- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Sotyks94 #32818 üzenetére
Én 110-120-al elvoltam, Battle Royalban nem voltam jó, de annyira rossz sem. Mondjuk ez magyarázatot adhat arra jelenségre, hogy amikor már kicsit profibb voltam, és ránagyítottam az ellenségre, az Avenger ballisztikus lövedékei látszólag eltalálták a hajótestet, mégsem sebződött.
Jack@al: Ezt már megtettem, clean reinstall registry pucolással megvolt 3x. Most már csak az új patch-ban reménykedhetek.
-
mrfire
őstag
-
PoeDameron
aktív tag
-
mrfire
őstag
válasz
Sotyks94 #28105 üzenetére
Hát, ott vannak még az összefoglaló videók is, ha nem szeretnél visszaolvasni.
De pár dolgot leírtam pont az előző HSZ-emben.
-
mrfire
őstag
válasz
Sotyks94 #21755 üzenetére
Február elején lép érvénybe, az EU-s országokon belül.
Nem biztos, hogy jól értem, de eddig nettóban vásároltunk mindent, ami digitális, és ezeknek szépen meg fog ugrani az áruk. A drágább fizikai cuccokra eddig is rákerült behozatalkor a 27% ÁFA, és aki fizikai tartalmú csomagot vett anno, annak valószínűleg szintén ráteszik majd ha valahára postázásra kerülnek azok a cuccok.Avenger variánsokról nem tudok semmit, valószínűleg még előttük, igen.
-
mrfire
őstag
válasz
Sotyks94 #21752 üzenetére
Talán a legfontosabb: [link]
De, volt hír róla, hogy ezentúl megadóztatják a digitális vásárlásokat is, nem csak azokat, amiket elkapnak a vámon. A héten kipróbálható a Cutlass és 23.-áig lehet venni már csak pár bizonyos fizikai cuccot, fent van az RSI oldalán a lista.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Sotyks94 #20327 üzenetére
Elvileg nem kéne, hogy az összes variáns megjelnjen a CCU-hoz. A connie-nál is úgy volt, hogy aki korán megvette, az később megkapta az andromeda (alap)verziót. Hasonlót csinálhatnak az avengerrel is, nem kéne e miatt várni. Lehet, hogy annyira friss még a patch, hogy nem igazították hozzá a honlapot. Legalábbis én ebben reménykedem, mert én is CCU-znám az aurorám avengerre.
-
Drenadar
Topikgazda
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
-
duvi
nagyúr
válasz
Sotyks94 #14504 üzenetére
Hotas-X-hez, Menthirist kolléga leírása alapján: csinálj egy user.cfg filet a CitizenClient\ könyvtárba, ahol a system.cfg is van. Ebbe a fileba a következőket másold be.
v_joystickTwistSensitivity=0.2
v_joystickSensitivity=0.4
Ezek az értékek ízlés szerint állíthatóak. Elég ha 0.1 értékkel változtatjuk, mert nagyon érzékeny.
Ezen kívül lehet még xml filet szerkeszteni. Az utóbbi három oldal elég sokat foglalkozik a joy/hotas állításokkal.
Az Avengerről csak annyi jó hír van, hogy kijavították a hiányzó kerekeit a hangárban, illetve be lehet szállni már. Repülni nem lehet vele, sőt a fegyvereit sem lehet még áttenni másik hajóra. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Sotyks94 #13790 üzenetére
Megfogalmazom máshogy mint elődeim tették:
Nagyon fontos egy ilyen projektnél, hogy mikor leülsz tesztelni, inkább szórakoztasson, mint idegesítsenek a crashek, a bugok, stb.
Nagyon nem mindegy hogy egy átlagember aki fel sem fogja, hogy ez még nincs kész és csak "tesztelő" ne azzal keltse fel a szomszédokat üvöltve saját haját kitépve:
"és én erre a szarra adtam pénzt?"
Nos ennyi... soha ne a magad felfogásával számolj, hanem az átlag parasztéval, merthogy nem csak azokat kell meggyőznie a játéknak hogy érdemes még pénzt fektetni bele akik érett felfogással tekintenek a pre alpheara, hanem mindenkit!
"minden megvett hajó mehet a racingre"
Persze, hogy aztán rágyere hogy nagyon lassú a hajód és hogy amint csak tudsz vegyél egy versenygépet... -
duvi
nagyúr
válasz
Sotyks94 #13592 üzenetére
Igen
. Plusz még ezeket (bár alpha usereknek nem sokat számít) .
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sotyks94 #13151 üzenetére
Nem csak az R9-ekhez, hanem az összes silver és gold kuponhoz jár elvileg, mint speciális kezdő csomag.
Szóval, ha aprón veszel 6k-ért silver kupont, azzal is igényelheted, mint ahogy a Thief-et is igényelhették a korábban kiadott kuponokkal...
Én legalábbis így értelmeztem a leírást...
-
vagabor
aktív tag
válasz
Sotyks94 #13114 üzenetére
Én inkább public szerverre mennék, jobb olyanon lenni amin sokan vannak, esetleg más játékok miatt is. A jogok mellékesek, kirúgni saját csatornából is lehet, csak szerverről nem. És ingyenes. Szerintem a fizetés intézése annak fog a legjobban fájni akinek össze kell szedni a lóvét.
Eyesis, ts2 vagy 3? -
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Sotyks94 #12650 üzenetére
Pont most találtam egy topikot ami arról szól, hogy nerfelni kellene az aurorát
Ez kicsit fura az itteni utolsó hozzászólások után, de videó bizonyíték is van, 14 kill, 5 death az aurorával, a videós srác is csinált egy két szép manővert, tetszett ahogy 2:50-nél az aszteroida mögül előjön, 3:40-nél pedig bebújik a platform alá. -
KO2
aktív tag
-
Volfram42
senior tag
válasz
Sotyks94 #12517 üzenetére
Inkább privát jet és elfogó vadász lenne a jó hasonlat. Az utóbbi gyorsabb és valamivel nagyobb a tűzereje is.
Reggeli mellé megint megnéztem a Frici reklámját. Nekem nagyon tetszenek ezek a commercialok. Viszont ami eszembe jutott, hogy a jövőben mennyire nincsenek reklámtörvények, hogy nyíltan lehet a konkurens gyártó termékét mutatni és ráadásul a rosszabb gépként. Ugye Frici leszed két Cutlast. A Hornet meg leszed Aurorát és egy 300I-t. Szóval lesznek itt pereskedések.
-
Szőrös
veterán
válasz
Sotyks94 #12474 üzenetére
Jó időtöltés csak mivel nincs konkrét adat , viszonyítási alap ezért az egész nem sokat ér sajna.
Pontosabban egy viszonyítási alap van és az az alap Aurora ára ami 75k UEC , de ez is régi info már fene tudja változott e vagy sem.
Spekulálni ugyan lehet hogyha a többi hajó , fegyver árát is váltod usd->uec-re.
De üzemanyag , rakomány egyéb járulékos költségekről nincs info így se.Mindenesetre remélem hogy a crafter/trader lelkületű emberkék is megtalálják a számításukat.
-
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Sotyks94 #12440 üzenetére
igen most engem sem motivál, persze jó lenne gyakorolni
csak sejtem de nem tudom milyen taktikára gondolsz
én nem szoktam egyhelyben állni de sztem nem is jó taktika a full gázzal előre és úgy próbálni valakit becélozni...
nah de én nem sokat játszottam még
rá kellene jönni hogy lehet oldalazni hatékonyan... olyat is lehet, nem?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
vagabor
aktív tag
válasz
Sotyks94 #12224 üzenetére
Biztos nem csak csak azt a sebességet hitted letöltésinek amikor alkalmazza a patchet? Szintén csak bámultam mikor fürdőből visszajövet látom hogy 45MB/s-kel tölt mondom hogy hogy nem füstöl valami?
Aztán látom hogy ott van az applying..
Más nektek a patch után működik az energie management? Én akárhogy állítom tudom használni mind három cuccost, még akkor is ha a sarokba rakom a jelet. (elvileg akkor valaminek egyáltalán nem szabadna működnie)
Amúgy tetszik a patch, kicsit kidolgozottabbnak tűnik az AC, már csak a multit látnám.. -
-
Diopapa
addikt
válasz
Sotyks94 #12162 üzenetére
Szotyi, most is vannak kinetikus fegyverek, pl a Horneten amit látsz vulcan cannon szerű izé is olyan. ofc limitált a lőszer mennyiség, stb. Ezek a "golyós" fegyverek áthatolnak simán a pajzson, a pajzs csak energia alapú fegyverek ellen véd, a golyó a páncélzatban fog elakadni.
Az energiafegyver meg kevesebb kárt okoz a hullban, az a shieldet nullázza le.
-
válasz
Sotyks94 #12162 üzenetére
Lesznek / vannak. A pajzsok az energiáját csökkentik valaminek, tehát pl lézer ellen hatékonyak, de fizikai lövedékek (mint pl a 60mm-es Mass Driver-em) ellen kevésbé hatékony, azt max csak némileg lassíthatja (tehát kevesebbet sebez). Viszont ehhez "golyó" kell majd ahogy rakétából sincs végtelen.
-
Diopapa
addikt
válasz
Sotyks94 #11039 üzenetére
Szotyika, párszor már belinkeltem, de biztos lemaradtál róla. Lesd meg ezt. Konkrét számokat nyilván nem tud még senki (CR sem), tehát nem tudjuk pontosan hány fős lesz max egy instance, de EVE méretű csatákra ne számíts. De ha tényleg olyan lesz a rendszer mint amilyen a videóban szerepel, akkor jó lesz szvsz.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Sotyks94 #11039 üzenetére
egyelőre nem tudjuk, hogy hányan lehetnek majd, de biztos hogy több mint 5-10 fő, ha már alapból nem a 10 fős a legnagyobb hajó, hanem ennél nagyobbak is, és ezeken ilyen hajók elleni fegyverek, akkor logikus lenne hogy ellenfél is lehessen hasonló, nem lesznek eve méretű több ezer fős harcok, de szerintem pár nagy hajó össze tud majd állni pár másik ellen.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Sotyks94 #10673 üzenetére
Majd kirakunk elites képeket is
Egyébként van más téma is:
JOYSTICK
Milyen gépen fog elfutni, gepfejlesztes
Ki mennyit ér el van dúl swarmban
Hajó upgrade/ vásárlás, nyalcsorgatasDuvi: azért nem pörögnek, mert nem hivatalos topikok, csak hírekhez kapcsolodoak. Egyenként lehet, tényleg csak annyi értelme, hogy amikor valaki "bezzeg az Elite"-ezik, akkor elküldhessuk a ... Elite topikba
-
válasz
Sotyks94 #10626 üzenetére
Meggyőztetek, én is upgrade-eltem
. Valóban lényegesen jobban lehet irányítani, plusz a tűzereje is nagyobb, ezzel már lehet vagdosni az ellent
Biztos ami biztos az elülső lövegnek betettem a 40 millis ágyút
Maga az "örömrepülés" már az Aurora-val sem volt rossz, de ezzel még jobb
Plusz pont, hogy a legutóbbi patch-ben végre kijavították az akadozó botkormányt
Mindenesetre itt az idő update-elni a spreadsheet-et
Mellette amúgy feltettem a War Thundert is... Úgy érzem nem lesz örök szerelem, de azért el lehet repülgetni vele
Elsőnek azonnal rácsaptam a 3-as fokozatú repülési modellre, de úgy inogott a célkereszt (gondolom sebesség, torkolattűz és egyebektől), hogy maradtam az egyszerűsítettnél
Majd azért még tolok vele, egyelőre csak a tutorokat vittem végig.
-
vaakuum
addikt
válasz
Sotyks94 #10536 üzenetére
Azt ígérték, hogy előbb utóbb minden hajó meglesz a szimulátor modulban...tehát szerintem érdemes várni. Már nem fenyeget, hogy életfogytig tartó biztosítást buksz, ha nem vásárolsz időben. Annyira kicsi a nyereségfaktora a mostani vásárlásoknak, hogy összevetve a finomhangolásokból, fegyverek, páncélzat, hajtóművek értékeinek beállításából adódó kockázattal (el is lehet ám rontani egy hajót, nem csak javítani), hogy szerintem most nem éri meg további kiadásokba verni magamat(!!!). Én inkább félrerakom monitorra. Aztán mindenki más eldönti, mennyi fölös pénze van.
-
vaakuum
addikt
válasz
Sotyks94 #10542 üzenetére
NEm hiszem, hogy nagyon emelnék a max sebességet a mostanitól, hiszen akkor ha egyszercsak elindulsz, és folyamatosan gyorsulsz...és elmész a gép mellől melózni, mire hazajössz, repesztesz marhanagysebességgel, és nem tudsz lefékezni rendesen, csak ugyanúgy egy nap alatt...arról nem is beszélve, hogy olyan mozgási energiád lesz, aminél már a legkisebb űrkaviccsal való ütközés is atomrobbanással egyenértékű lehet.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Sotyks94 #10546 üzenetére
Köszi! (nem néztem utána, csak kérdeztem
) Már csak azt kellene tudni, hogy elegendő lesz-e a dogfighthoz a 300i vagy gyenge a fegyverzete/power plantja. Én ettől félek, meg attól, hogy nehezen fordul.
Max sebesség: ja értem, hogy te nagy utazósebességet szeretnél. Az az igazság, hogy a határ a csillagos ég, elvileg. Gyakorlatban azért vannak a jump pointok, szerintem, hogy ne kelljen órákat utazgatni óriási sebességeken. Bár, az avenger fülszövege alapján, lehet, hogy megéri gyorsabb hajót venni, ha azt a pár percet is rövidítenéd, ameddig eljutsz a jump pointtól a rendszeren belül a célpontig.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Hát ha valós lenne akkor addig gyorsulsz amíg van üzemanyagod, amikor fékezni akarsz akkor meg az ellenkező irányba kell ugyan akkora ideig ugyan annyi tolóerő, vagy egy közeli égitest felső légkörében lassítasz. Szerintem ezek egyike se lesz a játékban.
Off: Lehet újra kéne kerbáloznom, kezd hiányozni.
ng0ofy: Nem prohardver, reklámozni meg nem akarok, nem tudom lehet-e. Itt sokkal jobb a társaság ez a lényeg.
Csak a gyorsulást kell túlélnie a szervezetnek a sebesség nem gond. Legfeljebb lassabban gyorsul több ideig.Diopapa: Nekem egy időben olyan bugom volt, hogy iszonyatos sebességgel pörgött a kamera és a karakter is oldalra, de már nem jelentkezett egy ideje.
Sotyks94: Muszáj volt? Most elkezdtem agyalni agy 300i-n.
-
Diopapa
addikt
válasz
Egyszer már átdolgozták, szerintem többre mostanában ne számíts..
Nekem volt pár napig (mielőtt Cutlassre váltottam .tnm segítségével) és nagyon szerettem. Nagyon pici hajó de a rendelkezésre álló teret maximálisan jól használja ki szvsz. Százszor praktikusabb mint a 300i például. Ha nem a multi-crew shipek vonzanának a játékban, biztos azt tartottam volna meg.
A max sebeség meg gondolom egyrészt az engine korlátai miatt kell, másrészt pedig a harcok kezelhetetlenné válnának. A naprendszerekben mozgás meg fogalmam sincs hogyan fog működni.
De szerintem még ők sem tudják
Annyit mondtak már, hogy egy naprendszert átszelni kb 10-15 perc lesz.
Jah, megnéztem xbox kontrollerrel az AC-t, de sajna a 8. wave-nél láthatatlanná vállt a hajóm (ilyen bugom még nem volt) meg eltűnt minden kezelőfelület, szóval nem tudtam megnézni meddig jutok..
Mindensetre a sisak grafikai részletességével is azt hiszem, hogy túllőttek a célon...
ng0ofy: Fakezüként 12. wave-ben szoktam meghalni, szóval nem rossz, asszem 6 lövés után merül le, akkor kicsit ritkábban lő, de nagyon hamar feltölt (pár mp), szóval teljesen jól használható. A shield szerintem viccből van fent, 1-2 salvo és lemállik..
-
Diopapa
addikt
válasz
Sotyks94 #10536 üzenetére
Wikit hagyd, nézd a hivatalos adatokat. Az Avegernek (jelenleg) 2x akkora a raktere.
-
válasz
Sotyks94 #10532 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, de inkább folytatva:
minek maradnék aurora-n, mikor a 300i elvileg jobb a DFM-ben, és mire kijön valami kereskedős, várhatóan úgyis már valami freelancer környékére upgrade-elnék. Tehát szerintem nekem is esélyes az LN-300i upgrade, dfm-ezek azzal hónapokig, aztán majd mire kijön a kereskedéses rész, lehet hogy lesz valami 300i-freelancer vagy hasonló upgrade lehetőség, tehát olyan mintha aprónként fizetnénk ki a nagyobb hajó árát (némi "kamattal"), és nem olyan, mintha most vennék egy freelancert, aztán ott porosodna a 45 dolláros LN-em, amivel várhatóan nem repülnék már a freelancer mellett -
Raulblanco
aktív tag
válasz
Sotyks94 #10532 üzenetére
Van egy topik, valami operation pitchfolk, vagy ilyesmi, nem vagyok jó buta angol nevek megjegyzésében.
Abban majd a beta végére szerveznek egy nagy rohamot a vanduul bolygóra, mert ugye úgy volt, hogy lesz reset a játék indulásakor, és így büntetlenül meghalhatnak sokszor, végül azonban ott is írták, hogy hivatalosan megmondták, a béta és a kész játék között nem lesz restart, szóval már kezdheted a kereskedést, meg a halálelkerülgetést a kész játék előtt a bétában, az más kérdés, hogy mikor lesz beta, meg kereskedés. Az első 4 AC nem arról fog szólni, mondjuk én a 2-3-at várom nagyon, a többfős hajók miatt, a vadászomat csak a játék miatt vettem, meg esetleg jó lesz akkorra amikor épp nincsenek a haverok fent, egyébként velük fogok mászkálni valami 3-4 fős vagy nagyobb hajón.Planetside module-t mondták még talán paxon, hogy érkezni fog, ott már valami naprendszer meg űrállomás között lehet már repkedni, talán abban már valami npc által adott fuvar küldi is lesz, amiért valami pénzt kapsz, szóval ha van időd és kedved ott majd biztos 0-24-ben tolhatod 10 kredit / óráért a fuvart, aztán előbb utóbb meglesz ingame is a 30 millió kredit a 300i-re.
Csak írtam 2 számot, fogalmam sincs mennyi lesz in-game egy hajó, meg a munkabér, stb.
Engem különösebben nem is izgat, bármilyen online játékot játszottam mindig top10 leggazdagabbak között voltam, itt is így lesz gondolom. -
Volfram42
senior tag
válasz
Sotyks94 #10352 üzenetére
Igazabol ez egy nagyon leegyszerusitett fizikai modell, ha a valosagot nezzuk. Ott mar nem a newtoni fizikaval kell szamolni hanem az egi machanikaval ami megbolondija a dolgot. Mar csak az is, hogy a testek alapallapota a mozgas. Az eletben nincs olyan, hogy nulla sebesseggel allsz egy helyben, csak ha folyamatosan a fuvokakat hasznalod akkor. Nem mindegy az elotted levo merre van toled. Ra mar mas mertekben hatnak a kulonbozo erok. Mas energia kell, hogy egyhelyben maradjon. A legjobb mod, ha megprobalsz a Kerbal space program nevu jatekban egy orbitalis palyan levo testet elfogni. Akkor latja az ember, hogy az eletben ez nem valami egyszeru dolog.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Sotyks94 #10333 üzenetére
Ez a valos es realisztikus repulesi modell az urben is, ala BSG, pontosan ezeket a manovereket toltak Starbucks-ek is, itt is ezt kellene megvalositani, ez nem arkad, hanem valos szimulacio, az meg h az embereknek ez tul bonyolult, hat ki mondta h jatsz egy valos fizikan alapulo space sim-el. Kb olyan mint Arma - BF sorozat osszehasonlitasa, jogos a felvetes. Ezt amodellt tamogatnam, tob gomb, tobb csuklozas de amikor megcsinalsz egy komolyabb manovert aminek a vegen kilovod az ellenfeledet akkor elmosolyodsz, h igen, kiraly vagyok.
Az meg h gyakorolni kell, csuklozni, szenvedni.... Hat valamit valamiert, vegul is a komplett hajodat viszed a vasarra es nem a temetoben kelsz fel minden cuccoddal hanem buksz mindent. Akkor adjak meg a lehetosedet h tenyleg legyen lehetosegem mindent kihozni belole.
Nem teljesen ertem zero gravitacioban milyen hatasokrol beszelunk, bekapcsolok mondjuk egy fuvokat es annak a vektora fogja a hajot kimozditani ellentetes iranyba. Nem vagyok nagy matekos meg fizikus de kb ennyi h pl ha fingok az urban, akkor az ellentetes iranyba fogok repulni. ha tobb fuvokat hasznalok, akkor minden fuvokanak megvan melyik iranyba tolja el a hajot es milyen erovel, ez alapjan ki lehet matekozni tenylegesen merre is fog menni a hajo. A hajo test nem fog szetszakadni, mert arra csak a fuvokak hatnak, azok meg hat ugy vannak beepitve h ne szakadjanak ki, ha igen akkor meg szemetet arulnak.
Szoval be kellene vonni egy ket repulomernokot es asztronauta-asztrofizikus emberket, vagy aki tervezett mar ilyen hajot es az szepen elmondana mmit es hogyan lehet, kell.
-
vaakuum
addikt
válasz
Sotyks94 #10323 üzenetére
Nem csak szerinted félmegoldás ez a modell... gyakorlatilag az első játékom után írtam, hogy nekem megdöbbentő ez a megoldás, miközben a playerek álmodoznak a rengeteg többirányú d-paddal megpakolt, sokezer gombos hotasokról, hogy azzzal milyen jó lesz az "immersion"...
Aha...
majd mennek az előre elkészített rádióüzenetek a spéci d-padokra (hogyaszongya: jéé, itt egy aszteroida, vigyázzatok - vagy : füstöl a kifugodód, nézesd meg, jó olajat töltöttek -e járgányba...), azokat fontos, hogy külön külön, egyetlen mozdulattal lehessen kezelni. Meg hasonló volumenűeket. Mi meg kapcsolgathatjuk a számítógépet, ha nem csak orral előre akarunk menni, viszont akkor nem tudunk előre menni, mert nincs főhajtómű-tolóerő, vagy éppen nem lehet a hajó orrát tekergetni a kívánt irányba. -
Szőrös
veterán
válasz
Sotyks94 #10347 üzenetére
Igazából az egésznek a titka a fizika és az immerson. A kettő együtt adja a mostani rep.modellt.
Így próbálják azt az érzést visszaadni amit - jelenlegi ismeretek és technika szerint - éreznél Te is a zűrben.Egyszerűen el kell rugaszkodni az eddig megszokott és beidegződött érzésektől és erre ráállni.
Persze továbbra is : szerinteeeem.
Aztán majd jön ide egy okos fizika plofesszol és jól kiokít . -
Szőrös
veterán
válasz
Sotyks94 #10344 üzenetére
Valószínűleg a hajó se bírná , a pilóta viszont 100 % hogy nem.
Nem véletlen az hogy az erre vonatkozó irl elképzeléseknél a pilótát vmi trutyival teli fülkébe tennék hogy védjék a komolyabb erőhatásoktól ( mondjuk EVE-ben is ez van ).Ha nem próbálnának komolyabb fizikát szimulálni akkor lehetne az amit Te is írsz - ez van az Elite-ben is - így viszont ez egy kicsit necces. Tudod immersion. Max finomítanak rajta.
-
Szőrös
veterán
válasz
Sotyks94 #10333 üzenetére
Ezt most is megteheted IFCS váltással. Amit meg leírtál egy elég egyszerű manőver annál ez még nem lenne gond. De mi lenne konkrét dogfigthnál ahol pörögsz/forogsz a célpont után ? Elszállnál mint a győzelmi zászló automatika nélkül. Automatikával meg szétszakadna a ladik az erőhatásoktól vagy baromira lelassulna .
-
mettek
addikt
válasz
Sotyks94 #10315 üzenetére
nem vagyok nagy űr- és repülésszimulátoros, ezt még a bf3-hoz vettem jetezni de nem volt türelmem megtanulni kezelni így ment a polc tetejére. A Star Citizenben pedig nem leszek nagy player, hébe hóba játszom majd vele, akkor is kontrollerrel. Magyarán kihasználatlanság miatt adom el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest