- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tom5598 #46117 üzenetére
Legyen akkor a Bengal, igazatok van.
Drenadar
Az eredeti kérdésem arra irányult hogy a legolcsóbb szállító ami ténylegesen szállításra való (vagy olyan felszereltségű) de nem aurora vagy mustang de árban nem sokkal több ezeknél. (100usd alatti) Ennek az Avenger megfelel és ha jól láttam egész jó szinte mindenben ezen az áron, kipróbálok egyet.
Harc egyáltalán nem érdekel, annyira hogy a mostani Heraldról is leszedném a fegyvereket ha gyorsabb lenne tőle.Freelancerből nem látok ki rendesen.
(nagy FOV-al játszok és nagy teret látok be emiatt)
Reliant-ot meg láttam hogy nagy teret látok ki meg annyira elcseszett formája van mint a Herald-om amit szeretek. Igaz még nem próbáltam ki.
Drake Cutlass még játszhat, bejön a drake stílusa. -
-
PhilBrick
őstag
válasz
tom5598 #46041 üzenetére
10 referal után eddig is járt egy Gladius, most ott is bővült a lista.
Mennyi fake account lesz ebből!Ha most még bele akarnék tenni 400-500 dodót, én is csinálnék tizet!
-
vaakuum
addikt
válasz
tom5598 #46018 üzenetére
DE, könnyű megállni, csak rá kell nézni az embernek a gyerekeire
Akik már most azzal nyaggatnak, hogy a nyomorult céges laptopon csak 2 chunk látótávot lehet beállítani a minecraftban, mert amúgy akad a game...
NEEEEEEmakarokmásikasztaligépetvenniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszerk: Esetleg egyet magamnak SC-re...ezt meg nekik adni
-
Alex Seba
csendes újonc
válasz
tom5598 #46011 üzenetére
Szerintem durva dolgok várnak minket a holdak felszínein... és ami alattuk van
Ebből kiindulva gonosz kis bestiákkal küzdhetünk meg!Ez jókora példány lesz azt hiszem Disco Lando-ék már a poén kedvéért is jó nagyra csinálták. Lesznek b@szó fegyverek, amikkel lehet majd durrogtatni
Szóval adni fogja, bármit is tartogasson, akár kis alieneket, tojásokat, pókokat..... medvedisznóembert
Egyébként ezek víz alatti barlangok lesznek, szóval nagyon úgy fest, hogy úszni kell annak, aki le akar menni.Be kell készíteni az inventory-ba élelmet (Big Benny's.... so yam, so wow) és oxygénpalackokat bőségesen! -
Alex Seba
csendes újonc
-
törölt tag
válasz
tom5598 #45973 üzenetére
Szemezgess. A játék bejelentése cseppet más, mint mellérendelni fejlesztői gárdát." Cyberpunk amit vagy 2012-2013 óta csinálnak " Még az általad idézett link is meghazudtolja a 2012-13-as állításodat. De mindegy is. Továbbra sem értem mi köze van a SC-hez a nagyívű hasonlaidnak? Ki a frászt érdekel, hogy mi történik egy teljesen más projekttel? A beíró ezt a játékot támogatta, erre kíváncsi és lesz@rja. hogy mi van mások háza táján.Ez pont olyan mint amikor valakit megcsal a felesége és szomszéd szintén félrelépő nejében talál és keres vigaszt / hivatkozási alapot.
-
törölt tag
válasz
tom5598 #45970 üzenetére
A CDPR a Witcher 3 goty kiadása után állt rá a Cyberpunk fejlesztéséhez ( 2016 ), akkor kezdtek el fejlesztőket, sőt még producert is keresni a projekthez. Nehogy már a negatív / inkorrekt fejlesztési gyakorlatok minősüljenek már követendő etalonnak, a sehol nem tartó fejlesztések védelmében.
-
cskamacska
addikt
válasz
tom5598 #45902 üzenetére
Pedig nem lenne rossz szervezkedni kicsit, mert a multi crew nem viccnek lesz.
Éppen kutakodtam a Cutlass után, ha már ilyen nagy flavor of the month hajó lett, de úgy néz ki nem lesz éppen dogfighter, sőt, egy ügyes toronymester szükséges lesz hogy a gyors vadászok ne egyék meg reggelire. Nem lesz turret slaving, nem lesz flashfire mount, úgy néz ki a rambo világnak vége lesz, a boldoguláshoz meg ember kell.
PH! ladik táblázat szerint van a brancsnak két Polarisa, na abban nem vagyok biztos hogy ezt egyedül egyáltalán fel lehet emelni, de a mostani aktív fórumhuszárok is csak az egyiket tudnák feltölteni, a multi crew létszámokat elnézve meg az összes magyar citizen beleférne a nagy hajókba kétszer, az egy üléses Aurórákat és a Horneteket akár kapásból be is lehetne adni zaciba.
-
vaakuum
addikt
válasz
tom5598 #45902 üzenetére
A múltkor egy strfarerbe sikerült úgy beülnöm, hogy a csóka után rohantam, aki lehívta... hiába zárta be a feljárót, mire beért a fülkébe és fel tudott emelkedni, már én is a raktérben voltam
Gondoltam egy próbát megér, bementem a pilótaállásba, és elélövöldöztem a műszerfalra ...aztán a fejlövést is kipróbáltam, de semmi hatása nem volt
Ő meg persze meglepődött, mikor később kiszállt a székből, hogy ott álltam mögötte kivont pisztollyal -
Drenadar
Topikgazda
válasz
tom5598 #45879 üzenetére
"Érdemes alapból lowon kezdeni a grafika beállítást majd ha csinálnak optimalizálást akkor feljebb vinni."
Nem olvastad el, hogy ő mit írt erről? Meg kb mindenki azt mondja, hogy teljesen mindegy hogy Low vagy Very high, semmit nem jelent futás szempontjából.
Kérlek olvass, és gondold át mielőtt ilyet írsz le! -
válasz
tom5598 #45782 üzenetére
Baromi nagy feeling kettő dögnagy rakétán ülni és menni mint a barom.
Formára meg totál mindegy, kivéve ha akarok légkörbe menni mert akkor ez a forma csak öngyilkos tömegpusztitó fegyvernek jó vagy egy balul elsült rakétakisérletnek.
Van benne valami kellemesen perverz bizsergés ahogy a seggét nézem. Jackass a V1 tesztelésénél talán így lehet leírni. -
Szőrös
veterán
válasz
tom5598 #45745 üzenetére
Nézd, nálam az sm eddig 1-2 meccs után néha belassult, olyan volt mintha taknyon csúszna a karakter.
Most ez elmúlt és viszonylag szépen fut. Nem azt mondom, hogy tökéletes de jobb mint eddig volt.
Pu-ben is karikáztam egy kicsit, ott is jobb érzés volt. De igazából baromi lényegtelen, hogy a pu-ben most mi van tekintettel arra, hogy szinte az egész megy a kukába majd 3.0 miatt. -
válasz
tom5598 #45703 üzenetére
Sebesség, felfedezés ez a kettő ami kellett ezekre meg nincs nagyon más. Perverz módon száguldani akarok, azaz azt hogy én dönthessem el hogy leállok-e harcolni vagy sem. Tehát ha kell akkor seggembe maxra rakom a shieldet és elhúzok a fenébe, ha meg van esélyem akkor leállok harcolni bár ez eddig eredményesen nem sikerült.
Avengerek meg inkább harci hajók, az meg nekem sokadrangú. Pont azért játszanék a star citizennel mert ezernyi másik lövölde van, ebbe meg elvileg lesz sokminden más is nem csak ledarálni mindenkit.Avenger Warlock az ilyen bénitóhajó a renegade meg nem is tudom mi.
Hajtóművük micsoda, mert össze vissza írja az oldal. Méretre TR3, de ír TR4-et. Ennyi erővel a 300-asok meg TR5 lehetne. Totál káosz az egész.
Ezért várom már az újragondolást, hátha alkotnak belőle valami jobbat...csalódás nem érhet. -
Diopapa
addikt
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
tom5598 #45629 üzenetére
Nem értem ebben a viszonylatban a hozzászólásod de ez biztos az én értelmi fogyatékosságom.
De akkor most te úgy érted hogy valaki vesz tőled egy Auróra kezdőt és később reklamálni fog neked hogy vissza tekerted az órát meg hogy el sunnyogtad hogy hengerfejes a motor? Hehe.
-
cskamacska
addikt
válasz
tom5598 #45478 üzenetére
"Engem ne kulákozz én aurora mellet kitartok, az avenger titannal csak támogatási szándékomat fejeztem ki "
Igen én sem a hátrányok és hiányosságok elkerülése miatt gondolkodok a Titan ápgréden, csak és kizárólag a Nagyobb Jó támogatásáért tenném.
más
más
PBrick: Bár én még nem használtam, de hasznos fícsör, így bármely topikból lehet instant circlewank, és még a cicaharc is el lesz kerülve.
-
válasz
tom5598 #45452 üzenetére
ez ugye trükkös kérdés, mert a való életben sem soft shadow megy az űrben az atmoszféra nélküli bolygókon, hanem földi kinézethez szokott szemünknek nagyon absztrakt és "mű" árnyékok. Nagyon sok múlik azon hogy épp hogy áll a fényforrás (nap), meg milyen a kő, de baromi éles árnyékok tudnak lenni, amit max a fényképezőgép "lazít fel".
-
-
Stilinski
aktív tag
válasz
tom5598 #45384 üzenetére
Na majd meglátjuk
Én nagyon örülnék egy olyan világnak, ami akkora, hogy átlagosan 3-4 naprendszerben mozognánk, és hogy elérjek a másik felére a birodalomnak, tényleg ki kelljen venni szabadságot
Számomra mindig lelombozó volt, amikor egy óra alatt elértem egy MMO egyik feléről a másikra
De persze kinek mi jön be, nem azt mondom, hogy az én verzióm annyira játékosbarát lenne, de nekem tetszene
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest