-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plata
félisten
Tudnod kell hogy a romulán hajók nagyon jók,de van egy hátrányuk.
Kevesebb energiájuk van.
Amíg a fed klingon lekvár és egyéb frakció hajóiba warp core megy,addig a roma frakció hajóiba singularity core.
Vannak spéci képességei amik harc közben feltöltenek,viszont sokkal kevesebb energiából kell gazdálkodni.
Ha romulán hajót szeretnél kipróbálni akkor erre fel kell készülnöd,romulán hajóra nem megy fel a warp mag,csak singularity.Bár lehet hogy van kivétel,de nem jut eszembe.
Ha álcázva akarsz harcolni,azt is tudnod kell hogy álcából csak torpedófegyvert lehet használni.Ezért van az én klingon ragadozó madaramon elől csak torpedó.
Romulán karakter előnye hogy jobb boffokat kap a hajójára.
Te is tudsz venni a flottán romulán boffokat.
Romulán hajóba én jobban szeretem a plazmás ágyús hajókat.Esetleg a nagy dög roma D'deridex-et.De azt plazma beam-el.Sajnos a romulán álcázós az nekem annyira nem jött be.Klingon igen. -
Plata
félisten
Hát ha meg venni lehet akkor használni is,nem tudom már hogy hogy van ez a másik frakció verda használat.
Régen azt hiszem akkor lehetett ha volt 65-ös szintű roma vagy klingon karid.
Egyébként az álcás harc nagyon nagyon fun,de csak torpedó használható ellene és van még valami,nem árt ha nagyon jól értesz az adott hajóhoz.
Mert irtó fun dolog,de bizony ez már nehezebb fokozat.
Ha hazaérek megnézem. -
Plata
félisten
Nem.
Fleet ship module-t kapsz 1-et minden repuért ami eléri a t6-ot.
Vagyis 13-at.
Ezenkívül eventen is adnak néha,nekem is van jó pár,de mind acc bound.
Egyébként exchangen is lehet venni.
De egy dolgot jó ha tudsz.
Ha a kiválasztott flottás hajónak meg van a zenes változata akkor a flottás változatnak az ára az ötöde lesz.
Alapjáraton egy darab flottás hajó azt hiszem öt darab Fleet Ship Module,ha megvan a zenes hajó és annak kell a flottás változata akkor csak egy fleet ship module az ára. -
Plata
félisten
Ha van account bankod,akkor az account bound itemeket át tudod pakolni másik karakternek.
Repus itemeket nem.
De a legtöbb craftolt cuccot igen.Vagy ha találtad,Flottás felszerelés sem átadható.
Régebben lehetett mókolni a bound cuccokkal,például master key-t lehetett nem bound-á tenni.
Csak acc bankban össze kellett őket keverni,de asszem már nem megy. -
Plata
félisten
A dilithiumot egyik karakterrel fel teszed olyan nevetséges áron amiért az életben nem veszik meg,másik karival be logolsz és le veszed az ajánlatot a dilithium annál a karinál lesz.
Teszem azt felteszel az exchangre ajánlatod 1000 zen vételére 25 dilithium áron.
Na ennyi a zen ára a büdös életbe nem lesz,szóval a másik karival törlöd ajánlatot és le hívod a dilithiumot. -
Plata
félisten
Hát először is klingon hajód emberrel úgy lehet csak ha van már 65-ös klingon karaktered.
Akkor aktiválódik a cross faction hajó használat.
Utána zenes klingon hajót tudsz használni,esetleg dilithiumos klingont is,ezt nem tudom.
Az eventet ha befejezed akkor két darab t6 ship tokent kapsz,de nem most,hanem ha az event kampányban eléred a ponthatárt.Szóval mostani eventet fullra és bónusszal meg kell csinálni és a következőket is.
Kb három eventtel kész van.Pontosan nem emlékszem tavaly mennyivel lett meg.
De két darab t6 zenes kupont kapsz,vagy 1 darab T6 promós hajó tokent,vagy 1500 lobit.
A promós hajó csak egy karakterrel használható,ha megveszed nem lesz a többi karidnak elérhető.
A két darab zenes T6 kuponból ki vett zenes hajók account wide-ok,vagyis minden kariddal kiveheted.
Az 1500 lobiból ki vett hajó is csak egy karakterrel használható.
Figyelj nem április 6-ig kell 3500-nak lennie,április 6-ig csupán a jelenlegi eventet kell teljesíteni,utána majd jön egy másik event és még egy és még egy,így jön össze a 3500 pont.
És ne felejtsd el ha az aktuális eventet megcsinálod és kiveszed a jutalmat,mehetsz újra a bónuszért,vagyis az nap 2x50 pontot kapsz,utána mikor kész az event és csinálod bónusz diliért akkor is kapsz 50 pontot,szóval ne hogy csak addig csináld amíg a voth exosuit-ot megkapod.
Bocs ha elkövettem pár helyesírási hibát,de lehetséges hogy egy két betűt összekevertem mert sietve írtam és ilyenkor pár betüt összekeverek. -
Plata
félisten
Az a név kevés.
Az én karakterem neve Liesa@platac.Asszem.
Ha rámész a karid portréjára látszik is.
Az EBC az klingon és romulán hajók sajátja.
Klingon és romulán raider hajókon van.
Feden azt hiszem nincs,nem konzol a hajó alap képessége.
Az új terran raiderhez van konzol változat.
Ami vicces ha ráteszed egy klingon raiderre.
Ha van klingon recruit karid,az 10-es szint elérésekor kap egy T6 raider hajót.
Utána az account wide lesz,többi karid is kiveheti.
Nem tudom van-e még klingon recruit event,ha igen érdemes kreálni egy recruit karit.Ki véve ha már van. -
Plata
félisten
Látom T6 hajód van,küldök egy tokent amivel erősebbre upgradelheted.
Mivel nem tudom mi a karid neve ezért majd írd meg.
De a karid teljes neve kell.
Mellette lévő két konzolt is elküldöm ha kell,az egyik phaser a másik all dmg konzol.
Az upgrade tokentől a hajódon lesz +1 konzol slot,egy device slot és trait slot.
Már csak este leszek fent,mert ugye mindjárt lelövik a szerót mert leállás,plusz nem is tudok tovább lógni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha a hajó lomha, akkor a DHC-k 45˚-os céltartománya szűk lehet, mert nem tudsz elég gyorsan ráfordulni a célra. Márpedig ha nem tudsz tüzelni, akkor nem jön ki a DHC magas sebzése. Gondolj arra, hogyan harcolt a Defiant.
A fegyverek meg szépen eszik a fegyver energiát tüzeléskor. Ezzel az a baj, hogy egymás elől veszik el és a pillanatnyi sebzés az azon múlik, hogy éppen mennyi volt az energia.
Ha pl. 100-ra van beállítva a fegyver energiád, akkor ennyi energia fegyvernél mondjuk be fog esni 70-re ami már jelentős sebzés csökkenést jelent. Ilyenkor érdemes lehet rágyúrni az EPS power transferre konzollal vagy set bónusszal, valamint megfontolni, hogy nem-e lenne értelme egyik másik fegyvert mondjuk torpedóra cserélni.
Ki kell próbálni, figyelni kell hova esik le az energia miközben lősz mindennel.
-
Plata
félisten
Minden energia fegyver elsütésekor x energiát le szopál az akksiról.
Ezért ha sebezni akarsz energia fegyverrel a fegyver energiát nem árt minél magasabbra rakni.
Kivéve ha különleges nem fegyver energiát szlopáló fegyvered van.
Torpedónak például nulla energia kell.Mert azt egy pasas dobálja ki az ablakon.
Például a kedvenc de eléggé zakkant klingon recruit karakteremnél az energia maximálisan az aux-ra van húzva.
Nincs szüksége sem fegyver sem pajzs energiára mert nincs rajta hagyományos fegyver,kivéve a hátsó küldis polaron beam,de az dísznek van.
Úgyis az számít ami elöl van és álcából harcol,dupla EBC álca van rajta,nem jön ki csak akkor álcából ha a halálsugarat elsüti.Az álcából szeret bugolni.
Utána álcába vissza,álcában meg pajzs offline.
Motor energia sem kell neki sok mert endeavor és pilot spec miatt egyhelyben megfordul így is. -
-
Plata
félisten
Torpedó az ok.
Bakker,a steam szivat.
Csináltam két képet,steam elmenti,de nem tudom feltölteni mert valami rejtett file-ba rakta.
Mi a jó szent lószart művel már?
Eddig sosem szivatott ez a gyökér.
Akár hogy igyekszem képet csinálni a steam elmenti,de a PH fórum képfeltöltője nem érzékeli.
Ilyet még nem pipáltam.
Konzolok sebzés fajtája szerintem egy,de okosan keverve crit és crit severity-s.
Az egyik crit chance-t ad másik crit severityt,de ugyanakkor szerintem a sebzésük lehet ugyanaz. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lehet szivárvány hajót is csinálni 5 különböző fegyverrel, csak nem érdemes. A konzolok meg képességek általában egy adott típusra hatnak. Szóval ha most éppen plazma fegyvert raktál a hajódra, akkor a bónuszok miatt a többi energiafegyvered is legyen plazma.
Annak mondjuk nincs túl sok jelentősége, hogy melyik fegyver típus mellett kötsz ki, csak minimális a különbség közöttük.
-
Plata
félisten
Nem,egy hajóra akárhány típust feltehetsz.
De ha nagyot akarsz sebezni akkor az nem túl jó választás.
Nézd meg a flottán mennyi sebzés van egy phaser és mennyi egy mondjuk cannon konzolom.
Ha van a hajódon mondjuk 8 phaser és veszel hozzá csupa phaser dmg konzolt akkor nagyobb lesz a sebzésed,mintha veszel 8 féle tipusú fegyvert és hozzá beam vagy cannon sebzés erősítőt.
Tegyük fel van egy tac hajód 5 tac konzol slottal,ha csupa phaser fegyód van fent raksz be csupa phaser erősítőt,akkor az öt konzol össze adódik.
Ugyan ez a hajón van mondjuk három féle fegyvered akkor három féle erősítőt raksz be,nem fog összeadódni a bónuszuk.
Kivéve ha nem normális dmg konzolt használsz hanem speciálist,bár szerintem 5 spéci konzol az nagyon drága mulatság lenne.Ha van egyáltalán annyi.De akkor sem adnak akkora pluszt mint a flottás.
Amiket én használok az nem is tac konzol slotba megy,hanem univerzális vagy engi slotba. -
Plata
félisten
A red alert eventet ugye nem csak addig csináltad amíg a küldi kész lett?
Ha kész az event és megkapod a jutalmat mehetsz egyből a bónuszért,a bónusz minden nap egyre több dilithium.
Másik meg hogy red alert event alatt érdemes rengetet menni,mert gyors repus mark szerző hely,red alert tart kb két három percig és kapsz egy napi küldihez elegendő repu markot,ha mind a 13 reput húzni akarod és érdemes is.Akkor mész 13 red alertet és elindítod mind a 13 reput.Minden repu fontos mert mindeggyik ad valami jó dolgot.Vagy traitet vagy feghyvert konzolt. -
Plata
félisten
Gagyi fehér talán mk10.
Egyik másik spéci hajón van szintnélküli spéci fegyó.
Nézd milyen tipusú fegyver kellene?
Szerintem próbáld meg felhúzni a reput és onnan szerezni meg talán craftoltat vagy boxosat.
Ha van pénzed boxos fegyverre azt is vehetsz,de exen max mk12 olcsó.
Általában én is mk12-ről húzom upgrade-el a fegyvert nagyobb szintre.
Most volt az évfordulós veent,az alatt lehetett farmolni szuperjó upgrade tokent.
Még főnix event is ad,meg a red alert is adott egyet. -
Plata
félisten
Azt hiszem Enterprise lehet ingyen is csak kis szintű talán.Bár most nem tudom hogy megy a karakter húzás hogy 10 szintenként kapsz-e még ingyenes hajót.
Mintha valamelyik enterprise szerű lett volna.
Egyébként zenes Enterprise sok van.
Szinte mindenféle kiadás,TOS,TNG,Diszkó,Kelvin satubbi.
Szinte mindegyik filmbéli Enterprise van.
Lehet kapni zenest de talán promóst vagy boxost is. -
Plata
félisten
Nem.
Végletekig kimaxolt karakterekkel iszonyatos DPS-t lehet csinálni.
De azokhoz rengeteg pénz kell.
Spéci promós hajók traitje konzolja,spéci boffok,speckó doffok.
Nekem is vannak erős és durva sebzésű hajóim.
De az én buildjeimtől profi játékosok padlót fognának.
Nálam az elsődleges cél hogy fun legyen.
Két torpedós klingon karim eszetlen fun lett.
De a vulkán sci karim is jó.
De ő nem fegyverrel sebez,hanem képességeivel. -
Plata
félisten
A nimbus 3 boss random jön be pár percenként.
Mindig más,vagy egy gorn fömufti a gorn kanyonban,vagy egy óriás skorpió a sivatagban,vagy egyéb.
Destroy voth ship egyszerű,elmész dyson sphere-be és ott elmész a contested zone határ felé,ahogy odaérsz kiírja át akarsz-e menni,igen és ott lesz sok voth.
patrolok közül melyik kell endeavorban? -
Plata
félisten
Az egyik legtöbb xp-t adó patrol is beta kvadránsban van,a ninth rule.
Kinjer System patrol.
[link]
Ezt én csináltam,mert kíváncsiságból bementem.
Csak valamiért az irányítás kicsit meghülyül ha lenyomom a felvételhez az alt gombot.
Például a hajó nem akart balra fordulni utána meg hasonlók.
Nem tom mi a ragyáért csinálja. -
Plata
félisten
Ha a latinumra gondolsz,az azért van mert sokat dabo-ztam.
De semmi értéke nincs,nem lehet elkölteni semmire,csak egy két marhaságra.
A dilithiumot sok játékkal szereztem,szeretek ezzel a karival járszani,minden nap vele csinálom az endeavort.Plusz klingon recruit karakter.
A repu mark is azért van olyan sok,mert sokat játszom ezzel a karakterrel. -
Plata
félisten
Jut eszembe.
A játékban már a küldetések is adnak geart,fegyvereket és űr szettet.
Mint például ez.
[link]
Ha megnézed a linket,a linkelt oldal aljára le görgetsz a space sets fülnél expandra nyomsz,a mission reward szettek ott lesznek felsorolva.
Nagyon jó fegyvereket is szerezhetsz.
A mostani utolsó küldetés például nagyon tuti plasma fegyvereket ad,nem is egy darabot hanem négyet.igaz sceszett hosszú küldi.
de a dilithium storeból is tudsz ki venni speciális fegyvereket,ha bizonyos zenes hajó meg van,egész különleges fegyvereket lehet unlockolni zenes hajókkal.
Például a muris spiral wave disruptort.
Azt én nagyon szeretem,de főleg lökött klingon karival.
De az advanced phaser fegyó is elég erős,viszont nem emlékszem mi unlockolja. -
Plata
félisten
Nem lehet.
Mk12-t tudsz szerezni,ha megcsináltad a recruit eventek valamelyikét,fejből nem tudom melyiket,akkor már mk13 Ur cuccokhoz juthatsz,anélkül csak mk12 Vr.
Vagy exen vehetsz mk14-15 geart,de az marhára drága.
Jobban jársz repus gear-el és azt upgradeled.
Upgradelni vagy sima upgrade tokennel tudsz,vagy phönix eventes upgrade tokennel.
Ha van régről phönixed azt be tudod váltani upgrade tokenre.Vagy esetleg zenes upgrade token,az az ultimate upgrade token,vagy ha veszel spéci dlc-s packot ahhoz is jár spéci upgrade token. -
Plata
félisten
A repud t5-ös szintig halad lassan,ha eléred t5-öt kapsz boostot,amivel dupla olyan gyorsan megy.
Hajót venni,nem nagyon tudsz sehol,max ha flotta tag vagy és a flottának van bázisa ami ki van építve,akkor tudsz venni flottás hajót.
Felszerelést repuból tudsz venni,az a legjobb,vagy flottáról,megint a jobb,vagy a piacról.
Ami az exchange,ezt ESD-en találod.Ki véve ha klingon vagy akkor kronosz,vagy ha romulán akkor flottilla és vagy new romulus.
Nem tudom hanyas szintű vagy.
Szerintem a zenedet inkább tartogasd másra,csak akkor vegyél booster packot ha már sok zened van.
Hajót 40-es szintig kapsz 10 szintenként,ha eléred a 61-es szintet kapsz egy T5 hajó tokent.
Eventeken kaphatsz t6 zenes vagy promós hajót,esetleg eventes hajót.
A legutóbbi ilyen event februárban volt,akkor egy nagyon klassz hajót adtak.Következő ingyen hajós event valószínűleg nyáron lesz a nyári eventen.
De.
A neten sokszor lehet találni giveaway-t,amiben akár tuti jó hajót is adhatnak ingyen,sőt packokat is szoktak ajándékozni.
Plusz echangen lehet venni más játékosoktól T6 hajó kupont,nekem is szokott lenni,de most nincs mert mind elajándékoztam,ami van az meg mind bound-os.Vagyis nem adhatom oda másnak.
Időnként tök random a játékban is van ajándék osztás.Olyankor is lehet kapni hajót.
Bár mivel még kicsi a repud,nem látod,de ha nagyobb lesz a repud meglátod hogy tök állat felszerelést lehet vásárolni repu boltban. -
-
Plata
félisten
Repu húzás.
Van 13 repu,mire mindegyiket t6 szintre húzod annyi dilit kapsz hogy be tojsz.
Vagy az admiraltyzás.elég jól hoz dilit még most is a nerf után.
Reput húzni nem nehéz,de ha meg vannak csinálva a recruit eventek,akkor meg csak be kell logolni naponta egyszer és elindítani reput.
Recruit eventek jutalma ugyan is olyan töménytelen sok repu mark hogy nem kell vacakolni a repu húzáshoz mark szerzéssel.Csak ki veszed a jutalom markot és felhasználod.
Jelenleg a klingon recruit fut,az az egyik legjobb. -
Plata
félisten
Vagy,a játékbeli doffozós húzást választod,karakteredet felhúzod 12-es szintig,xp boostot veszel az exen.Úgy gyorsan megvan a 12,vagy ha van acc bankodban endevorból származó szinthúzós item akkor azzal.
Amikor meg van 12 veszel neki 40-50 kék lila doffot,vagy veszel a flottán neki fleet creditből,vagy exen,vagy sulibán buggal szerzel be.
Majd veszel neki egy rakás research assigmentet exen.Kék lila doffokkal elindítod őket és hopp már 65 is vagy.
-
Plata
félisten
A repus torpedók érdekesek.
Borg is meg a roma is különleges.
Romulán repus torpedó alapból egy hy torpedót lő ki,amire ha nyomsz spread 3 skillt akkor egy rahedli hy torpedót lő ki,ha van hozzá matha űrhajós traited akkor az meg bolondítja,ugyanis a matha trait a beam overload és hy torp skillt turbózza fel,Hy torpedó becsapódáskor egy shockwave-t nyom.
Na mármost ha fogod és az ellenséget összerántod egy grvity well skillel és közéjük lősz egy rahedli robbanós torpedót akkor az nagyot durran,úgy szétrepíti az összefogott ellenséget hogy csak lesel.
Jó hecc ökörködni vele.
Vannak ilyen mókás dolgok.
Mint például klingon bortasq cruiserrel el kapni khitomer-en a főgenyát és amikor lő a csapat elé pakolni.
Vagy voth fordított doffal elkapni és elfutni vele.
Jah a borg repus torpedó hy skillel át alakul valami fura energia fegyverré és elporlasztja azt amivel találkozik. -
Plata
félisten
Repus szettből sok van.
Általában mindenki azt használja ami neki tetszik.
Tac kariknak én nagyrészt iconiai repus szettet használok,sci karinak annak mást,temporal vagy dyson esetleg gamma.
Fegyverből jó a sima igen.
Nem használok flottás fegyót.
Kapitányi skilleket egyszer azt hiszem lehet resetelni ingyen is,utána zenért igen.
Időnként ha nagyon változtatnak valamit a skilleket,akkor adnak ingyen respecet.
Vagy ha be bugol a skillezésed valahogy akkor is kapsz.
Ha megnézed a Gurambás képemet azon látod,egy spéci boxos disruptor dhc van rajta,egy sima craftolt dhc meg küldis beam és torpedó elől,hátul 3 sima craftolt disruptor turret.És full iconiai repus szett. -
Plata
félisten
Meg mondom,eszement unalmas.
De tolni kell ha akarsz omegát.
No persze a profik bottal tolják.
No meg sok alt accounttal.
Még az sem biztos hogy lesz ma este rendesen szerver.
Event indulása mostanában elég nehéz,az új bagázs aki STO-t igazgatja elég szar.
Egy bugot kijavítanak 500 újat csinálnak. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Nem,a klingon hajók egyedik,a fed oldalon nincs hasonló sem.
Gurambára nem szoktam torpedót rakni,csak egyet,max,de B'rel az full torpedó.
Azokat a spéci küldiket lock boxból nyitottam régen.
Olyat nem tudsz csinálni,maximum vásárolni exen,de nem tudom mennyi most az ára.
Olyan 600 ezer és 3 millió közt van darabja.Körülbelül.
Fed hajóra is rakhatsz több torpedót,ha torpedós hajót szeretnél,de olyan mint a klingonok B'rel-je nincs.
Az ugyanis álcából tud torpedóval lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged