- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz
Lézerparaszt #46030 üzenetére
Van akinek többet adnak. Én is meglepődtem amikor kettő helyett három hajó várt rám. Az oka, hogy a Hull B ideiglenes váltója egy Connie, de az nem elérhető AC-ben ezért hozzám csaptak egy Hornetet is.
Nem panaszkodtam. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Lézerparaszt #46030 üzenetére
Igen volt. Nálam pl mindig van. Lépj túl rajta, lényegtelen.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Lézerparaszt #45928 üzenetére
Szerintem lehetőség lesz eljátszani bármit amit akarsz, ígértek jogosultság managert is, meg még több raklapnyi dolgot.
De azért nem bírom ki hogy ne írjam le, az enterprise jóval nagyobb legénységgel rendelkezik mint a Polaris, vagy a Javelin -
tom5598
senior tag
válasz
Lézerparaszt #45928 üzenetére
igen első felszállás 30 percet fog igénybe venni kb XD mindenki rájön mit kell csinálnia aztán nagy nehezen felemelkedik XD
-
Reaper
őstag
válasz
Lézerparaszt #45877 üzenetére
Nekem ez a videó sokat segített + én is csináltam egy CFG filet, de a videó óriási ugrás volt, 970GTX-en: [link], előtte ezt is végigzongoráztam, de az előbbivel felülírtam az utóbbinak a beállításait. Remélem ez nem túl zavaros így estefelé.
És akkor már meg is köszönném a felvételt a LIBERUMARM-ba is. Egyelőre leginkább versenyzéssel múlatom az időt, és szerzek dicsőséget a társaságnak
Üdv,
Reaper -
tom5598
senior tag
válasz
Lézerparaszt #45874 üzenetére
Üdv!
3.0 próbáld majd ki most maksz a star Marinenel meg az arena commanderrrel lehet eljátszanni, a persistent universet pedig kidobják (a mostani összeeszkábált mostanit) és a rendes komplex rendszer kerül bevetésre a 3.0 ás frissítéssel aminek hosszabb patch notes a lesz mint amennyit el lehet képzelni xd.
Érdemes alapból lowon kezdeni a grafika beállítást majd ha csinálnak optimalizálást akkor feljebb vinni.
az a hajó nem drága csak 400$, javelint nézz az volt vagy 3500$ xd fogyott mint az ingyen cukor anno -
válasz
Lézerparaszt #45877 üzenetére
a FAQ-ban biztos le van írva, és itt is ezerszer írtuk, hogy a jelenlegi netkód miatt van a legtöbb embernél csapnivaló fps. Aki az USA-ban él, azoknak jobb, aki távolabb, azoknak kevésbé. Mindegy hogy 4k-ra vagy 720p-re teszed, a netkód miatt 90%-ban attól függ mennyien vannak a szerveren amin épp játszol. Ha kevesen, megvan az fps, ha sokan, nincs.
-
válasz
Ja bocs. Csinálni kell egyet. Alapból nincs ilyen cfg.
-
törölt tag
válasz
Tankerhajo, jo cucc, volt, de rajottem nem az en stilusom, inkabb egetnem a penzt mint lapatolnam
A jatek meg nem teljesit jol mert a netkod visszafogja, soon
AMD szponzoralt jatek (elvileg) de remelem mindenki megtalalja a szmitasat ha egyszer kesz lesz. Vulkan valtozat lesz csak (most ugy nez ki a fama) ami nagyon udvozlendo, a tobbit meg majd meglatjuk, soon
-
válasz
Lézerparaszt #45872 üzenetére
Nálam Xeon E3-1270 + R9 380-as 1600x900 Highen nagyjából játszható igaz az is 20-30fps lehet. Felbontás csökkentésével nekem nőtt az fps, többet mint high-low között. AA-t nem használok.
Előfordul hogy némely hajónál kiesel felszálláskor, nekem a 315p csinált ilyet hogy átolvadtam a létrán.
A wc-re meg nem menj, még alfa és túl erősen megy le a sz...r, kiszív a vááááákuuum.
FPS nagyon nagyon szerverfüggő, ha nincsenek sokan akkor van sok sok fps-ed de ha kifogsz egy terhelt szervert lagoló játékosokkal akkor neked is akadni fog.
Nem is igazán a grafikával van a baj hanem a szerverek terheltségével, az okoz lassulásokat, nemsokára javítják.Az alábbi konfigot használom:
\Cloud Imperium Games\StarCitizen\Public\user.cfg
r_MotionBlur = 0
r_DepthOfField = 0
r_ShadowBlur = 0
g_radialBlur = 0
hud_bobHud = 0
r_ChromaticAberration = 0
CL_fov = 90
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest