- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
25k-s pajzs heal az milyen szintű? Zöld? Arra általában nem is vesztegetem az időmet olyan kevés pontot ad.
A pajzs heal endeavor amúgyis bugos. Hol számolja a healt, hol nem ugyan azoknál a boff skilleknél van olyan, hogy egy darabig számolja aztán nem növekszik semmit, hiába spamelem a pajzs heal skilleket.
Egyedül a pajzs heales aktív trait bubi ami konzisztensen működik nekem ezeknél. -
GW2t a mai napig nem értem, hogy hogy marad életben - és nagyon megy a szekér -. Nekem regeteg órám van a játékban, 3-4000 óra vagy több, nem is tudom, hogy mikor néztem utoljára. Megvan egy csomó gemes cuccom - gem a valódi pénzes cucc, amit vehetsz ingame cuccért ugye -, de soha fel sem merült a gondolat, hogy költenem kéne a játékra - a kiegészítőkön túl. Mellette pedig rengeteg tartalom jön a játékba, ami ingyenes.
De megint annyit olvasgatok az STOról, hogy neki fogok ugrani újra.
Még úgyis félbe maradt az eventes karim a klingonoknál, már ha azt még be lehet fejezni, valami hajót vagy mit adna talán.
-
sith7
félisten
Én is sajnálom
Nekem mint embernek, csak úgy lehet Klingon hajóm, ha veszek Zen - ért, ugye ?
Más
Elkezdtem ezt az új eventet, és ha jól látom, a 3 reward közül bármelyiket is nyerem meg , az eredmény egy T6 ship lesz
Megcsináltam egy küldetést, ami az eventhez kötődik, elsőre nem nagyon tudtam mit kell csinálni, végül 50 pont lett az eredmény, azt be is írta, most úgy áll a kampány, hogy 50/3500 , ugye ha meglesz a 3500 pont, akkor lesz reward, ha jól értem.
Mentem még 2 küldetést, jobban mentek, több hajót is sebeztem, ki is lőttem, de nem kaptam semmi pontot, illetve kaptam, de nem adta hozzá az 50 - hez, még mindig 50/3500 - n áll a számláló .... így nem lesz meg április 6 - ig a 3500 pont, ha naponta csak 50 - et ad
-
sith7
félisten
Ezt az eventet láttam én is, csináltam is egy klingon karaktert, talán vasárnap
, de azt hittem kapásból lvl 60 lesz,- egy videóban úgy tűnt, de aztán rájöttem, hogy rosszul láttam - és nem az lett, így nem foglalkoztam vele ...még mindig ott van lvl 1 - s
Ha lvl 10 lesz, akkor kapok egy T6 Klingon hajót ?
az komolyMi az , hogy recruit karakter ?
A kezdőképernyőn a karakter generálásnál csináltam egyet. Az jó úgy ?Karakterlap
Amúgy meg Te küldtél nekem már cuccokat
-
Plata
félisten
Sd helyett ad akart lenni,de telóról írtam és sikerült mellé nyomni.
Ha van vanguard hajód akkor gondolom van vanguard packod.
Vagy nem?
Mert ha igen a vanguard pack boffjait érdemes minden karinak ki venni.
A hajódra vegyél flottás konzolokat ha van rá dilid,a flottás a legjobb,ha csak nincs pár milliárd Ec-d hogy vegyél rá spéci hajó konzolokat.
Ha van zenes vagy eventes hajó konzolod ami szintén használható azt is rá teheted. -
sith7
félisten
ok, van flottám, külföldi, évekkel ezelőtt léptem bele, egy csomó mindent beletoltam a fejlesztésbe, tegnap ránéztem, jelenleg 2 főt számlál velem együtt
Nem tudom itt van - e még a fórumon, de őt minden nap látom ki-belépni
gerisz a neve , ő segített anno, meg valamiket adott is, ... ha nem dilitiumot, akkor mást ... lehet a játékon belüli e-mail - ben küldött talán fegyvereket, felszerelést ... de lehet keverem valami más játékkal
-
sith7
félisten
Na, toltam tegnap ezt az eventet, nem rossz, tényleg jól adja a dilitiumot, rövid idő alatt cc 500 / kör.
Be is váltottam az összes eddig meglévő, és tegnap összeszedett dilitiumomat zen - re, hogy majd meg tudjam venni a klingon packot, amit írtál .... így lett 150 zen - m
.... már csak 11.850 zen kell a pack - hoz
Kb. sose lesz meg
ja, meg fejlesztgettem a Repukat is, ahogy tudtam, de egyelőre nagy része még 0, meg van 1 db 2 -s ...azok se ma lesznek fullosak
Hülye kérdés következik:
Hol van az a bázis, ahova ha lemegyek, akkor tudok hajót, felszerelést venni/fejleszteni ?
-
gerisz23
őstag
Tegnap este visszaállt 500 körüli értékre,sokan visszaváltották a zenjüket dilire,csakhogy az hétvégére elfogy,400000Zen körül volt a piacon az átváltható mennyiség.
A dil botok a jatékosok kb 30-50%-át tették ki,nem tudjuk mennyit siekrült bannolni,illetve voltak akik rendesen farmoltak (mint pl én) és bannolták őket. -
-
gabor7th
addikt
Miújság egyébként? Én most, pár, talán két éve félbemaradt dolgokat kezdtem befejezni, meg kipróbálgatni új hajókat amik már lehet egy éve megvannak...
Meg pl. most először kiváltottam több task force komplett set technológiákat. Rengeteg markot és rengeteg dilitiumot elhasználtam, de ha majd fel lesznek fejlesztve max.-ra, lesz néhány specializált, igazán high tech hajóm full settel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Uhh basszus, lassan át kell írnom a hajót a nevedre, annyi cucc van rajta tőled!
2 torpedónál érzésre nem volt nagy CD, de valahogy mérni kellene. Ehh, mikor még volt foundry... Ma nem fogok gép elé jutni, de szombaton megpróbálom kivizsgálni. Lehet valami fájlba logolva megnézem mit hoz össze a két torpedó vs. 1 torpedó.
Jó lenne, ha meg tudnám tartani a gravimetricet, imádom mikor a spread-el megszóróm vele az ellenséget és nyílik egy rakás hasadék.Amúgy jah, hátul ritkábban használok torpedót. Arra gondoltam hogy ha oda nem 3 omni kerül hanem csak 2, akkor a fegyver energia szint kicsit magasabban lesz átlagban ami összességében szinten tartja a DPS-t, de közben kapnék egy torpedó is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, azt tudom. Az Ancient omni AP beam array megvan. A "sima" omni AP beam array-t elvileg le tudom kraftolni. Az omni support AP beam array-t meg majd ki fogom tudni váltani a competitive wargamesből, de az a repu még nincs meg ennek a karinak.
Delphic AP omni beam az 300misi. Ba'ul már van 179 misiért isAz egyik AP-s omni beam helyére mit gondolsz a borg repus kinetik cutting beamről? A borg-os assimilated konzolt azt használom amúgy is.
A tetryon DHC az onnan jött, hogy azt ki tudnám venni az iconian repuból és elég tápos, de nyilván nem szeretném vegyíteni a sebzés típusokat.
Mondjuk tudnék olcsón Ba'ul AP DHC-t venni EX-en és felhúzni maxra. Ugye 4/3 helyem van, mit gondolsz arról, hogy: 2 DHC + 2 torpedó elől, hátul 3 Omni beam?A torpedók meg a gravimetric torpedó és a dark matter torpedók lennének.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2 DHC 2 Torp lett volna a felállás. Nem tudom 1 DHC 3 torp-nak van-e értelme. Meg amúgy szeretem a DHC-ket, olyan Defiant feeling ami nem lenne meg torpedós buildnál.
A gravimetric torp meg a Lorca-s dark matter torp menne előre a 2/2 felállásban. Csak most nem tudom mire gyúrjak rá, nem tudom az Iconian set-es Advanced Radiant Tetryon DHC-t be lehet-e tenni az Advanced Radiant Antiproton DHC mellé... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez a friss tac karim. AP fegyverzet lesz, a fézer cannon és konzolok majd le lesznek cserélve. Iconian set van rajta.
Az első vidi az fasza, találtam benne két konzolt amit nem ismertem, de meg tudom majd venni. Az event viszont nekem kimaradt, de ezt már beszéltük. Majd év végén valszeg a lobby-t fogom választani a nagy eventnél.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az előző red alertes is ilyen volt? Most összefarmoltam valami 700 markot másfél óra alatt, a diliről nem is beszélve.
btw, most egyik karimnak fixen 720 dilit, a másiknak meg 400 valamennyit adott egy teljesítés. És utóbbi minden teljesítéskor megkapta ugyanazt a nemezis of vessel 0047 accolade-et.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ma estig kellett volna tartania, tegnap este még azt írta.
A cucc meg amit küldtél, na az odaver!
Tegnap a pahvo space-en jobb oldalt két hajónk se tudott mit kezdeni az ellenséggel, aztán megjelentem segíteni, GW + Subspace wortex igen gyorsan eltakarította az ellenséget. Hát még mikor erre a párosra rárobban a Gravimetric torepdo a spread III-as skillel és nyílik 5 olyan vortex! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van két üres helyem torpedónak, amire van 3 lehetőség. mindhármat ki tudom venni repuból, igazából csak arra irányult a kérdésem, hogy melyiket ne a 3-ból.
Most h. hátra mit rakok, azt nem tudom. 1 torpedó miatt nem biztos, hogy érdekes a Dyson proton weapon, de mikor egy torp spread III beszórja a terepet a gravimetrikus torpedóval és nyílik 4-5 hasadék, az azért elég komoly. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A már meglévő Gravimetric torpedo és Particle emission torpedó mellé ebből a 3-ból melyik kettőt választanád a pargen-es GW-s Vestára?:
Dark Matter Quantum Torpedo
Neutronic Torpedo
Advanced Temporal Defense Chroniton TorpedoVan-e értelme egy hátsó slotba betenni a Dyson proton weapon-t a photon torpedó set bónusz miatt, vagy több értelme van cutting beam-et és elite fleet restorative phaser turreteket hátra tenni? Van két ilyen turretem. Mondjuk igen ritkán fordul elő, hogy leesne a HP.
Aztán még kérdés, hogy milyen tac skilleket tennél be? Most így van és a cannon boff skill helyére valami torpedós dolog kellene.
Torp High Yeald I
Cannon rapid fire
Topr Spread IIIAz új tac karim meg elindult az ikóniai szet irányába, de az még odébb van.
#21125: igen, van honlapjuk, még a jelentkezés is ott ment. Meg nem csak STO-t tolnak.
Csak most egy rakás common doff-ot kellene a futó projektekbe beadni, dilit amiből éppen lenne egy valaggal, azt egyik aktív projektbe se kéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest