Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Dinomano
üzenetére
"Pl. a szellem jedi-k, ewok macik, a 3. rész végén lévő "díjkiosztó", stb."
A "díjkiosztós" giccsparádét már akkor sem értettem, pedig akkor még én is a film bűvöletében éltem (bár már akkor sem a sztori miatt, hanem a látvány/hangok miatt, ami abban az időben tényleg elképzelhetetlen volt)És mekkora szerencséje volt Lucasnak, hogy a Holiday Special-t akkor még tűzzel vassal el tudta tüntetni a színről, mert nem volt internet. Ma már percek alatt mém lett volna minden egyes borasztó jelenete. Ott azért erősen látszott, hogy Lucas fele olyan tehetséges sincs, mint ahova felhájpolták, a classic SW is szerintem a háttér emberektől lett zseniális, akik kitalálták az úttörő vizuálokat, és a gyerekes történet ellenére képesek voltak egy komolyan vehető egésszé alakítani a filmvásznon. Aztán Lucas elhitte, hogy egy isten, meg is csinálta rögtön Jar-Jar bohócot a többi agyatlan marhasággal együtt. Valójában Ő egy gagyizásra hajlamos giccsparádé, ha nincs mellette sok valóban kreatív ember, aki befékezi. Emléékszem, nagyon vártam az új filmet, de végül a szintén akkor debütált Matrix 1-et néztem rongyosra helyette. Az SW-ből elég volt egyetlen végignézés, ott se hittem a szememnek, hogy mi ez a gyerekes butaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A "díjkiosztós" giccsparádét már akkor sem értettem, pedig akkor még én is a film bűvöletében éltem (bár már akkor sem a sztori miatt, hanem a látvány/hangok miatt, ami abban az időben tényleg elképzelhetetlen volt)
CPT.Pirk