- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Kondor_
tag
válasz
Nathan Boggs #39776 üzenetére
-
_Kondor_
tag
válasz
Malibutomi #14831 üzenetére
Nehogy azt hidd, próbáltam, annyira nem könnyű, sőt...
Ja, és a dátum: Közzététel: 2014. jún. 20., még nem is volt trackIR támogatás a játékban. De ezek szerint biztos be lehetett állitani. De pl. ami nekem feltűnt, hogy nem kell a célpont elé célozni.
-
_Kondor_
tag
opsz nemide...
-
_Kondor_
tag
Super Hornet-et vagy F7A Hornetet lehetett valamikor külön kapni, vagy csak a nagyon drága csomagokban van/volt?
Csak hogy tudjam, hogy amikor dogfight-ban kilő egy Hornet, aminek tornya van, tudjam kivel van dolgom.
-
_Kondor_
tag
válasz
Menthirist #14629 üzenetére
Az űrtávcsöveket pl. folyékony/szilárd hidrogén vagy hélium elpárologtatásával hűtik(kémiai hűtés), a párolgás hőt von el.
-
_Kondor_
tag
válasz
Menthirist #14619 üzenetére
Nem a hő felvételéről, hanem a leadásáról van szó. Ha egy x(legyen 100) fokos testet vákuumba teszel nagyon nagyon sokáig x fokos marad, mert nem tudja hova leadni a hőt, nincs közeg(anyag), ami átveszi tőle. Egy bolygó le tudja adni a hőt a légkörén vagy magán a bolygó anyagán keresztűl hővezetés és/vagy hőáramlás révén, ezért az árnyékos oldal le tud hűlni, de itt nem a világűrbe(vákuumba) távozik az energia. Itt a lényeg az hogy a részecskék adják át egymásnak az energiát, a vákuumban csak nagyon kevés részecske van. Azaz valamennyi az űrbe is jut, de csak sugárzás révén ami nagyon csekély mértékű.
Egy hajón lévő felmelegedett test(páncél, lézerágyú) a hőjének nagy részét csak a hajótest felé tudja átadni, mer arra a szigetelés biztos nem éri el a vákuum értékét.
A hajókat, űrállomásokat stb.erősen szigetelni kell, hogy amikor a csillag sugárzó hője felmelegiti a burkolatot, nehogy a belső tér is felmelegedjen mert az emberek megsülnének. Bár nem vagyok lépzett az ürjárművek tervezésében, de szerintem nem egyszerű megszabadulni a hőtől vákuumban.
ED-ben erre van kitalálva a heat sink, egy hőcserélő kazetta, amit kidobhatsz az űrbe megaszabadulni az energiától.Summa: Lehet az űrben 0 K, ha a hőt nem adódik át a nemlétező közegnek.
-
_Kondor_
tag
Sikerült 1:34:81-et kicsikarnom a 300i-ből az első pályán. Lehet ennél jobbat menni?
Kipróbáltam, hogy lepakoltam az összes fegyvert, illetve minden energiát a hajtóművekre irányitottam, de sajnos semmi változást nem tapasztaltam. Talán a 3. pályán, ahol sok az éles forduló előjönne valami különbség. Tapasztalat ezzel kapcsolatban van valakinek?
Van egy elképzelésem, harcban hogyan lehetne jobban teljesiteni. Részben CSiPet2 kolléga adta az ötletet. Ki is próbáltam, de egyenlőre csak félig:
-300i szárnyára fel lehet tenni a fegyver csuklókat. Egyiket az orrban lévő ismétlőről, másikat a gyakorló fegyver állványról lehet leszedni. Igy mindkét Omnisky VI csuklós lesz. Kipróbáltam ez a rész működik.
-A másik része a dolognak(ezt szerintem csak holnap próbálom már csak ki), hogy félreteszem a HOTAS gázkar részét, megpróbálok minden létfontosságú funkciót az egérre és a joy-ra programozni(xml buherálás). Bal kéz a joy-on nagyjából az ellenség felé forditani a hajó orrát, jobb kézzel pedig apró mozdulatokkal tudom irányitani a csuklós fegyvereket. Holnap próba, addig is jó éjt. -
_Kondor_
tag
Már egy ideje piszkál ez a dolog: miért van az, hogy a lézer fegyverek lövedékének (ami foton), időre van szüksége, hogy odaérjen a célponthoz (gyk. elé kell célozni). Ez igy elég érdekes. EDben ez pl. jól működik.
-
_Kondor_
tag
válasz
TESCO-Zsömle #14562 üzenetére
-
_Kondor_
tag
válasz
HwAdokVeszek #14547 üzenetére
Gratulálok, jó szórakozást!
-
_Kondor_
tag
válasz
Malibutomi #14372 üzenetére
Pontosan, ahogy irtam is éjjel
-
_Kondor_
tag
válasz
HwAdokVeszek #14355 üzenetére
Mennyit szánsz egy pre alfa(!!!!!!) állapotban lévő, játéknak még nem nevezhető program fejlsztésének a támogatására. Szereted az aréna tipusú játékokat vagy a körpályás versenyzést? Beéred-e azzal, hogyha megveszel egy drágább csomagot/hajót, azt valószínűleg jó ideig még csak a hangárodban nézegetheted? Elég sok mindentől függ, hogy érdemes-e és ha igen mit érdemes megvenni.
-
_Kondor_
tag
válasz
GypsFulvus2 #14316 üzenetére
Ahogy duvi is írta: ESC menü, kiválasztod az AC-t, és a választható hajók listájában ott árválkodik a 300i.
-
_Kondor_
tag
válasz
Diopapa #14304 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy így lesz, de több helyen olvastam, hogy az avenger lesz a S42 alap kiképző hajója, és a hornetet csak a végén kapod meg, amikor elvileg már képzett pilóta vagy. "Avengers will serve as the initial training ship in Squadron 42’s single player campaign."
-
_Kondor_
tag
válasz
Malibutomi #14299 üzenetére
Nekem pont fordítva: csak az Avenger (bejárhatóan, kerekekkel
) van benn, a 300i nincs.
-
_Kondor_
tag
Még egy utolsó nekifutás mára:
Kipróbáltam az X52-m, működik. Controlsban ki kell választani a joyt, az alsó menüben pedig a tipusát.
Kategóriákkal jobb lett, de még mindig kicsit túl érzékeny.
TrackIR-hez egy kis érdekesség: a gimballed fegyver kis zöld célzó karikáját a trackIR irányitja, ha nem nyúlsz az egérhez, ergo "oda lő, ahova nézel". Finomitani kell még a szoftverében(szerencsére eléggé kiforrott program) az érzékenységét és szerintem állat lesz! -
_Kondor_
tag
válasz
Menthirist #14204 üzenetére
21:20kor kezdem el letölteni és a negyede megvan, ha kész meg jön a Login Failed
-
_Kondor_
tag
válasz
Menthirist #14150 üzenetére
Nagyon köszi a tippet, igy 3,8-4 MB/s-el jön
.
Kicsit módositanom kellett, mert én az egész játékot töltöm, ilymódon igy alakul a név: http://patch.robertsspaceindustries.com/Data/Data_-1to458/Data_-1to458.z01 -
_Kondor_
tag
"Added support for Track IR"
Éljen éljen éljen! Várom, hogy kipróbáljam, jöhetne gyorsabban!
-
_Kondor_
tag
-
_Kondor_
tag
ARENA COMMADER V.9 STATUS UPDATE
"players can now race their pledge ships", tehát akkor megy minden hajó amit csomagban lehet megvenni?
-
_Kondor_
tag
válasz
Drenadar #13458 üzenetére
Erre kitaláltak valami scriptet, bár még nem mélyedtem bele, de itt van egy leírás.
-
_Kondor_
tag
Az MC ugye légkörben lesz? Kíváncsi vagyok mennyiben lesz más a flight modell... Ha ezt megoldották akkor a bolygóra leszálláshoz is közelebb vagyunk egy lépéssel.
-
_Kondor_
tag
Tegnap voltam megnézni a galaxis őrzőit, azt hiszem ezt fogom hallgatni játék közben. Pedig abszolute nem a stílusom
-
_Kondor_
tag
válasz
Smithy1986 #13393 üzenetére
Ha fejleszted az MR-t LN-re, akkor is csak az MR-el tudsz majd repülni.
-
_Kondor_
tag
válasz
Smithy1986 #13391 üzenetére
Ha jól tudom, az alpha az egész accountra vonatkozik nem csak egyes hajókra.
Azonban jelenleg csak 3 fajta hajóval tudsz repülni, hiába veszed meg a többit, az csak a hangárban fog porosodni. A 3 hajó: Aurora MR, 300i, Hornet F7C. Ha esetleg fejlettebb hajót veszel, akkor is csak a kategóriájának alap modelljét tudod használni.
Olvastam olyasmit, hogy talán a 0.9-el bővitik a használható járművek listáját, de ez lehet, hogy csak pletyka. -
_Kondor_
tag
-
_Kondor_
tag
válasz
Harlekin77 #13373 üzenetére
"bounty hunter use"("kb fejvadászat"), "ideal bootlegging spacecraft"("illegális áruszállítás"), kb. ez az amit te szeretnél, és ez a hajó pont erre ideális.
-
_Kondor_
tag
válasz
Harlekin77 #13373 üzenetére
Szerintem sokkal inkább az Avenger, ami neked meg fog felelni. Csak sajnos azzal jelenleg nem lehet játszanai.
-
_Kondor_
tag
"Mindenütt jó, de legjobb otthon!"
Vége a nyaralásnak, jön lefelé a játék(Kösz a felvételt a LIBERUM ARBITRIUM-ba.)
-
_Kondor_
tag
Üdv!
Kezdő vagyok az SC világában, lelkesen olvasom a különböző forrásokat, hogy ne keljen teljesen kezdő és idegesítő kérdéseket feltennem.
Azért akad itt néhány:
-Megvettem a 325a kezdő csomagot, és az arena commander pass-t(még nem töltöttem le a játékot, éppen nyaralok), de elgondolkodtam, hogy talán az Avanger jobban megérte volna a hosszabb biztosítás és a business hangár miatt.
Mi erről a véleményetek?
-Ha meggondolom magam, elvileg még visszaválthatom a 325a csomagot és akkor visszakapom az értékét amiből megvehetem az Avangert?
-Az Avanger tulajdonosok mivel repülnek arena commander-ben?Kicsit más:
-Csatlakoznék a LIBERUM ARBITRIUM-hoz. Van valamilyen előszűrés, vagy csak beadom a jelentkezést a megfelelő SC oldalon és felvesz az illetékes?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv! Kondor voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest