- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #20416 üzenetére
Figyelj,legendary scimitárral lazán megvennének.
Imádom a Scimitárt,na jó én nem úgy használom ahogy kéne hanem buli módra,de még úgyis állat.
Szerintem már a hajóm nevéből is leszűrhető hogy tök dinka.
De az élmény a lényeg,abban meg verhetetlen.
Múltkori legendary sem volt rossz. -
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #20268 üzenetére
Captains, we’re aware of the issues today on PC, including:
-Buying Ships with Some Currencies
-Donating Doffs to Fleet Projects
-Endeavor XP not awarded We’re working hard to fix all of these issues right now, and you should expect and update either late this week or early next. -
Nagus
senior tag
válasz
L3zl13 #20263 üzenetére
Jól értelmezem, hogy ez ad 3 hajót (B'Rel, Excelsior, Vor'cha) és ezeket mellé (?):
-2pcs 100% Off T6 Ship Coupons
-The Ability to Fly Ships of Any Faction, Unlocked Across Your Entire Account
-6 Ship Slots
-6 Experimental Upgrade Tokens
-11 Ultimate Tech Upgrades
-11 Master Keys
-11 R&D Promotional Ship Crafting Packs
-Gre’thor Targ Combat Companion
-Exclusive to Pack – Holo Bridge Officer: Worf
-Exclusive to Pack – Boreth Monk Robes Outfit
-Exclusive to Pack – Title “Got to ElevenÉs ez hol érhető el 500 lobiért, mert én sehol nem találom?
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #20195 üzenetére
Yesterday, with the launch of #HouseReborn, Star Trek Online had the highest number of active players since the launch of #VictoryisLife in 2018. A huge thank you to Captains old and new for joining us. As a thank you, we're happy to announce the prize of our next Meta Event:Starting in late February, complete five of our Meta Events to unlock your choice of a good amount of Lobi...or any Lockbox or Promo ship in the game. We'll be announcing the first event next month, so keep your eyes here.507507155 hozzászólás31 megosztásTetszikHozzászólásMegosztás
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #20085 üzenetére
Csábító,de ez úgyis csak be etetés hogy most be vásárolj és ha jön a nagy pack ne maradjon pénzed.
Jön a klingon recruit,meg az új TFO ecent ami majd hajót ad,szerintem valamivel készülnek,na és februárban lehet készülni egy giga packra.
Klingon legendary pack lehet már nem lesz,elvégre a következő év elején a hajókat összevonják,már klingon is repülhet bármelyik fedessel. -
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #19850 üzenetére
Hát nem nagyon izgat a dolog.
Hajót úgysem tudnék venni,már megvan az összes.
Három T6 kuponom is van az acc bankban,de nem tudok vele mit kezdeni,a lobi leárazás nem rossz,bár jobban megerőltethették volna magukat.
Más téma,nem tudjátok melyik engine kinézete a legjobb?
Defire kéne valami jó,mert a bajor randaa. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #19822 üzenetére
Passz.
Nem emlékszem,de mi volt az a dolog amit be kellett írni a launcherbe régen?
Annyira emlékszem hogy a vége proxy eu2 volt.
Vagy Eu2 proxy?(#19821) Gergello
Játék tök ingyenes,de ingyen csak T5 illetve eventes hajókhoz jutsz hozzá,kis event farmolással 1-2 ingyenes T6 tokenhez.De az kb félév.
A DLC-k csak csúcs hajókat adnak sztorit nem az mindenkinek ingyenes. -
Plata
félisten
-
kozi71
senior tag
válasz
L3zl13 #19676 üzenetére
Köszi a tippet! Közben már vásároltam egy olyan corrosive cuccost. Tényleg nem vagyok elájulva tőle. Főleg, hogy inventory-ban volt még kettő másik. Azok valami dobozból kerülhettek hozzám. Ez a adok-veszek oldal sehol sem működik nálam. Már három helyen jártam ez ügyben. De csak az üres oldalakat látom. Szépen fel van sorolva minden szűrhetem is mit keressen, csak éppen találatokat nem hoz fel semmire sem. Nem működnek mindenhol ezek a hozzáférő helyek?
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #19469 üzenetére
Szerintem most be van keveredve,eventes gorn klingon karinak simán flametrower,nem eventes orionnak disruptor flametrower.
Gornnak csak lángot lő,orionnal meg mindent,gorn karinak disruptor turretet rak le mellé,orionnak phasert.
De fed karinál is megnéztem,annak meg disruptort rak le,sőt neki még a drone is klingon,fedes eventes kari.
Úgyérzem cseszettül eltolnak ezek valamit a nagy frissítésben.
Jah fed oldalon jem hadar karinak is megnéztem,az is defektes.Polaron turret helyett hol phasert hol disruptort tett le.Nukarán ezzel szórakoztam tegnap.Ráadásul jem hadar karinak nem rak le 3 turetet csak kettőt,de mind a kettő másmilyen,szóval ott már tényleg totál káosz van. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #19460 üzenetére
igen 1 hajó,de acc wide traitje lesz,elég jó,1 kari boost 65-re,meg mk14 ground és zűr gear.
Első pár napban csak 6k lesz,asszem.This pack contains all of the following:
1,000,000 Energy Credits
1,000,000 Expertise
250,000 Reputation Dilithium Vouchers
5x Specialization Qualifications (one for each Specialization)Use these to immediately train the Bridge Officer(s) of your choice in the Specialization(s) you desire!
5x Enhanced Universal Tech Upgrades (no Dilithium cost to apply)
36x Inventory Slots
12x Bank Slots
6x Bridge Officer Slots
2x Starship Slots
A FULL SUITE of Very Rare (Purple) Mk XIV Ground Equipment and Space Equipment
Includes *all* basic Kit Modules for your chosen profession, and many different options for outfitting your ship and crew!
6x Very Rare (Purple) Bridge Officers (2 of each Profession)Each of these special officers has the following attributes:
Pre-Promoted to Commander Rank
Fully Trained in *all* basic Bridge Officer
AbilitiesPre-Equipped with Purple Mk XIV Ground Equipment -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #19416 üzenetére
Sima red alert hétvégén a borg red alert erősebb.
Most hogy red elert event van gyöngék mint a franc.
Rádobod gw-t meg sv-t két borg kockára de lőni nincs idő mert eldurrantak?
Eventes red alerten tovább tart a repülés két borg célpont közt mint a borg kilövése.
Én már azzal sem fáradtam hogy kidobjam a hangárokat,úgysincs rá idő hogy lőjön. -
Plata
félisten
válasz
L3zl13 #19262 üzenetére
Account.
Most voltam eventen.
Az öt rakétából 3 el sem indult mert nem volt ott az állványom,két rakéta felszállt,köztük az enyém és egyből fel is robbant,pedig full lila volt.
Másik hogy fedes karakteren szinte alig volt valami ruha,felül asszem valamelyik flotta épületben vehető ruha darab,de alul orion bugyi volt rajta,pedig fedes kari volt.
Hogy a jó fenébe vesz fel fedes kari klingon alsót? -
Plata
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged