgysincs, 1-2 effi igazán belefér az 5 helybe.
-
FireKeeper
nagyúr
elég minimális bónuszt adnak, ráadásul az efficient captain bónusza kiváltható két efficient trait-el rendelkező BOff-al is... a kettő közül talán a warp theorist éri meg jobban, mert az az EPS-t is erősíti. de ahogy mondtam, iszonyú minimális bónuszt adnak. ezzel szemben pl az accurate elég durva 10% accuracy-t ad, az elusive 10% defense-t.
-
-
FireKeeper
nagyúr
a valdore-t az ultra-mega-durva OP speckó konzol miatt kell kivenni. minden lövésnél van rá esélyed hogy a sebzéseddel arányosan gyógyítsd a pajzsod. volt olyan hogy 32k-t heal-elt minden pajzsszegmensen.
én túlzásnak tartom az 5 tac konzolt. hasznosabb inkább sok univ konzolt használni, amik ugye nem férnek el mind az engi/sci helyeken mert akkor meg páncélod/EPS-ed/RCS-ed/field gened nem lesz helyhiány miatt. ha már egy tac helyre univ konzolt raksz, akkor ugyanott vagy egy 4 tac konzolos hajóval is.
sőt nekem mogai-on csak 3 van, mégis irtó harapós.romulán is használhatja, de akkor le kell mondanod az álcázóról és a singularity core-ról, ami szerintem már nem éri meg. de persze lehet kifarmolom a romulánnak is.
apropó: vajon azok a klingek, akiknek nincs lvl3 marauding-juk, és ezáltal nem léphetnek be a sirius sector-ba RP nélkül, hogyan jutnak el a Raisa-ra?
-
FireKeeper
nagyúr
romulánnál tipp: vedd ki a valdore mogai refitet és a mogai retrofitet. nagyon pöpec hajó, enginek is elképzelhető.
egy definél szerintem ez a hajó simán jobb. nem olyan szép, de jobb lehet.
én a fedes és kling tac karimnak tuti kifarmolom. am a winter event alatt a breen hajót mindegyiknek kifarmoltam, bár nem használom sehol
ezt viszont mindenképp ki akarom próbálni.
-
FireKeeper
nagyúr
összesen max számú konzolt rakhatsz bele, és mivel újabban már mindenki elég sok univerzális konzolt használ, az elosztása kb érdektelen.
ez a hajó kb szegény ember bogara lesz. ugyanolyan fürge (ha nem fürgébb! +engine energia ugye), fegyver/konzol hasonló, valamivel tankosabb boff kiosztás, igaz picivel gyengébb hull. ha ezt tudom, hogy lesz ilyen hajó, lehet ki se nyitom a bogarat
-
-
John_Doe
senior tag
Ezek a képek több mint egy hetesek a tribli szerverről és nem én csináltam őket. Viszont szerintem egyenlőre nem lesz aktív sem a hangar pet sem a drenya. Az a szokásuk hogy sunnyognak 2-3 nappal a megjelenés előttig.
A mostani patch meg majd 1 giga szóval húzzatok bele nekem megint csak 2 perc volt a teszt szeró miatt. -
FireKeeper
nagyúr
reméltem hogy kapunk flottás warp core-okat extra holding nélkül, de úgy látszik muszáj volt még egy dili sink.
viszont így, hogy bejönnek a flottás páncél konzolok, asszem a most piacon lévők ára erősen zuhanni fog. akinek van ilyenje tartalékban, szerintem még most adja el.
-
FireKeeper
nagyúr
engi build, space-ground ready ground skilleket lehet variálni ha nem fabrik akarsz lenni, bár szvsz az a legjobb kit enginek (meg a robbantós).
#5159: sose fogom megérteni hogy mi vezetett rá arra hogy egy ilyen fordulékony hajóra csak beam-eket tegyél
-
FireKeeper
nagyúr
valamit valamiért.
szerk: az inertial dampeners semmit nem csinál a sebességgel. az csak akkor számít ha pl lefognak vonósugárral, vagy más módon manipulálják a sebességedet. RCS konzol kell hogy a fordulékonyságot növeld, vagy injector assembly, ha nagyobb sebességet akarsz.
-
madgie
titán
Nem értelek: lassúnak találod az engi hajókat, a hibrid megoldás meg nem jó?
A Mogai Retrofiten ott a Lt Comm Engi hely meg mellé egy Lt Universal, ahová megint Engi Boffot tehetsz. Mellé még gyors, fordulékony, stb. Ja, hogy nincs akkora hullja, mint egy D'deridex-nek. Valamit valamiért...
Most csak úgy villámmódra, skillezés nélkül dobtam össze valamit, de ezzel el mernék menni egy elite stf-re.
-
-
FireKeeper
nagyúr
de, papíron addig.
faszom lőjék le a szerókat egy-két teljes napig és javítsanak meg minden bugot, ne naponta szórakozzanak az ember idegeivel. ha kijön a Neverwinter nekünk tényleg NeverSTO-lesz (elvileg ugyanazon a szerveren fognak futni). persze a vasat nem bővítik mert nem éri meg nekik. mutatomhogyfákkjú.
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
megy is a rinya a fórumon, hogy a lifetimereknek is sorba kell állni
tiszta káosz van itten már kéremszépen. szerintem földi halandó értelmes sebességgel ma még nem fog tudni játszani. ahogy olvasom, minden MMO nagyon upgrade-nél ez van, mivel a cégeknek nem éri meg egy rövid ideig tartó megnőtt terhelésre megerősíteni a szervereket, de ez még a megszokottnál is jóval nagyobb szopóroller. lehet a cryptic alábecsülte hogy mekkora hype-ot kapott a játék, vagy hogy a romulán frakció mennyi régi/új játékost fogy elcsábítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged