Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
na szuper kellet nekem bowlingozni mennem
eső alkalom és sikerült eltörnöm a gyűrűs ujjam
Hurrá Így szert tenni az első csonttörésedre ez művészet 2 hét gipsz. Az a vicc hogy két héttel ezelőtt szereztem és nem is fájt annyira. Még a múlt héten pakolásztam is ismerősnek cibáltam lefele a szemetes zsacsikat a 4. emeletről
Azt tegnap akkora villám csapott bele ismét hogy muszáj volt elmennem dokihoz. Kaptam egy naagy bunkót, egér még épp elfér de játszani tutti nem tudok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest