- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
-
Malachi
veterán
hát ebben egyezik a véleményünk, meg szerintem itt sokan így gondolják, hogy sokkal jobb lesz játék közben megszerezni a hajókat, de őszintén megmondom, nekem egyszerűen nem tetszett az Aurora, már az elejétől fogva.
nem részletezem miért, ez a gép meg nagyon távolról, de emlékeztet az STS űrsiklókra, nekem meg azok a gyengéim, bármilyen bumfordiak is voltak, szóval én itt elvesztem.
nem is éreztem úgy, hogy költöttem volna, mert valójában tényleg csak az eddigi cuccokat "cseréltem be" erre a hajóra. (plusz egy ezres, de attól most nagyvonalúan eltekintek, hehe)
itt mindenképp meg akarok állni, remélem nem etetnek be majd a következő egy évben egy egész picit drágább, de sokkal vagányabb hajóval.
-
Revolit
senior tag
Én is pont erre akartam rávilágítani (csak nem tudtam ilyen szépen kifejezni magam
), hogy ez elég unszimpatikus volt tőlük, hogy lehúzzák az SC-t. Mert oké, ez az egyik tag véleménye, de a hozzászólásban az Elite gárdát képviselte, eleve úgy indított, hogy "we..".
Egyébként az x-rebirth-öt is baromira lehúzta, azt 3x ennyi sorban, az azért más, mert ott igaza volt -
.LnB
titán
Igazad van ezt hülyén írtam.
Nézzétek, ne vegyétek támadásnak ezeket a szavakat. Én is pont annyira várom és izgatott vagyok. Valószínűleg a türelmetlenség beszél belőlem. Annyiról van szó, hogy úgy gondolom ha idén megjelenne a dogfight modul akkor már kaptunk volna belőle ízelítőt.
DE! Nem tudtam, hogy a hangar modul is így jelent meg. Mivel akkor még én nem volta citizen.
És tudjátok miért vagyok türelmetlen? Mert olvasom itt naponta a hszeket, hogy ti mennyire beleélitek magatokat, elemzitek a hajókat, és a játék minden részletét amit tudni lehet róla. Sokszor olyan dolgokat is ami még egyáltalán nem is biztos, hogy szerepelni fog a játékban. És kicsit rosszul érzem magam, hogy én nem tudom ennyire beleélni magamat ebbe az egészbe. Mert nekem kéne végre valami kézzelfogható dolog, ami végre biztosítana arról, hogy igen jól döntöttem, hogy pénzt áldoztam a játékra. Mert a hangar modul se egy nagy cucc. Szkeptikus vagyok még, félek, hogy nem fog sikerülni midnen ígéretet megvalósítani. Egy szó mint száz, nem vagyok a játék ellen ugyan annyira várom mint ti. -
Szőrös
veterán
Kép alapján az a bőrbetét panel nyílik ki és az az ágy.
szerk: ehh megnéztem jobban tényleg a betét alatt van egy szegély és az alatti panel nyílik ki.
-
cskamacska
addikt
The Mandate Kickstartolódott!
Még 4 nap van hátra a végéig. Szerintem 20 dollárt megér, ha másért nem, akkor az egész jó zenért, amit pluszban megkapunk. ^^ 40 dollár esetleg, ha valaki nagyon bízik benne, és kapásból kell neki 3 DLC és az első kiegészítő is. -
GypsFulvus2
őstag
Világos. Csak az nem tiszta még, hogy ha veszel egy körözött HIN-es hajót ócsóért, aztán végrehajtasz vele egy támadást (valami nagy fogást akasztasz, ami megéri a kockázatot), majd lerakod a hajót, bepakoljátok az árut a haverod freelancerébe, és elhúzzátok a csíkot, akkor honnan tudják, hogy te most bűnöztél? Az eddigiek alapján sehonnan. Kivéve, ha tényleg az lesz, hogy csakis a tulaj vezetheti/nyithatja a hajót. Ez viszont kissé csökkentené a lehetőségek tárházát (bár számukra nyilván ez lenne a legegyszerűbb).
-
uh, tegnap benéztem, nem a Film Smyphony Orchestra, hanem a Capellen Orchestra játssza el a Star Citizen zenéjét.
A custom sized, world quality studio symphony orchestra and choir from selective group of world class musicians from Czech, Slovakia, Austria and Hungary. Formed and exclusively used by Capellen Music Production.
-
.LnB
titán
Ez a pénz kérdés persze relatív. Ki mennyit engedhet meg magának. Én spóroltam rá pár hetet/hónapot, hogy az alap csomagot meg tudjam venni. Mert sokadragú dolog volt jelenleg ez az életemben. Viszont nem szerettem volna kimaradni a buliból. Család mellett már éppen ennyi is elég, még az LN upgrade-et is meggondoltam 2x pedig csak 10$-volt
-
.LnB
titán
Látod ezért korai ennyit költeni. Ezért is vagy szerintem csalódott mert már sokat áldoztál erre a játékra, és nem kaptál semmit érte. Én megértelek, én is ennyire tudok lelkesedni dolgokért, itt viszont kívárok még, mert ebből tényleg lehet bármi. Természetesen mivel fizettem már én is érte, ezért remélem nem vernek minket át. De látod, azért tegnap sem azt kaptuk amit vártunk. Persze korán van, de sokáig nem lehet ezt így húzni. Egyszer majd fellázadnak többen is ha ez az állapot nem változik rövid időn belül.
-
Volfram42
senior tag
-
Drenadar
Topikgazda
szerintem nem jó.
én nem engednék real pénzért kereskedést! csak játékon belül. persze mindent ki lehet játszani... de nah...kíváncsi vagyok milyen lesz a játék, és bár szerettem volna még hajókat venni, nem fogok. túl sok a kérdőjel, és megnéztem még csak most azt a kezdetleges videót, amin dogfightolnak, és nagyon elbizonytalanodtam
tudom még nagyon kezdetleges videó de nah... remélem nem ez lesz a játék... és tényleg átgondolt szabályok lesznek benne, amik tényleg azt sugallják hogy szabad vagy és tényleg azt csinálhatsz amit csak akarsz...nekem pl egy űrállomás tetszene
kereskedelmi.
(#2419) Malachi : mert irtózatosan drágáért adtak mindent, és rájöttek ez az egész AH a játék ellen van...
-
Malachi
veterán
"lehet kijön valamelyik joy gyártó egy-két hajóhoz dedikált szettel...
(horror áron)"
nem lehet. 100%.
amúgy nem járok én be semmit, videókon láttam csak néhány hajó belsejét, talán kettőt az Aurorán kívül... azokban volt így.
Drenadar - nekem sincs. majd lesz, mire kijön a játék.
-
cskamacska
addikt
Én magam akkor fogom ezt tenni, ha elérik a célt. Ha bedől, úgy is jön a visszautalás majd valamikor komótosan(nem sietik el Kisckstarterék), de az utalás költségét legalább bukom.
Demókat már ők is összeraktak az elképzeléseikről, és még az sem biztos hogy a Mandate elkészül.
Maga a világ és az ötleteik tetszenek, a terület alapú sérülésmodell, a variálhatóság, a cár anyuskás történet, és a passzoló szimfonikus zenekar és kórus. Ehhez képest Star Citizenben van pár hajómodellünk, pár bemutató videó ami rettenetesen műanyag(a Aurora reklám elment, de a Hornet reklámnál markolásztam az egeret rendesen
), és egy nem létező háttértörténet.
(próbálkozásokat láttam az elérhető morzsák összegyűjtésére, de az olyan generic scifi-vé állt össze, hogy inkább nem is veszem figyelembe, reménykedek hogy egy jövőbeni Rómából sikerül valami jót kihozni
)
-
cskamacska
addikt
Ez konkrétan azt jelenti, hogy a hangár hekknek lőttek. És miért cserébe? Hogy a golf kocsi parkolási helyét megjegyzi?
Nyilván nem tetszett nekik, hogy a csórók is nézelődhetnek a Constellationből, és nem kell bezárva lenniük a ócsó hangárba a randa Aurórával.
Revolit: Ezért került az LX fejlesztés most csak 5 dollárba a régi 10 helyett. Persze könnyebb volt árat csökkenteni, mint az LX-nek megadni mondjuk két hardpointot.
Drenadar: Az meg a másik, a folyamatos netkapcsolatot igénylő DRM single játékra már a Diablo 3-nál, a SimCity-nél, és az Ubisoft játékoknál is hogy bejött, bezzeg a sokkal kisebb Cloud Imperium simán meg fogja oldani a kérdést egy optimalizálatlan programnál.
-
Malibutomi
nagyúr
Ja most megindult, egy óra alatt 92.000$ kemény.
Amúgy szerintem azért is lesz még sok pénz, mert lehet most leül kicsit a dolog, de jön majd sorban a többi modul pár havonta, és akkor mindíg újabb emberek fognak érkezni.Mikor júniusban elérte a 10millát, szerintem senki nem gondolta volna, hogy 5 hónap alatt hozzájön még 20...gyakorlatilag 5 hónapon át tartotta a közel 1M/hét bevételt. Nagyon durva.
-
cskamacska
addikt
Aurora LN, és várhatóan nem is lesz több/nagyobb.
Ha nem ilyen amcsi felső-középosztálynak szabott árak lennének, beneveznék egy Constellationre is(az tetszik tán legjobban), illetve egy Cutlassre, de annyira még nem puhultam meg anyagilag, hogy több játék árát kidobjam egy "ígéretre".
Nem mellesleg a Star Citizennel együtt jön az Elite Dangerous, The Mandate, Enemy Starfighter, és még mások.
Inkább költök ezekre, mint még egy hajóra egy olyan MMO világhoz, amit lehet utálni fogok. -
Drenadar
Topikgazda
állítólag feketegazdaság is lesz, és egy ilyen játékban ahol a gazdaság ilyen nagy szerepet kap biztos lesz játékosok közti kereskedés is...
gondolom lehet majd bizonyos helyeken rabolt hajót is eladni különben nem nagy értelme lesz hajót lopni.
(viszont lopott hajóra nincs KGFB xD ) -
Drenadar
Topikgazda
Állítólag még jönnek freelancer variánsok...
és ez nem vadászgép hogy panoráma kilátás legyen belőle!ha ugyanúgy csomagos játékot veszel, akkor nem baj hogy csomagot olvasztasz be, vagy veszel egy nagyon olcsó auroras csomagot...
Én még valami aurorát tervezek, esetleg avangert, Retaliatort...
-
Djuree
félisten
én nagyon szemezek a colonel packkal, de a bankkártyám elsírná magát tuti. pedig az érné meg legjobban.
mindenképp cutlass kellene, az 110dolcsi, ez 125 és ebben sokkal több minden van, fizikai cuccok is, csak a hornet nem igazán érdekel, kereskedni is akarok és másik hajót én nem veszek. csak nem tudom a hornetet hogy tudom majd elcserélni cutlassre.
főleg azért nem venném most a cutlasst, mert nincs még modellje sem.
24k ft nagyon sok.
meg nem tudom a hornet LTI-je megmaradna-e a későbbi cutlassre...
ahhoz képest h eddig az aurorát drágálltam 25-értfasza vagyok nem mondom
-
Szőrös
veterán
Jó kérdés , itt egy elég jó keresztmetszeti kép Cutlass-ről némi infoval együtt :
Az látszik hogy 2 helyre is lehet pakolni és lesz 2 berakodó ajtó, egy hátsó és egy alsó.
De alsónál nem látok liftet szóval oda max vmi külső emelővel lehet talán majd betenni cuccot.
Itt egy másik kép ez még jobb :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest