Új hozzászólás Aktív témák
-
dimre70
tag
válasz
[Dani] #45901 üzenetére
Hossza, szélessége, és a tömege nagyobb a catnél, nem mai képek, már jó ideje porosodik a hangárban Retaliator
Ingame is, ha akarod.
Ideje nem játszottam, a haverokat át lehet már hívni saját hangárba, arra sem emlékszem, hogy PU-ban letudom-e kérni a Retit ? -
tom5598
senior tag
válasz
[Dani] #45901 üzenetére
itt próbálkozz Jacksonnál
de estefele szoktak lerakni párat lopakodj be az egyikbe és volá -
tom5598
senior tag
válasz
[Dani] #45814 üzenetére
elvileg nem kell nagy gép a futtatáshoz mivel csak pc re készül és elég jó netkóddal sztem nem kell egy erőmű hozzá,
4 magos proci (4 rendes fizikai mag min i5 vagy hasonló amd)
8gb ram min de 16 ajanlott ddr3 is elég, játékokban nem igazán észrevehető hogy ddr4 v 3
gcn1.0 /kepler architectúrás videókártya min 2gb vram
ezzel jól kéne mennie, nézd meg star marine ben milyen az adhat egy kis támpontot (printscreen + 0 val tudod nézni az fps meg a pinget a szeróhoz)
elhagyott roncsok itt is lesznek halott/megfagyott emberek is. Sőt néhány hajót még meg is lehet majd javítani. Elvileg lesz egy pár bengal szétszórva a galaxisban amik persistentek(nem lehet teljesen megsemmisíteni csak roncsá amortizálni) lesznek.
Én egy olyat találnék azt se tudnám mit kezdjek veleaurorámmal elvontatnám
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
[Dani] #45811 üzenetére
A jatek meg alfa allapotban van, nincs benne semmifele optimalizacio, es jelenleg a netkod hatarozza meg az FPS-t.
Szoval nem senki nem tudja megmondani mi az ami legjobban viszi, barmilyen konfigon jatszol atlag 30FPS-el fog futni.
A kovetkezo nagy patchben (3.0) talan erkezik az uj netkod is, utana mar tisztabb lesz. -
tom5598
senior tag
válasz
[Dani] #45747 üzenetére
sajna a válasz nem és nem
egy freelancer kell hozzá minimum, nem tűnik nagynak de hidd el az,~7m hosszú
de ha megkérsz valakit hogy szállítsa el mondjuk egy holdi vagy bolygó bázisra sztem megteszik, és a felszínen sokkal könnyebb ezekkel menni. meg van rajta 2 size 2 es ágyú meg egy kis csomagtere is van a szükséges dolgoknak , kaja innivaló, elsősegélyládának, meg 2 üléses szóval havert is lehet rajta vinni -
tom5598
senior tag
válasz
[Dani] #45720 üzenetére
A star citizen megvásárlása/támogatása nem jelenti azt hogy hozzáférést kapsz a PTU buildekhez, ez ilyen plusz amit azoknak adnak akik tesztelik az issue councilba jelentéseket írnak és aktívan modnhatjuk Minőség tesztelőkként játszanak a játékkal, ha be akarsz kerülni kell egy kis idő, én 2.6.0 óta aktívan töltögetem a test verziókat hogy remélhetőleg a 3.0 hoz hamarabb megkapjam
ezt meg ajánlott elolvasni [link] -
Sokimm
senior tag
válasz
[Dani] #45692 üzenetére
Lehet bizonyos embereket nem tudok lelőni csak (akik közelebb vannak a szerózhoz?), mert most más meccsen top2 lettem. 10 kill-el, 3 halállal.
Új kérdés: Nem lehet valahogy fixálni a célkeresztet? Néha ahogy megyek, nem csak a futásból eredő jobbra-balra billegés van, hanem így el csúszik oldalra (picit, max fél centit), de tök értelmetlen módon.Illetve hogyan lehet heal-elni magam? Van két elsősegély nálam (bal lent a kis ikon azt jelenti?) meg a falon lévő dobozból se vesz már ki a csávó, de mégis elvérzek néha...
-
-
tom5598
senior tag
válasz
[Dani] #45677 üzenetére
itt látható milyen ptu hullám van
alphaUEC lehet keresni azzal hogy állomásokat kapcsolsz fel de ha megnyomod az f1 et akkor felhozza a mobiglasst ott nézegesd a dolgokat. auec meg nem jó semmire igazán, meg igazit sem érdemes venni szóval azt hagyd szerintem.
(ha neten veszel auec akkor az az accountra jóváírják de azt csak a rsi oldalon tudod elkölteni , a játékban csak megjelenéskor lesz elérhető. auec meg dolgok amiket veszel velepl puska ruha valamint az egyenleg minden patch nél törlődik)
a ptu hoz most csak a feliratkozók (12$/hónap) és a concierge fér hozzá (azok az emberek tartoznak conciergebe akik 1000$ nál többet támogattak ) -
Drenadar
Topikgazda
válasz
[Dani] #45666 üzenetére
lehet realisztikusabb lenne, de nekem nem annyira tetszene egy süket játék.
A megfelelő hangulat eléréséhez a hangok/zenék nagyon fontosak, és itt (szerintem) egész jóra meg is csinálták őket.És igen, nézd azt hogy ez egy játék... a játékosokat frusztrálná, ha túl realisztikusak lennének a játékok fizikája kb minden játékban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest