- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Sotyks94 #10536 üzenetére
Azt ígérték, hogy előbb utóbb minden hajó meglesz a szimulátor modulban...tehát szerintem érdemes várni. Már nem fenyeget, hogy életfogytig tartó biztosítást buksz, ha nem vásárolsz időben. Annyira kicsi a nyereségfaktora a mostani vásárlásoknak, hogy összevetve a finomhangolásokból, fegyverek, páncélzat, hajtóművek értékeinek beállításából adódó kockázattal (el is lehet ám rontani egy hajót, nem csak javítani), hogy szerintem most nem éri meg további kiadásokba verni magamat(!!!). Én inkább félrerakom monitorra. Aztán mindenki más eldönti, mennyi fölös pénze van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Elektromos autók - motorok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Jogász topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest