Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Sotyks94 #10333 üzenetére

    Ez a valos es realisztikus repulesi modell az urben is, ala BSG, pontosan ezeket a manovereket toltak Starbucks-ek is, itt is ezt kellene megvalositani, ez nem arkad, hanem valos szimulacio, az meg h az embereknek ez tul bonyolult, hat ki mondta h jatsz egy valos fizikan alapulo space sim-el. Kb olyan mint Arma - BF sorozat osszehasonlitasa, jogos a felvetes. Ezt amodellt tamogatnam, tob gomb, tobb csuklozas de amikor megcsinalsz egy komolyabb manovert aminek a vegen kilovod az ellenfeledet akkor elmosolyodsz, h igen, kiraly vagyok.

    Az meg h gyakorolni kell, csuklozni, szenvedni.... Hat valamit valamiert, vegul is a komplett hajodat viszed a vasarra es nem a temetoben kelsz fel minden cuccoddal hanem buksz mindent. Akkor adjak meg a lehetosedet h tenyleg legyen lehetosegem mindent kihozni belole.

    Nem teljesen ertem zero gravitacioban milyen hatasokrol beszelunk, bekapcsolok mondjuk egy fuvokat es annak a vektora fogja a hajot kimozditani ellentetes iranyba. Nem vagyok nagy matekos meg fizikus de kb ennyi h pl ha fingok az urban, akkor az ellentetes iranyba fogok repulni. ha tobb fuvokat hasznalok, akkor minden fuvokanak megvan melyik iranyba tolja el a hajot es milyen erovel, ez alapjan ki lehet matekozni tenylegesen merre is fog menni a hajo. A hajo test nem fog szetszakadni, mert arra csak a fuvokak hatnak, azok meg hat ugy vannak beepitve h ne szakadjanak ki, ha igen akkor meg szemetet arulnak.

    Szoval be kellene vonni egy ket repulomernokot es asztronauta-asztrofizikus emberket, vagy aki tervezett mar ilyen hajot es az szepen elmondana mmit es hogyan lehet, kell.

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák