- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
John_Doe #11312 üzenetére
Igen emlékszem,és DS9-en árultak ingyen űr és ground szettet.
Bortas és Ody packot ki is próbáltam megvétel előtt tribblin.
Állítólag ilyen lesz Avenger/Mogh traitje:
Trait Upon activation of Emergency Power to Weapons, reduction to Weapon Power Cost and increase of Firing Cycle Haste -
gerisz23
őstag
válasz
John_Doe #10694 üzenetére
Jah,itt másról nem szól lassan az egész,hogy miként vegyék el az meberek kedvét,illetve hogy fizess minél többet.Miért kellett nerfelniük argalát?épp elég volt hogy 1000 kör kellett egy spec kimaxolásához.
Még van 2 pvp karim amiket előbb-utóbb szeretnék felhúzni,a romtacomnak az intel space része kivan húzva,most a pilotot csinálom,csak azután elsz befejezve az intel.De nem a7végén az tuti...Ha bírom cérnával akkor még a scit is szeretném tuningolni,mind2-vel folyamatosan doffozok,meg a többi altjaimmal is. -
gerisz23
őstag
válasz
John_Doe #10530 üzenetére
Nem,úgy értem hogy a command helyére intelt (a kettő nem ugyanaz).Pl a lobis vadkutya hajóra jólenne egy override subsystem skill,de mivel command slotja van nem lehet vele intel skilleket használni.Gondoltam ha hibrid lesz a bridge officer slot akkor majd lehet jobban variálni a skilleket,de vagy intel vagy commander skilleket lehet a régieken kívül,a két újat ötvözni nem lehet.
-
gerisz23
őstag
-
Plata
félisten
válasz
John_Doe #10515 üzenetére
Olvasd el figyelmesen mit írnak,az engi változatban commander engi lesz,más változatban más commander boff hely lesz,olyan mint amilyen a hajó.
Tudom hogy nem kéne annyit a cseten lógnom,de azt vettem ki a külföldi cseten a sok hablatyból hogy ezek a hajók fleet erősségűek lesznek,több konzol hellyel mint a T6 hajók.
Ez lehetséges,vagy hülye pletyka? -
Raulblanco
aktív tag
válasz
John_Doe #9190 üzenetére
Nem volt rögtön megvehető a legacy?
Pont ezen gondokodtam, azt nem vettem meg, azóta töröltem is a romulánom, egyetlen reman van fed oldalon schimitarral, kb ennyi a romulános pályafutásom, felesleges is lett volna így utólag az a pack, de ezt a fedest tuti használnám sok karakterrel, szóval érdemes lenne megvenni, de a fene akar arra várni, hogy mikor rakják majd be. Zen-em bőven lenne rá, azt összefarmoltam, így ha nem szükséges nem igazán költenék rá pénzt, de várni valamire ami már elérhető valahogy, az még a pénzköltsénél is rosszabb.
Mindegy, végülis, kijön a DR aztán ha van c-store-ban megveszem, ha nincs akkor meg úgy veszem meg. -
gerisz23
őstag
válasz
John_Doe #8408 üzenetére
Nah,Köszi az infót,azt hiszem drágulni fog az aegis...
Kicsit hasonlít az új rendszer a Warframe rendszeréhez.1-2 aegist legyártok,amúgy a repus cuccok sokkalta jobbak,de aki keveset játszik annak jó az aegis is :pTegnap kivettem a counteres shieldet,cuki a 4-es bónusz,kumarival próbáltam pven,jó buli volt -
Robokutya
senior tag
válasz
John_Doe #5963 üzenetére
Mivel én azóta játszom amióta ingyenes a cucc így előfizetésem sose volt.mediamartktban ha egyszer láttam életemben előfizetéses dobozt annó
Így marad az 1000 zenes pénzkidobási manőver.Ezt is jól kitalálták nehogy 500 zenbe kerüljön még mellékeltek mellé 10 bankslotot is ?
Tehát ezzel a tokennel tudom segíteni valamelyik másik karakterem repü fejlődését?
Ha jól értem akkor ha be tudod váltani elég csak a kedvenc karidat nyüstölni egész nap és a kiválasztott alkarit tudod táponi vele. -
Robokutya
senior tag
válasz
John_Doe #5953 üzenetére
hm hogy ez eddig mért nem vettem észre
A másik kérdés
ha a mobiusba beteszem azt a consolt amivel megduplázza magát akkor a másolat is ugyan olyan erös lesz mit az eredeti? ugyan akkora sebzéseket osztogat?
a taktikal conzolokból kivettem a leggyengébbet a X es lilát és betettem a helyére de még nem próbáltam ki.
kép -
FireKeeper
nagyúr
válasz
John_Doe #5853 üzenetére
logikus újítások, ha engem kérdeztek, elsőre ilyennek kellett volna csinálni a repu rendszert. a commodities/hypo/regen vásárlás amúgy is nagyon idegesített...
Robokutya: igen, több karival könnyebb lesz, ha már eggyel kimaxoltad az adott reput. nem, nem resetelődik semmi, amit eddig elértél repuban, az megmarad.
-
Robokutya
senior tag
válasz
John_Doe #5816 üzenetére
oké de az ambasador küldi azért nekem hosszabbnak tűnt.
De ez az időkapus vagy micsoda küldi tetszikfőleg amikor a hidakat nyitogatod kifele.
na megyek megcsinálom még vagy legalább 5 alkalommal mert mindegyik karimhoz kell a hajó pont az enginernek nem fekszik a cucc.
Nem beames beállítottságú.ez a Lobbis küldit hogy kell elkezdeni ?
-
TommyGun
őstag
válasz
John_Doe #5661 üzenetére
Akkor jobban járok ha veszek egy ZENes hajót ami amúgyis megfelel nekem és van rajt egy konzol is, mert akkor később nem kell a flottáshoz annyi konzolt venni. Nem akarok nagyon csórsokodni itt, annyit részánok a játékra mint az eddigi MMOkra, havi 3 ropit, de ez a 2500 zenes hajókat sokallom mégha lehet is venni ZEN-t dilithiumért. Tegnap néztem 19 euro 2200 Zen, ez most majdnem 6 ropi...
-
TommyGun
őstag
válasz
John_Doe #5659 üzenetére
Akkor vmit félreértettem de konfigos ezt írta > Ebből kell általában 4,de ha megvan a retrofit vezio a kinézet hajóból akkor 1 kell csak.(Érdemes megvenni őket mert általában spéci konzoljuk van,és így is úgyis legombolják rólad a zent)
Ebből gondoltam arra hogy ha veszek ZEN-es hajót akkor lesz rajta.
konfigos ezt meg hogy értetted? > Dilivel kapcsolatba majd ha fent leszel érdeklődj chaten,segítünk!
Van vmi gyorsabb mód a Dilithium szerzésre? -
Robokutya
senior tag
válasz
John_Doe #5477 üzenetére
hurrá ez jó hír köszi az INFót
én még a régi alapruciknak is örülnék ha bedobnák őket akár a borg triblit is ujjongva fogadnám
ha a tavai ajándokok lesznek tos egyenruci max akkor leszek elpityeredve mert ők megvannak, vagy a téli ruházat.Mi ez a naagy ajándék mizéria?? Lesznek új dolgok ismét? Vagy már nem hajlandó senki zent költeni ezekre az ajándékokra?
-
Robokutya
senior tag
válasz
John_Doe #5473 üzenetére
wtf.. ajándék klingon hajóóó?,, hogy a túróba? Simán c storban lehet majd lecsekkolni vagy küldit kell teljesíteni hozzá?
Infót ha lehet magyarul osszatok mert azé nem csak 2 en 3 an lesik a fórumot ki guvadt szemekkel google fordításoktól sírógörcsben fetrengveEgy pár mondatos összefoglalót fordítást kérhetnénk azoktól akik tudnak angol?
-
Wolverine
félisten
válasz
John_Doe #5304 üzenetére
Van devblog is, de statok még nincsenek.
-
Jakuu
őstag
válasz
John_Doe #5250 üzenetére
Masfel perc alatt lejott.
Ilyenkor jo meg, mert sokan nem gondoljak, hogy lelehet szedni a patchet.Azert szerintem mar reg nem sunnyognanak, ha a scimitar es mas hajok a jatekba kerulnenek ezzel a patchel.
Szoval kizartnak tartom, hogy lesz. Esetleg majd csak kesobb. Most a dili farm es egyeb fleetes okossagok jonnek, meg sok fix. -
-
Robokutya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest