- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Smithy1986 #41553 üzenetére
Háát, én nem fordítottam le és nem emlékszem, hogy találkoztam vele
De ettől függetlenül nem kizárt, hogy van ilyen. Van, hogy elsiklom dolgok felett.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Smithy1986 #41548 üzenetére
Szerintem ha beírod a kódot, akkor te is megkapod. (Persze csak az akció idejére). Régebben így volt.
-
Wanderer89
tag
válasz
Smithy1986 #41540 üzenetére
Ez azért van, mert bérléskor a "középső" modellt kapod, a Stalker-t. Azon nem sebzést okozó fegyver van a szárnyakon, hanem egy pár distortion cannon ami jelenleg csak a hajók pajzsát sebzi, de később teljesen képes lesz a hajókat leállítani. Én a legolcsóbb modellt ajánlottam vásárlásra, aminek a raktere teljesen üres, így képes némi rakomány szállítására, illetve egy pár Bulldog Repeater-el jön. Persze, később ennek nem lesz jelentősége, amikor implementálják a modulokat, mivel a cryo cellákat és az EMP generátort is ki lehet majd szedni a hajóból, és tetszőlegesen cserélni. A Titan-t ajánlom, annak ott a raktere, ha lesznek végre cargo küldetések, arra is tudod majd használni.
-
Wanderer89
tag
válasz
Smithy1986 #41537 üzenetére
Én azt hittem, hogy a pontok nem jelennek meg a hangárban
. Na, akkor várom a véleményed az Avenger-ről
-
válasz
Smithy1986 #41537 üzenetére
Hát az item port rendszer lényege, hogy vannak mindenfelé kis pöttyök (portok), ide lehet egy bizonyos típusú dolgot bekötni. Tehát pl a hangárban vannak helyek, ahova be lehet kötni valami nagy gépet, van ahova csak egy kis dolgot lehet, a hajón pedig vannak felfüggesztő pontok ahova lehet nagy fegyvereket is pakolni, és vannak ahova csak kicsit lehet (ez utóbbi pl logikus
). A hajókat is ilyen helyre kell betenni, van slot a nagyobb hajóknak, és vannak a kicsiknek (de persze nagy helyre is betehetsz kicsit)
szerk: Hát igazán nincs mit
Örülök hogy segíthettem (lehet fel kell venni ezt is a FAQ-ba
)
-
válasz
Smithy1986 #41532 üzenetére
lehet hülye kérdés, de a megfelelő "slotba" (kis pötty a hangár talaján) próbálod berakni a hajódat? A hajóra kerülő fegyvereket is így lehet elhelyezni a hajókon.
-
Wanderer89
tag
válasz
Smithy1986 #41534 üzenetére
Így van, a fogaskerék menüben a jobb felső sarokban. Minden patch után érdemes ezt megtenni, okozhat hasonló bugokat.
-
Wanderer89
tag
válasz
Smithy1986 #41532 üzenetére
Valami nálad nem stimmel, én be tudtam tenni a hangárba a bérelt Cutlass-t is. USER folder törléssel és verify-al próbálkoztál már?
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Smithy1986 #41523 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, mivel a REC hajó szerintem nem jelenik meg a hangárban. Talán freeflightban ha leszállsz a platformra, ott tudsz változtatni.
-
Wanderer89
tag
válasz
Smithy1986 #41519 üzenetére
Gyakorlatilag a szárnyakon két S2 mount van, minden S2 fegyvert rá tudsz rakni. Azt viszont nem tudom, hogy tudod-e az orrán lévő gattling gun-t cserélni más S3 fegyverre, még sosem próbáltam.
-
telapobacsi
csendes tag
válasz
Smithy1986 #41501 üzenetére
nekem van egy aurora lnem, vettem ra par nagyobb fegyot es azert ugy mar lehet azzal is apritani. volt olyan battle royale korom, ahol f2fbe megvolt egy hornet is, meg egy origin, aztan aszteroidanak csapodassal ert veget a kor. alap fegyverzettel tenyleg rosszabb, de jol felpimpelve nem csak egy tegla.
-
Wanderer89
tag
válasz
Smithy1986 #41501 üzenetére
Én neked is csak ajánlani tudom az Avenger Titan-t, mint kezdő hajó. Ennél jobb kezdőhajó aligha van most a játékban, valószínűleg sokkal jobban élveznéd vele a játékot és bankot sem kell rabolni az upgrade miatt. Viszonylag olcsón is ki tudod bérelni, de, ha úgy van, akkor dobj egy PM-et és kipróbálhatod az enyém is.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Smithy1986 #41478 üzenetére
Én már jó pár hónapja nem léptem be, tehát az infóim nem frissek. Mindenesetre amikor aktívabb voltam, akkor a leggyorsabb út az volt, hogy aurorával versenyezgettem, amíg összejött elég REC, hogy béreljek egy M50-et. Azzal meg már nyerni is lehet, és ahogy egyre jobban ment, rengeteg REC-em lett (120.000 fölött, fénykoromban). Abból meg mindenféle hajót béreltem és próbáltam ki, gyakorlatilag az összes elérhetőt. Ha a versenyzés nem jön be, akkor a második legkönnyebb REC szerzés a coop vanduul. A lényeg, hogy public server-en játsz, azért kapsz csak REC-t, privátért nem. Amikor összejön elég REC, bérelj belőle egy Hornetet, azzal meg már Battle Royalban is el lehet lenni. Egy Aurora és egy Hornet között már óriási a különbség. Persze más hajókat is érdemes kipróbálni, nekem pl. a Gladiator volt a kedvencem. Fegyvereket is cserélgethetsz a hajókon REC-ért.
Mostanában, ha jól tudom, már elérhető az alfaUEC is, ha a Persistent Universe-ben játszol (Port Olisar jelenleg). Azt hiszem alfaUEC-t kapsz minden küldetésért, és ha minden igaz alfaUEC-ért is tudsz már hajókat venni, amióta a PU elindult. Ebben nem vagyok biztos, majd a többiek megmondják.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Smithy1986 #41478 üzenetére
Szia!
Az Aurora valóban nem egy túl erős hajó, erősebb hajóval jóval könnyebb harcolni.
Viszont tudsz hajókat kölcsönözni REC-ért. Itt van a link a bolthoz. REC-et a multi vanduulért, free flighton kívüli cuccokért és versenyzésért kaphatsz.
A játékon belül meg majd ott szerzett pénzért fejlesztheted a hajódat
-
Volfram42
senior tag
válasz
Smithy1986 #14226 üzenetére
3MB/s megy fel.
Ja és beengedett engem is. Lehet rájöttek ottan a nagy víz mögött, hogy a login szerver ki volt kapcsolva.
-
CSiPet2
tag
válasz
Smithy1986 #14214 üzenetére
Már tolom is felfele a torrentet 5MB/s-el... És főleg magyar ip-k szedik, úgyhogy welcome!
-
válasz
Smithy1986 #14214 üzenetére
beszálltam én is főként seedelni (noha már csak 1 file kellett)
-
Diopapa
addikt
válasz
Smithy1986 #14212 üzenetére
Ez mondjuk nem volna marhaság
-
válasz
Smithy1986 #14210 üzenetére
Igen, nekem ide kezdte el tölteni:
F:\Games\Star Citizen\CitizenClient\patchdata.Data\Data_412to457.z01.partial
F:\Games\Star Citizen\CitizenClient\patchdata.Data\Data_412to457.z02.partialstb... hisz ide van telepítve a star citizenem.
Ezt kell majd felülcsapni a z01-el, z02-vel, stb (tehát nem kell partial kiterjesztés, mert az csak addig van, amíg nem jön le teljesen a file) -
válasz
Smithy1986 #14206 üzenetére
Nem tudom, amikor én a legfrissebb (patch előtt még játszható) verzióra ráindítottam a launchert és elkezdte magát frissíteni (írtam hogy indítsátok el, és várjátok meg amíg a nagy file-okat el nem kezdi leszedni), akkor láttam hogy ezt a 412to457-et akarja leszedni zip-től z08-ig, azért kezdtem el azt tölteni. Amennyiben valaki sosem telepítette még fel az appot, lehet neki 1to457-et kezd letölteni, sosem próbáltam. Az biztos hogy a frissre (reggelire) jónak kell lennie a 412to457-es sorozatú file-oknak, hisz addig 412-es verziója volt az embereknek. Amúgy de, oda tölt.
"UPDATE: Engineering believes they have identified the cause of the issue and that it will not be difficult to repair. We expect to have it resolved shortly!"
-
vagabor
aktív tag
válasz
Smithy1986 #14148 üzenetére
A lomtárat meg a virtuális ramot gondolom már babráltad
Amúgy kb fél óra és meg tudom mondani hogy mennyi a komplett cucc ha ez érdekel, -
Smithy1986
tag
válasz
Smithy1986 #14148 üzenetére
20,5Gb, ha valaki ilyen hibába futna...
-
Smithy1986
tag
válasz
Smithy1986 #14143 üzenetére
Feladom, nincs több helyem a C meghajtón, már mindent kicsikartam az SSD-ből...
Valaki megnézné, hogy mennyi az annyi?Csak hogy kell még 100MB, vagy kell 4Gb? (17,4Gb van most)
-
Diopapa
addikt
válasz
Smithy1986 #13900 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz.
"We are aiming for the middle of next week and we will update the community on Wednesday, September 10th about the status of the build if plans change. "
-
duvi
nagyúr
válasz
Smithy1986 #13900 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Smithy1986 #13845 üzenetére
veszel nekem is egyet?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Smithy1986 #13833 üzenetére
a másik: amíg nem tudod használni teljesen felesleges rá költeni
kívéve ha tényleg azt szeretnéd hogy legyen egy hornet a garázsba, amivel repkedhetsz -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Smithy1986 #13831 üzenetére
Raktér az van hornetet is kapsz hozzá, de a Raktér elveszi minden előnyét ami a connienak van... Tesco gazdaságos power plant, rakétákat elvettek tőle... Egy toronnyal kevesebb. Majd meglatjuk!
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Smithy1986 #13827 üzenetére
és minek neked taurus?
nem jó semmire! gondold át... taurusról nem is tudsz upgradelni csak beolvasztani.
Én amint lesz jobb beolvasztom a fenébe. Tesco gazdaságos űrhajó...
-
válasz
Csak csomagbeolvasztásnál veszne, de szól, amikor az utolsó game / alpha access-ű csomagot akarnád eladni / beolvasztani.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
1, valszeg hornetet hisz a taurus drágább annál.
2, upgradenél nem veszik el az alap csomag. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Smithy1986 #13771 üzenetére
és van ott egy otthoni szerver ami 0/24-ben be van kapcsolva és be tudsz lőni egy TS-t rá?
(amúgy kisebb sávszél is elég az a lényeg hogy gyors elérés legyen a szerverhez és ugyebár a sebesség nagysága nem mindig arányos a latencyvel, de gondolom az is szuper rajta)
nekem itthon csak 100/50-es netem van de nincs itthoni kis szerver gépem...
-
Szőrös
veterán
válasz
Smithy1986 #13761 üzenetére
CE3-al bárki csinálhat ilyet akinek van kellő hozzáértése és türelme.
Mondjuk arra emlékszem én is mintha felvették volna CR-ék aztán lehet csak urban legend volt ez is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Smithy1986 #13761 üzenetére
Nem kamu, hanem Fan-Art.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Smithy1986 #13697 üzenetére
Azért én kíváncsi leszek, hogy a Pyro tényleg olyan kaotikus lesz-e, mint amilyennek mondják, mert ha igen, akkor az önmagában lehetetleníti el az üzleti lehetőségeket.
Egyáltalán hogy kötsz ki, ha állandóan harc van, mindenki kötekszik, és a boltok folyton zárva? Hogy jutsz el a semleges bárba? Mi lesz a hajóval, míg ott vagy?
-
tkondor
tag
válasz
Smithy1986 #13676 üzenetére
megvan nekem az SG2, szerintem eléggé buta egy játék, mármint persze szabadon csinálsz amit akarsz és ez működik is eddig, azonban a harc az valami érthetetlen a számomra. Egyszerűen nem tudok lőni az összes fegyveremmel, csak lézert lő, be kell állítanom auto-fire módra ami az is aminek hangzik, vagyis csak a célpont közelében kell lennem és magától lelövi azt
a fejlődés rendszer is eléggé primitív, olyan casual az egész, messze van a szimulátor jelzőtől
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Smithy1986 #13570 üzenetére
Caterpillar egy nagy kérdőjel. Sok egyedi funkciója van, amiről nem tudni, hogy miként lesz.
Például, kikerültek ilyen képek, melyekből arra lehet következtetni, hogy valamiképp képes lesz összekapcsolódni legalább egy Cutlass-el:
Itt kérdés, hogy ez funkcionálisan milyen szintű fúzió lesz, mert sokat javíthatna a Cat manőverezhetőségén és védelmi erején, ha kapcsolódás után használhatná a Cutlass fegyvereit, motorjait önnön meghajtására/védelmére.
Ami pedig a rakteret illeti, ez a kép itt roppant érdekes:
E szerint a raktér modulokból áll, így elképzelhető, hogy a hajó raktere drasztikus mértékben növelhető további modulok beszerzésével.
Kimondottan kereskedelemre a Freelancer a legjobb választás. Szerintem az a legnagyobb hajó, aminek a raktere mellé megfelelő fegyverzete és manőverezhetősége van. A Taurus szállítmányozni sokkal jobb, de nagyon fapados. Alig van fegyverzete.
-
Szőrös
veterán
válasz
Smithy1986 #13434 üzenetére
Az a hivatalos amit CR PAX-on mutatott a prezentációban.
(#13437) Volfram koma nem jó a link.
-
tkondor
tag
válasz
Smithy1986 #13434 üzenetére
ez az eredeti terv, de ahogy láthatod van egy kis csúszás, ezért is mondtam a 6-8 hónap eltérést de ez lehet akár egy egész év is, ám fogadni mernék rá, hogy nem lesz az 2 év, 2 év az elfogadhatatlan egy mostani alpha verzióra....persze ez csak egy vélemény
-
_Kondor_
tag
válasz
Smithy1986 #13393 üzenetére
Ha fejleszted az MR-t LN-re, akkor is csak az MR-el tudsz majd repülni.
-
_Kondor_
tag
válasz
Smithy1986 #13391 üzenetére
Ha jól tudom, az alpha az egész accountra vonatkozik nem csak egyes hajókra.
Azonban jelenleg csak 3 fajta hajóval tudsz repülni, hiába veszed meg a többit, az csak a hangárban fog porosodni. A 3 hajó: Aurora MR, 300i, Hornet F7C. Ha esetleg fejlettebb hajót veszel, akkor is csak a kategóriájának alap modelljét tudod használni.
Olvastam olyasmit, hogy talán a 0.9-el bővitik a használható járművek listáját, de ez lehet, hogy csak pletyka. -
Raulblanco
aktív tag
válasz
Smithy1986 #13391 üzenetére
Játszhatsz a csak hajóként megvettel is a csomagod alpha hozzáférése miatt, de jelenleg ugye csak 300i vagy hornet van még bent a játékban. A 300i ugyan úgy gyenge tűzerőben mint az aurora, de legalább szépen repül, mégis csak luxushajó, a hornet a gyilkos vadászgép, de olyat meg pont emiatt én nem vennék, most várom, hogy az avenger mikor lesz játszható, aztán kipróbálom azt.
Csomagot nem érdemes venni már hajó miatt, egy csomag kell alpha vagy béta hozzáféréssel, a többi amit veszel csak külön hajó legyen. Max akkor kell csomag, ha több karaktert szeretnél, úgy emlékszem azt írták, hogy 1 pledge 1 karakter, ha több karaktert akarsz akkor vegyél mégegy csomagot, amivel aztán nem kötelező neked játszani, beállíthatod hogy AI irányítsa, és szolgálhat a Te hajódon pl.
-
KO2
aktív tag
válasz
Smithy1986 #13343 üzenetére
Life Time Insurance
Azaz le nem járó biztosítás a hajóra.
Ilyet már nem adnak csak mástól lehet szerezni (aki eladja az övét). -
válasz
Smithy1986 #13339 üzenetére
max. $50 dollár, de az nagyon max.
-
válasz
Smithy1986 #13337 üzenetére
nem annyira, de nincs már nagyon kínálat. viszont nem tudom mennyire megbízható soha nem business-eltem virtuális javakat ebay-en.
-
válasz
Smithy1986 #13332 üzenetére
reddit-en még akadnak, segítek a vásárlásban is, de 20000 alatt nem lesz.
esetleg ha valaki felfele akar váltani (@Eyesis?
), akkor az ő csomagjaik talán eladóvá válnak.
-
válasz
Smithy1986 #13323 üzenetére
ha már megvan a csomagod, akkor jelentkezel az orgba és be leszel engedve, nem kell pm emiatt. csomag nélkül nen lehet jelentkezni sajnos.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Csak egy kicsit kellett volna vissza olvasni mert már megvalaszoltam... Most akkor ne írjunk a topicba hogy neked könnyebb legyen?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
A 30 USD-s Aurora LN csomaggal béta elérésed lesz, amelyhez csak a hangár modul tartozik hozzá. Az összes többiért (jelenleg az Arena Commander játszható alfában, tehát a PvP űrlövölde) - Arena commander, FPS modul, Planetside modul - további 5-5 USD-t kell fizetned, modulonként. Van egy Arena commander starting pack, ami 45 USD, és Aurora MR-t tartalmaz, meg értelemszerűen az arena Commandert. Hogy ezzel a többi modult is megkapnád-e, vagy azokért még fizetni kell-e, azt nem tudom.
A régi backer kedvezmény sajnos már régen lejárt, azt már elbuktad.
Csatlakozás témájában írj privit .tnm kollégának -
Smithy1986
tag
válasz
Smithy1986 #13252 üzenetére
Ebbe valaki tud segíteni?
"Segítsetek nekem abban, hogy ha most veszek egy Aurora LN csomagot, akkor milyen elérésem lesz a játékban, illetve milyen modulokkal játszhatok bétával.
Valahol olvastam, hogy ha régi támogató hív meg, akkor kapok 5$ engedményt. Ez még működik?
Illetve szeretnék csatlakozni a csapatba a Liberum Arbitrium kötelékhez." -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Smithy1986 #13252 üzenetére
többiek valószínűleg azért nem válaszoltak mert nem nagyon használod a keresőt...
ez az 5$ kedvezmény jó régóta nincsen sajnos...
Honlapon leírja a csomag hogy mi van benne. sajnos az alfát már nem tartalmazza, minden modulért külön kell venni 5$-ért úgynevezett pass-t azaz hozzáférést.
de a kérdésedre válaszolván: bétát kapsz, a játékot, meg a single akármit.
de egyébként tényleg, a honlapon minden le van írva!ui: ha kéz alól veszel csomagot(gyk: mástól), akkor lehet kapsz olyant amiben van alfa hozzáférés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest