Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EFRM
tag
válasz
#16729600 #50978 üzenetére
ezzel nyugtatjak magukat, megertheto. mondhatni teljesen normalis viselkedes. csak emellett azt nem latjak hogy az x eve bemutatott sq42, a 2 eve bemutatott sandworm, az egy eve bemutatott idris vs idris. meg a varosbolygo, a beigert 3.3 (aktualis -mostmar nem:p- jesus patch) sehol sincsenek es a jol belathato tavolban sincsenek.. ha ez nem zavarja az itt levo leghangosabb fanokat, akkor nem tudom mi.
ps: ha a evek szamait rosszul irtam bocsi
-
-
törölt tag
válasz
#16729600 #50399 üzenetére
Jonak tunik
En mar biztos irtam volna, hogy sracok, birlak titeket, meg minden, am mar 3 nonapja varok, orulnek ha beindulna a folyamat, ellenkezo esetben megteszem a szukseges jogi lepeseket az EU illetekes szerveinel es a nyilvanossag ele tarom az ugyemet. 1 het es megvan a teljes refund.
Nem kell haragudni, szepen leirni hogy nem erzitek korrektnek, lepjenek vagy ti leptek.
(#50398) Szőrös : ezer valahanyszaz dodot, csinaltam egy masik accot, azon van egy AMD-s mustang meg egy 5$-os SMG, csoki.
Par hete voltunk bent a fiukkal es baromi jot szorakoztunk amikor a Constellationnal elmentunk valami bolygora vagy holdra... Uber csaszar lesz a jatek, amikor megjelenik...
-
törölt tag
válasz
#16729600 #50378 üzenetére
Valamit rosszul csinal a haverod, ha normalisan allsz hozza egy het az atfutasi ido kb atlagban. Nalam ennyi volt ha jol emlekszem. Erdekelne az egesz beszelgetes de inkabb nem.
megneztem: Augusztus 24-en kezdtem a folyamatot, Szeptember 7-re lezarult teljes refunddal. 2 het.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
#16729600 #50389 üzenetére
Te is tudod, hogy én azt az elvet vallom hogy itt minden és mindenki elfér, ha azt kulturáltan és tisztelettel tudja megfogalmazni a fórumtársa felé! A negatív kritika is kell, ezekről is beszélni lehet, de nem mindegy hogy hogyan. Nem történt még semmi moderálásra váró poszt, én csak kérem hogy ezentúl se legyen, mert egyesek nagyon afelé haladnak. Akiről szó van az szerintem tudja.
Remélem az ismerősöd vissza kapja a pénzét az ügyintézés végén. Ami gondolom náluk is lehet 30 nap mint úgy általában.
-
Jack@l
veterán
válasz
#16729600 #50378 üzenetére
Ennyi, EUban megteheti. Remélem a kamatokat és perköltséget is rájuk számoltatja. Legalább lesz precedens és a többi ügy már gördülékenyebb lesz.
@Szőrös: még mindig ott tartok hogy várok egy nagyjából működőképes bétát, amin látszik az alagút vége, így 6,5 év fejlesztés után. Sajnos egy fél techdemó rendszerünk van eddig a 100-ból, amiben lehet mászkálni, repülni.
-
Szőrös
veterán
válasz
#16729600 #50389 üzenetére
Amúgy a jelenlegi tos szerint ha a vásárlástól számított 2 héten belül kérsz refundot akkor azt egyből megkapod, azon kívül opcionális, nem? Még erre emlékszem. 2 héten belül kérte? Mert ha nem akkor ez van, várjon a sorárra a jogi utat meg baszhatja. Ha igen akkor jogos.
-
Szőrös
veterán
válasz
#16729600 #50380 üzenetére
Na most aztán jól megaszontad
De ettől a tény még sajnos tény marad, csak akkor esz ide téged a fene amikor csámcsi van, egyéb esetbe ide se büfizel. Milyen érdekes, ugye?
Mondjuk engem mulattat mert legalább van műsör a nagy pangás közepette.#50381 Menthirist: hát igen, itt volt már az ideje egy kis drámázásnak, milyen lenne már ha pont idén nem lenne?
-
Diopapa
addikt
válasz
#16729600 #48171 üzenetére
A másik félreértés azt hiszem itt lesz... Sok content van készen amit nem látsz, pl artwork ügyileg. Amitől félek, az, hogy a 100 naprendszerből mondjuk lesz 5 megjelenésre. De azért az viszonylag könnyen belátható, hogy sokkal nehezebb a küldetésgeneráló rendszert leprogramozni, mint utána pár sablont létrehozni, ami majd sz*rja a küldetéseket. Szóval amíg a technológia hiányzik, addig kár a tartalom hiányt felhozni szerintem. Nekem sokkal nagyobb félelmem az, hogy elkészül és végül nem is lesz olyan jó mint vártam...
-
Gilmoor
csendes tag
válasz
#16729600 #48171 üzenetére
Szunya nyugodtan mond el ami bánt, újra és újra. Nyilván vannak akik még nem olvasták, mi meg majd csak elfogadjuk századszorra is, hogy téged nem tudtak meggyőzni. Megszokjuk, mint egyikünk másikunk bogarát. De azt ne várd, hogy szó nélkül hagyjuk a minősítő jelzőket, "címkéket". Saját magamról nem gondolom, hogy annyira befolyásolható lennék, ami miatt bármilyen hívőnek is lehetne nevezni. Se agyatlan barom nem vagyok, akinek nincs saját gondolata, aki nem tudja eldönteni mi helyes és mi nem. Csak ennyit szeretnék kérni. Hagyjuk a jelzőket. Elmondod mi zavar a programmal kapcsolatban, de azt lehetőleg ne mond el, hogy mi zavar azokkal kapcsolatban, akik nem osztják a véleményed.
-
-
Diopapa
addikt
válasz
#16729600 #48160 üzenetére
Ezt mondjuk pláne nem értem, amikor nem egy kész produktumról beszélünk. Ha kész lesz és sz*r lesz (amire akkor is van esély, ha elkészül valaha, lehet bugos, unalmas, nemeztigérték stb...) akkor értem, a "miafaszomez" hozzáállást, addig nem nagyon. Azt megértem, aki azért "haragszik" mert amikor ígérgettek, akkor azok nem jöttek be. Pl emlékszem december elején ígértek arra az évre 2.0-t talán meg Star Marine-t amit már akkor lehetett tudni, hogy nem lesz kész (nem is lett).De hogy egy félkész (se) kódhalmazt "miafaszomez"-ez le valaki..
Én már a local grid systemben meg a 64 bit mapban sem hittem, hogy megcsinálják és mégis... szóval részemről relax van.
-
vaakuum
addikt
válasz
Én roppant mód örülök, hogy ilyen szinten foglalkoznak a projekttel. Pl hogy a fegyverek és emberek is külön rendszert képeznek, a fegyver minden esetben arra lő, amerre a csöve mutat, stb.
Az ideg b@cna szerteszét, ha megjelenés után SC-ben is [ilyenekkel kellene együttélni]
Még így is gyanús, hogy vannak cheaterek a jelen verzióban is, pedig ennyire átírt motorral és összetett rendszerrel azt gondolnám, hogy a cheat készítése is egyre összetettebb, nem lehet minden nap találni rá valami jó technikát, amivel kijátszható.Részemről az ígérgetésről leszoktak szerencsére, várom, hogy a játékot csinálják meg normálisan. Annó én is azt mondtam az asszonynak, hogy játékba fektetek, de nem a hagyományos módon, hogy kifizetem és játszok. Talán majd egyszer... de ebből nem csinálok rendszert. Erre PUBG-nél is bementem a bozótba megint. Esz is miatta az ideg.
Részemről jön, amikor jön. Aki meg nem elégedett, szerintem egyetértünk, hogy a saját nyugalma érdekében refoundoljon! Örülhetünk, hogy itt lehet!
-
Vesa
veterán
válasz
Én értelek, de ha megnézed a legutóbbi jó hosszúra nyúlt citcon-t, akkor ott nem egy scriptelt demo-t mutogattak, hanem elég valós játékmenetet. Hogy még nem kaptad kézhez, az egy dolog, de az jól látható, hogy nem kamuznak, rengeteget haladtak már eddig is. Ami pedig az előadások technológiai részeit illetően bemutatásra került, az messze felülmúlta a várakozásaimat! Tudom, hogy ez nem egy könnyű anyag, nem sokan néznek végig 7-8 órás, alapvetően talán unalmasnak ható szakmai anyagokkal teli streameket, de hidd el, megéri, mert ezekkel éppen azokat a szkeptikus véleményeket lehet eloszlatni, melyek önmagában csak a csúszás tényén alapulnak, gyakorlatilag semmi máson! Az előadásokból pedig választ kaphatsz a csúszások okaira!
-
Vesa
veterán
válasz
#16729600 #48145 üzenetére
Magam részéről pl. tökéletesen elfogodom az eltérő véleményeket, sőt, üdvözítő lenne, ha ez itt nem egy eszetlen rajongói topik lenne (véleményem szerint eddig sem volt az). Az építő kritikának helye kell legyen mindenhol! Addig, amíg értelmes érvek hangzanak el, de jelenleg nem ez történik. Csak valaki jön, majd tesz egy kijelentést, hogy szerinte az egész kamu, mindenki hazudozik és pont. A más véleményen lévők "nyugodtabbik" része az ilyen kijelentéseket igyekszik érvekkel alátámasztva megcáfolni, annak ellenére, hogy már hatvanezerszer megtette korábban is. A probléma az, hogy általában nem érkezik tételes konkrét viszont-válasz tényekkel megtámasztva, hanem csak jön egy újabb kinyilatkoztatás, miszerint aki eddig próbált értelmesen érvelni a véleményét alátámasztandó, az valójában elvakult CR rajongó és buta hívő. No innentől válik az egész értelmetlenné és trollkodássá!
-
duvi
nagyúr
válasz
#16729600 #48145 üzenetére
Most, hogy Tomi konkrétan megválaszolta a fent kifejtett kritikádat és okafogyottá vált az érvelésed, marad az általánosítás. Az 50K hozzászólásban rengeteg hasznos információt találsz, amik segítenek követni a fejlesztés állását, az aktuális változtatásokat, újdonságokat. Sokaknak komoly munkájuk van ebben (pl. a folyamatos fordítások), amit önzetlenül végeznek a közösségért. A valós kritikákkal senkinek nincs baja, ha konkrét tényekkel támasztják alá a problémákat. Sőt! Az itteni "önkéntes rendőrök" is kritizálnak, ha olyasmi merül fel, ami nem tetszik nekik. Tehát igenis elviseljük a kritikákat, ha azoknak van valóságtartamuk. Ellenben vannak a rendszeres visszatérők, akik csak azért járnak vissza ebbe a topicba, hogy folyamatosan ócsárolják ezt a projectet. Ez már rég nem a vélemény nyilvánításról szól
"szakadjatok már le az önkéntes rendőr / feljelentő és cenzori szerepről, mert az meg nekem kurv@ uncsi"
Akkor minek jársz ideMár többször is elmondtad a véleményed, amit mindannyian felfogtunk és megértettünk. Innentől már csak a fölösleges hangulatkeltés marad, amiért időről időre visszajársz ide.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
#16729600 #48139 üzenetére
Mi számít nálad tróger kommunikációnak és 'kamu hegyek'-nek?
CR megégette magát már sokszor és amikor kitették a 3.0 schedule-t a postja nagy része arról szól, hogy mégértesse mindenkivel, hogy baromi komplex és még senki által meg nem valósított dolgokat fejlesztenek, minden határidő képlékeny és lesz változás, de átláthatóan mutatják majd be.
"...Creating a proper production schedule is a Herculean task in and of itself and then knowing that it will be visible to over a million eager supporters around the world is a daunting prospect. The schedule you are now looking at is built from the estimates of hundreds of developers around the company, collected and integrated against our overall objectives for the game. To give you an idea of the work that goes into building and maintaining a schedule of the complexity needed for Star Citizen, I would like to share a video with you, it’s well worth your time to see just how much work and thought is needed to schedule manage something of the scope of Star Citizen."
"The next Release is a major milestone for us, as it will be the first time the community will get to experience the Planetary Tech in a Live build...With this we are delivering something that goes way beyond the initial promises..."
"It’s a pretty big deal to share the schedule of our longer term roadmap, but we felt that it would help with everyone’s visibility on when certain features and content can be expected and understanding when things take longer or priorities shift due to unforeseen problems..."
"No one has ever attempted to build a game as ambitious as Star Citizen and I doubt any Publisher would have the patience or stamina that it requires to build something that breaks molds the way Star Citizen does. 3.0 with its Planetary Tech is a testimony to the power of Crowdfunding and an enthusiastic, empowered Community. Myself and the team and eternally thankful to be able to build Star Citizen the right way, being able to take the time to engineer things for the long term, a way that will allow the universe to flourish for years to come. Together we are making history."
http://mailchi.mp/cloudimperiumgames/the-road-ahead-the-30-production-schedule?e=bbf09d03dc
És azóta hetente látod, hogy mi sikerült és mi nem. Az AtV-ben még a belső megbeszéléseikbe is betekintést engednek. Mit csináljanak szerinted másképp?
Nincsen szerintem kamu és hazudozás. Én azért adtam pénzt nekik, hogy egy álmot megpróbáljanak megvalósítani. Benne van az is, hogy nem jön össze és az is, hogy valami kiemelkedőt hoznak össze, ami évekig elszórakoztat majd minket. Nagyon unom az eszetlen, évente ismétlődő játékokat.
Szerintem hinni kell CRékben, támogatni őket és elfogadni, hogy sokáig tart, nehezen tervezhető és lehet, hogy semmi sem lesz belőle.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Ezzel egy baj van, igen tett egy hulye igeretet tavaly, elcsusztak mint az allat ez teny.
Akkor elmondta mindenki hogy idiota, minek igerget stb.
Azota nincs igergetes, kint van a nyilvanos schedule, lehet latni hetrol hetre mi tortenik....de ti ugyanugy toljatok tovabb ugyanazt a dumat "minek igergetnek, minek beszelnek hulyeseget" pedig nem hangzott el semmifele igeret nagyon regen, es epp emiatt a hozongesek miatt tertek at a megcelzott datum igeretekrol a nyilvanos schedule-ra.Szoval igy hogy egy eve nincs igergetes talan ideje lenne mar leakadni errol, mert mar unalmas, es egy eve semmi alapja, de meg mindig ugyanazon pattogtok.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Van itt ez a Romero cikk az Indexen, amit érdemes elolvasni. Idéznék belőle egy tanulságos részt:
„A Redwoodot oktatóprogramnak szántuk, minden idők legélvezetesebb és szinte rejtve oktató programjának. Nem nyomta az arcodba mondjuk a matekegyenleteket, de a világ és a játékmenet is azt igényelte, hogy elsajátítsd ezeket az ismereteket. Egy seregnyi tanárral dolgoztunk együtt a világ minden tájáról, de emellett egy igazi MMO program volt, eltérő kasztokkal, szintlépéssel és harcokkal. Sajnos a fejlesztés vége felé egy áthidalhatatlan technikai problémába ütköztünk, amelynek kiküszöböléséhez további évekre lett volna szükség, és ezt nem vállaltuk be” - Kiemelés tőlem.Azért tarom ezt tanulságosnak, mert megmutatja, mennyire kiszámíthatatlan a játékfejlesztés. Még egy készhez közelítő program esetében is beleütközhetnek olyan problémába, ami dugába dönt minden tervet. A SC pedig dögivel tartalmaz teljesen új módszereket, kódokat, eljárásokat, amelyeket soha senki nem próbált még ki. Ilyen körülmények között nem hiszem, hogy szándékos hazugságról, beetetésről, kamuzásról lenne szó. Inkább arról, hogy még CR és legfelsőbb technikai vezetők sem tudják, hogy alakul az ütemezés, mi lesz 3 hónap múlva. Viszont közösségi project lévén, valamit monaniuk kell. Mondanak valamit, aztán egy hónap múlva beüt egy előre nem látott komoly hiba, akadály, és borul minden.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Szerintem ott lehet a baj hogy a tervezetet sokan ígéretnek vettétek.
Nyilván nem lehet meg ígérni valamit ami a jövőben fog lezajlodni és sok az ismeretlen (bugok). Ez csak terv volt és folyamatosan írták mennyi hiba van még amit ki kell javítani. Én nem vagyok fejlesztő de az én munkámban is van nagyon sok olyan tényező ami befolyásolja a munkamenetét, így nem is ígérünk semmit csak ütemterv van a munka elvégzésére, ha nem jön közbe semmi akkor az úgy fog zajlani. De mindig közbe jön minden.Persze ettől még rossz hogy felelőtlenül szabtak várható kiadás dátumot, de én e mögött nem látok semmi szándékosságot vagy megtévesztést.
-
Drenadar
Topikgazda
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
#16729600 #47645 üzenetére
Ha nem mondanának semmit akkor szerintem még többen cseszegetnék őket tekintve hogy az elejétől fogva ez nyílt fejlesztős beszámolgatós téma volt, nem tehetik meg hogy akkor most hagyjatok békén és dolgozunk csöndben, majd kész ha kész, mert abból sokkal nagyobb balhé lenne, mint most egy kis csúszásból.
Már megszokta mindenki hogy csúsznak, ha mondanak egy dátumot akkor automatikusan a fennmaradó időt megszorzod 3-al és egyel nagyobbra írod az évszámot is, meglepődni már azon fogunk csak ha egyszer valami időben elkészül, ha pedig valami idő előtt, hát akkor CR-t Ferenc pápa azonnal Boldoggá avatja mert bizony megvan a feltétel, egy csodatétel bizonyítottan történt.Kész lesznek amikor készen lesznek, olyan lesz amilyen lesz, ha nem is tudnak betartani minden ígéretet, ez van, biztos vagyok benne hogy CR a lehető legjobbat szállította amit tudtak, addig meg elfoglalod magad más játékokkal és pár év múlva majd amikor kész akkor játszol vele.
-
válasz
#16729600 #47238 üzenetére
Valóban nagyon másként láthatjuk, lévén a játék egy szórakoztató időtöltés, nincs benne a definícióban az hogy milyen összetettségűnek, hibamentesnek, stb kell lennie, hogy játéknak nevezhessünk bármit is. Arról nem is beszévle hogy mára milyen egyértelműnek tűnnek a játéknak olyan részei, amit még nem is olyan rég elképzelhetetlennek tartottam (eltérő gravitációjú járművek közötti járkálás, valódi óriás pályák, multicrew hajók, stb). Ezek most már természetes hogy léteznek, működnek a játékban. Az viszont biztos, hogy az elmúlt években több tucat nagyon kellemes órát töltöttem a játékban, és a kiegészítő műsorok még több ideig lekötöttek. Én többek között ezért nem vagyok elégedetlen. Szeretném persze ha gyorsabban haladnának, tartanák a határidőket, sőt kész lenne minden holnapra úgy, ahogy ígérték, de ez szvsz nem elégedetlenség.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Én részben értelek, de már úgy vagyok vele hogy majd elkészül ha elkészül, tudom mekkora fába vágták a fejszéjüket, ehhez idő kell, SOK, GTA 5 pl meg hasonlók meddíg készülnek? 5-7-10év aztán akkor hasonlítsd össze, nincsenek is lemaradva, csak itt egyből tudtál a létezéséről azért tűnik soknak.
-
Szőrös
veterán
válasz
Nem a negatív véleménnyel szokott baj lenni, hanem azzal ahogy előadják.
Ha valaki értelmesen érvel azt elfogadjuk.
Ha valaki bejön és beböfögi a random marhaságait azt már nehéz elfogadni.
Erre általában jön egy (több) normális válasz amiben megírja valaki, hogy miért nem úgy van az.
Nagyon sokan már az elejétől követik a projektet, rengeteg információval rendelkeznek, tisztában vannak azzal, hogy mi miért történik. Ezt meg azért illene elfogadnia azoknak akik az egészből alig látnak valamit, vagy éppen semmit. -
-
SkyS1gn
félisten
válasz
#16729600 #47226 üzenetére
Kiépítik a rendszert amivel megtudják valósítani amit elterveztek, mivel soha senki sem csinált ilyet, nincs mivel megcsinálni, ezért maguknak kell, ez IDŐ, és sokszor nem csak dev idő hanem ötletelés, hogy hogy csinálnád meg te ezt, meg azt, mivel elméleti síkon sem egyszerű, mivel "nem csináltak még ilyet".
-
törölt tag
válasz
#16729600 #46319 üzenetére
Nem szamit hanyat kell aludni, repul az ido, a hibernacio meg nem erdekel, akkor ha felkelek mondjuk 100 ev mulva akkor mar urhajozni fogok akarni, nem jatszani
(#46321) Malibutomi: a 20 mar sok, en azt mondom 2018 vegere jo lenne megjelennie, bar az is necces, sztem.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#16729600 #45977 üzenetére
En elfogadom hogy van ilyen nezet.
Csak szerintem ertelme nincs a fentebb leirtak alapjan: meglevo studio+ 5 ev=single player - SC nullarol indulva + minden eddiginel bonyolultabb MMO + sok uj tech + 4.5 evEn nem mondom hogy sok a tartalom SC-ben, de elobb a tech aztan a tartalom, ez a tobbi jatek fejlesztesenel is igy van.
Nincs meg tartalom SC-ben, az majd 3.0-val kezd erkezni.(#45978) nortsen
Ja nem nullarol, 2013 elejen volt egy tucat embet kb.
Szoval nem nulla, hanem mondjuk 0.05 a kesz studiokhoz kepest. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
#16729600 #45974 üzenetére
Ha SC-t is igy szamoljuk (a jatek bejelentese mas mint melke rendelni a fejlesztoi gardat) amikortol rendesen beindult a fejlesztes, akkor kb 4 ev rendes fejlesztest lehet szamolni.
Igy viszont nehezen all a "sehol nem tarto fejlesztes" amit elotte emlegetsz.Sokszor vegig pett zongorazva ez mar.
CIG: nullarol indulva, epitve a studiokat, csapatot, custom engine, sok uj tech, MMO+single player egyutt fejlesztese - 4-4.5 evnel tart.Mashol: letezo studio, es csapat, kesz engine, csak biztos meglevo technologiak, single player jatek fejlesztese 3ev (Witcher) - 5ev (ME:A) - 7ev (GTA5 pc verzio)
Ezek alapjan a fejlesztes kb egy szinten halad mas nagy studiokkal ugy hogy a CIG nehezebben indult.
Egyebkent, bar nem izgat a vita, de erre emlekeztem: [link]
While The Witcher 3: Wild Hunt continues development at CD Projekt Red, a second team has been methodically working on their next big game: Cyberpunk 2077.
October 12, 2013
-
tom5598
senior tag
válasz
#16729600 #45971 üzenetére
CD Projekt RED started upgrading its REDengine 3 game engine for the game around the time The Witcher 3: Wild Hunt was released.
Köszi de legalább a wikin nézz utána dolgoknak.
w3 2015. május 19. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
#16729600 #45267 üzenetére
Majd meglátjuk hogy mikor és milyen formában jelenik meg a 3.0. Ezt a témát pedig hagyjuk mert kezd nagyon sok lenni az off itt.
Olvasd el újra efrm hsz-ét. Ez nem kritika amit leírt hanem ahogy ti is mondtátok egyéni vizionálás. De kérhetnénk tőle linket hogy mi alapján olyan baromira biztos mi alapján? Csak tudod igyekszünk nem foglalkozni vele. Mondhatsz bármit ez nagyon nem kritika, hogy szerinte biztos hogy kiherélt 3.0-át kapunk. Tény hogy mindig késnek de többnyire mindig azt kaptuk amit mondtak. Én egyedül az SM-t él csalódtam hogy sok funkció nincs benne amiről beszéltek... Persze majd bele teszik de hol van az a sok gránát, a hordozható pajzs stb?
A 3.0-ába viszont muszáj lesz beletenniük az alap szakmákat, hisz arról szól.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
#16729600 #45262 üzenetére
Amit írtál, azzal nagyrészt egyet lehet érteni, azonban efrm egyértelműen trollkodni jár ide, még akkor is, ha néha van igazság abban, amit ír.
Sajnálom őt, hogy ilyenekben kell kiélnie magát, de nem tudom tolerálni, hogy másokat zavar a saját problémái miatt. Veled sosem volt bajom, se a kritikaiddal, de ő teljesen más kategória...
-
Vesa
veterán
válasz
#16729600 #45262 üzenetére
Egyet tudok érteni veled!
Amíg nem fröcsögés, sértegetés, személyeskedés megy, hanem csak tényszerű kritikát fogalmaz meg valaki aki mellesleg _fizetett_ a játékért, addig nincs gond (pontosabban, nem lenne szabad, hogy gond legyen).Egyébként az eddig látott minsőségben készülve, egyáltalán nem meglepő a tempó. Jó munkához idő kell!
Persze becsapósak ezek a bemutatók, anno az Elite-nél is padlót fogtam a látványtól és a beharangozott képességektől, aztán a "kész" játék messze nem az, amire a trailerek alapján számítani lehetett.
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
#16729600 #45258 üzenetére
Aki nem csak hébe-hóba néz be ide, az megtalálja az értékes információkat, amit a fórumtársak összegyűjtenek és kiposztolnak. Pár példa az utóbbi napokból, amik információtartalommal bírnak: Link1, Link2. Sőt! Vannak aki rengeteg energiát fektetnek ebbe a topikba. Pl. pgabor26 kolléga, aki folyamatosan készíti a különféle SC anyagok fordítását. Ezzel szemben megkérdezném, hogy a te hozzászólásodnak mennyi értelme volt? Régi mondás, de igaz: "Fikázni könnyű, de alkotni nehéz!"
-
cskamacska
addikt
válasz
#16729600 #45071 üzenetére
"embrionális állapotban"
Azt mondod 10 múlva már játék is lesz belőle, nem csak hajóvásárlás szimulátor?
Beruházós dologgal nem értek egyet, PC világban 2012 után eléggé megváltozott minden. 2011 áprilisa környékén 30000 forintért dobálták a 2009 végétől hónapokig csak 80k fölött megvehető HD5850-es videokártyákat, 2012 szeptemberében 7000 forint felett volt egy 8GB-os DDR-as memóriamodul(jó csak 1333MHz körül de 1600-as tunyingos sem volt sokkal drágább), az elúszott HDD árak is kezdtek mérséklődni, 12 végén, 13 elején meglepően zakciósan jutott Core i5 2400-2500-2500K az aprón, AMD X6, Dózerek nem különben, érezni lehetett hogy a PíSzí Maszterrész dübörög.
FF mostanáig, 65k zakciósan egy RX470 mint a középkategória alja(!), 8GB DDR4 memória 16-22 ezer között, Sandy i5-ök éppen olcsóbbak is lettek picivel, de a mai Skylake i5-ök bezony 70k+ ársávban tanyáznak, és hát szegény SSD-k évekig tartó árzuhanás után fogták magukat, és 15 végétől picit, 16 2. félévében jobban, most év elejétől meg nagyon elkezdtek drágulni. A legolcsóbb Kingston V300 120GB anno 14k-ig lement(15 Black Friday alkalmából 13k volt sok helyen), tavaly visszacsúszott 16k-ig, most meg nagyon megy 19000 irányába, de az ideális Samsung 850 EVO 250GB minimuma is 24000 helyett már inkább 31000.torz on borz: "Ez honnét? Beszéltek róla, hogy megy steamre? Nem emlékszek erre."
Wishful thinking, mert nagyon remélem hogy nem az ő izéjükkel kell szenvedni a végén.
Még analfabétában elmegy hogy a launcher alulról szagulja a Uplay bányászbékájának ülepét, de azért nem bánnám, ha kiadás környékére már használni is lehetne.
Tubi nekem is ment rendesen, mert a launcher képes volt 20Kbps és 1Mbps között tölteni HTTP/torrent beállítástól tök függetlenül.
Ami még érdekes, hogy a Steamtől eltérően mintha a többi kliens nem használna tömörítést(pláne nem a SC kliense
), a Steampipe-ot kihasználó játékok a teljes terjedelmük negyedét - felét - kétharmadát is lespórolják letöltéskor, amellett hogy akár 500Mbites sávszéllel is vígan süvítenek.
-
Coyote05
tag
válasz
#16729600 #44960 üzenetére
Szerény véleményem szerint az a probléma, hogy ide jön bejelenteni, hogy refundot kért és elhagyja, szegényíti közösségünket velős hozzászólásaival, majd ismét szítja a tüzet kis idő múlva.
Valószínűleg felnőtt ember, nem kell megvédened. Olyan stílust képvisel, amit én nehezen tolerálok és még sokan mások így vannak ezzel. Örültem, hogy sikerült a refundja mert így kiszállhat a fórumból, de nem bírja ki enélkül. Nem az a gond, hogy mit mond, hanem hogyan.
Napi program, hogy olvasom a hozzászólásokat, attól függetlenül, hogy ritkán szólok hozzá, de ilyen időszakokban szoktam pár nap szünetet tartani, amíg éhen hal a troll. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
#16729600 #44940 üzenetére
Nincs okunk negatívnak lenni, ennyi az egész. Haladhatna gyorsabban is a projekt, de jó munkához idő kell. És ugye bebizonyosodott, hogy nem mindent mutatnak meg.
Szerintem az a legfőbb baj, hogy sokan a mostani PU-re úgy tekintenek mint a játékra, ami ott bővül, és hogy az lesz a végleges alappillére is. Hát nem. Az csak egy technikai (teszt vagy játszó)tér. Nagyon sok olyan munka lehet a háttérben amit nem mutatnak meg nekünk, de haladnak vele.
Mindenki legyen megfelelő türelemmel, előbb utóbb elkészül a játék
Addig is van rengeteg más olyan nagy cím, amivel le lehet kötni magunkat. De ez már off itt...
-
Stilinski
aktív tag
válasz
#16729600 #44938 üzenetére
Na akkor ezt megbeszéltük
A te verziód is jó lenne
Amúgy az állandó negatívságot nem is rád értettem, mert látom a következetességet, csak pesszimistább kiadásban, mint nálam
Ami mondjuk nem nehéz, mert én mindig mindent nagyon pozitívan látok
)
(#44930) SkyS1gn: ha a Szunya által leírt módon nézzük, akkor nem, ha a kész állapotot, akkor a pár százalékkal még a launchert se tudnád elindítani
-
Stilinski
aktív tag
válasz
#16729600 #44936 üzenetére
A bizalmatlanság is jó, a mai világban bizalmatlannak kell lenni, mert mindenki át akar b*szni
Szóval tényleg csak azt utálom, amikor mindennel, de tényleg mindennel baja van valakinek.
Én amúgy úgy nézem, hogy ha csúszásokkal is, de mindent megcsinálnak, amit terveztek, szóval haladnak előre a cél felé - aminek bővítgetését befejezték - szóval valamikor el fognak érni odaÉn abban bízom, hogy lesz egy áttörés, amikor ezeket az új technikákat, mechanikákat sikerül belerakni, és onnantól száguldani kezd az egész, de mivel ezek nehéznek tűnnek (nem értek a programozáshoz, szóval fogalmam sincs, hogy mennyire az), ezért elnézem nekik, hogy valamihez több idő kell, mint amire gondoltak.
Persze annak örülnék a legjobban, ha holnap már azt kellene tervezni, hogy akkor melyik hajók kísérjék a kereskedelmi flottát, de majd eljön ez az idő is -
Stilinski
aktív tag
válasz
#16729600 #44934 üzenetére
Ja, ok. De akkor ezt a kérdéshez is, meg az általad adott számhoz is írd oda, mert eléggé félreérthető. Főleg, hogy az olyan típusú dolgok, mint a tartalommal feltöltés sokkal jobban tervezhető, mint az új mechanizmus megalkotása. Szóval ha minden működik Stantonban, akkor a következő rendszert összedobni nem ennyi idő lesz, mint ezt, de gondolom ezzel te is tisztában vagy.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
#16729600 #44932 üzenetére
A kritika jó, de nem akkor, ha MINDENT kritizálnak. Akkor eléggé elveszíti a hitelét
Szóval tényleg csak a rossz dolgokat kellene kritizálni szerintem.
A százalékra én nem mernék tippelni, de az 5-6% nem tűnik túl reálisnak
(#44930) SkyS1gn: na pont ezekre gondolok, hogy "az ár röhejes". Nem nem az, neked lehet, hogy sok, egy gazdaságilag jobban álló nyugati országban élőnek nem annyira sok, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy miért annyi. Ráadásul rengetegszer elmondják, hogy nem kell megvenni most, a játékban "ingyen" is megszerezhető lesz.
Szóval az állandó negatívság rossz. -
Stilinski
aktív tag
válasz
#16729600 #44607 üzenetére
Jajah, én is ezen gondolkodtam, hogy az Amazonnak kell egy jó játék, hogy a motort működés közben is bemutassa. Így egyrészt valószínű, hogy ő is beszállna anyagilag, ha arra lenne szükség, de ami szerintem fontosabb, az az, hogy akkor - a jelek szerint - az Amazon jelenleg úgy látja, hogy az SC egy jó projekt. Márpedig azt kötve hiszem, hogy egy akkora cég ne végezne nagyon komoly kockázatelemzést, hogy mit érdemes támogatni, valamint mihez érdemes a nevét adni.
Ez persze csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest