- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
Raulblanco #9426 üzenetére
Igen ez vacilálos dolog,pl nekem teljesen megvan a tervem hogy mit akarok,és ha nem boundos cuccokkal csinálnám mindegy mindegy alapon akkor nem biztos hogy belefognék.
Példaként van 4db elachi XII accx3 dhc-m a hajón,accx3 crtd-t szeretnék,de elég könnyen lehet hogy dmg szorzót kapok majd mindre,és akkor így jártam,beleöltem egy valag dilit stb,azon már változtatni nem fogok tudni asszem.De ha most fognék bele egy buildbe és szintén lenne egy tervem akkor lenne egy költséghatékony megoldás,megveszem XI-esbe a fegyot aztán upolgatom,de ott meg mégnagyobb a rizikó,vegyük példának megint egy elachi dhc-t,tervezek mondjuk egy acc crtdx3-as szettet magamnak,megveszem a XI-es acc crtdx2 dhc-t már eleve nem kevés ec-ért,aztán lehet mire kihányja 50k dilit után az ultrát kapok rá egy dmg-t vagy egy crth-t,ha ragaszkodom az eredeti tervhez lehet 10x nekifuthatok mire kiesik amit akarok,esélyes hogy bőven ráfizetek mintha kicsengettem volna érte 40millát mondjuk.
#9427: Ez neked is szól amit fent írtam
Amúgy nem véletlen disruptorral csináltam,megvettem az összes XI-est,XII-es pedig aranyárba ment évek óta,exen is 1db van fent hetek óta,volt aki 150ért vett pl,nyilván lesz aki kicraftolja esetleg véletlen 90.-re,vagy kap pve-n,és nem lesz időm megvenni,de attól még nekem van esélyem egyelőre kis ideig több mert van elég jó alapom(XI accx3) és ebből könnyű XIII-as accx3-ast disruptort legyártani.Na meg nem is gondoltam durva árra érte,nem mondom hogy ebből fogok meggazdagodni mégjobban,ultra pedig egyelőre kevés van,akinek most kell azok megvesznek mindent,nem érdekli őket,nem számolgatnak,felrakják és szarják le.
Amúgy másnak is sok a crash?Kb 9x volt 2-3óra alatt nekem.
-
gerisz23
őstag
válasz
Raulblanco #9426 üzenetére
Az alap módosító nem változik,csak kaphatsz hozzá még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest