- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Squadron 42 miatt még ne fájjon a fejed, nagyon úgy néz ki hogy nem az eredeti sima űrlövölde lesz belőle, hanem a Star Citizen single demóját akarják megcsinálni. Azaz előbb a SC-nek kell legalább nagyjából elkészülnie, ami meg.. maradjunk annyiban hogy Soon™, azaz évek.
60 dollárért nem drága, nagyjából legolcsóbb ára, tekintve hogy eredetileg a 300 dolláros Optane memóriák feléért vesztegették.
Más kérdés hogy szvsz nem viccből ment le ennyire az ára(a 200 dolláros kijelzett ár rettenet jelképes, amit a hiénákat akik kitartják 150-250 dollárnál az árat, hátha elfogynak máshonnan a kulcsok, és a whalebélák majd azt is bekajálják, teljesen ki is használnak
). Mint morfondíroztam fentebb, maga a hajó csak nevében Sabre, támadóképességének felét sem tartotta meg, rejtőzködő képessége nincs kihasználva, EMP képességét pedig a beetető 3.0-ás peccs után(avagy míg az Intel promó tavaly december 31-ig elérhető volt, addig igen erős is volt
), 3.1-ben a földbe csökkentették, azóta sem sokkal jobb.
Mint "ritkaság" és egyben SC csomag is nem vészes, lévén hogy nekünk magyar áfával 57 dollárért egy teljes Aurora MR csomag jár, és azért a a Raven sokkal erősebb, de annak legalább egy pici CCU értéke van, Raven meg Raven marad mindörökre. Azaz nem tudsz egy gyors CCU-t összedobni mondjuk Avengerre, vagy bármire aminek van szállítási kapacitása, és nem haxdobálni kell bele a küldetés tárgyait..
Persze ha te is, most hogy már megvannak a ritka gépek, azon gondolkodsz hogy a következő Polaris legyen, vagy Hammerhead, akkor én kérek elnézést.És itt megmorfondíroznám újra az Omegát. Eddig, ha a turbó bug ami sokkal gyorsabbá tett mint a Gamma, ideiglenes is volt, de azt lehetett sejteni hogy egy hajszálnyival jobb lesz mint a kommersz változat, de legvégső esetben máshogy néz ki. Aztán jött a rework, és most egészen konkrétan egy exkluzív nevesített festés lett belőle, pontosan tök ugyanolyan, és ugyanazt tudja mint a Gamma.
Na most ha jön más fizetős skin, vagy végre eljön a saját dekorálás lehetősége a hajókra, akkor egész konkrétan hajunkra kenhetjük az egészt exkluzivítás dolgot.Persze még így sem volt rossz biznisz azoknak akik egy vidkártyához kaptak SC + SQ42 + 55 dolláros Gamma + spéci festés csomagot, de megint csak szvsz ez a 100-150 dolláros nyálcsorgatós kivételesség csak időleges.
Anno nekem is összejött pár spéci skin Planetside 2-höz, aztán most hova dugom őket? -
cskamacska
addikt
Ravent mennyiért vesztegették?
Amúgy szép fiók, de úgy nézem SQ42 nincs rajta.
Több csomag esetén mi a helyzet jelenleg bizonytalan, ahogy utána kerestem, még mindig egy 2013-as bejelentés az irányadó, azaz minden Star Citizen Digital Download 1-1 játékos karakter helyet jelent.. és ennyi.
Ez önmagában nem tűnik nagy számnak, és ezt érezni fórumon is, mert mindenki hajókat vesz csomag nélkül, ha véletlen csomag is kerül a levesbe hát nem öntik ki, de melt után szinte mindig hajó van véve, az pedig szinte kizárólag a kereskedők rezortja, hogy vesznek egy csomagot és CCU-znak hozzá hajót.Pedig ha belegondolunk annyira nem bolondság ez. Ahogy kinéz a dolog, mindenki csak 1 karaktert kap kezdésnek, külön bejáratú kinézetével, képességeivel, vagyoni helyzetével, amit ugye halálkor el is veszt, és lehet mindent elölről kezdeni a megörökölt vagyon egy részével.
Több karakter több lehetőséget ad, lehet specializálódni, szerteágazóan gyűjtögetni, és nem mellesleg több karakter többszörös fizikai jelenlétet jelent a játékban, mert ha a fő karakter éppen kincset keres egy világvégi holdon, de az orgnak azonnal pilótákra lenne szüksége egy hirtelen csatához, akkor nem tud átvágni azonnal a galaxison, de egy tartalék pilóta simán bevethető.Ez elvileg coopra is használható lesz, egy hajóra több karaktert felvéve ugyan még nem kerültünk előrébb, mert csak egy karakter játszható, ha AI irányítja a többit akkor azokat is meg kell fizetni, viszont AI helyett más játékos is beszállhat, és ugyan direktben nem visz haza semmit a kiruccanásból, de nem is veszélyezteti a saját karakterét egy esetleges kifingás esetén.
A Squadron 42 halmozásról viszont semmi infót nem találtam, még mindig ott tartunk hogy Original és Veteran Backer szinten SQ42 Episode 1+2-t is megkapják, mindenki más csak az első részt, de hogy akinek van 5 Squadron 42 Digital Download-ja az mit kap, hát passz.
-
Vulkan lesz az egyetlen API-ja végül, max. talán behozzák a DX12-t is, de jelenleg csak a Vulkan-t mondják.
Nem normális egyébként annak a szálnak a túlterhelése, valamit nagyon elbénáztak, mert más CRYENGINE-es játékok sokkal jobban meg tudják oldani a terhelés elosztását!
-
-
tom5598
senior tag
ööö..... azt tudod hogy ez a játék csak digitálisan érhető el ugye?
ezek vannak amiket lehet rendelni polók sapkák stb. -
vaakuum
addikt
[csak nem jól értem, hogy más dolgaira fáj a fogad?]
Csak nehogy valami testesebb pacák, meg egy nyurga mitugrálsz világnézeti alapon helyreigazítson idő előtt eme imádatod közben, és kénytelen legyél az örökössel nyomulniBocs, de ez annyira magas labda volt, nem tudtam kihagyni még így sem, hogy van némi betűeltérés a nevekben
-
GypsFulvus2
őstag
Én verseny beállításokban inkább átrakom a jobb egérgombra, oszt' jóvan.
Amúgy nem nullázták le a Leaderboard-okon a korábban elért eredményeket, ami nagyon furcsa, hiszen az irányítás alapvetően megváltozott. Különösebb erőfeszítés nélkül tudtam 4 mp-et javítani a legjobb versenyidőmön. Ennek következtében most az 50. helyen vagyok, a klán meg a 6.
Kíváncsi vagyok, így hagyják-e az irányítást, mert a versenyzésből elveszett az adrenalin, a "penge élén táncolok" érzés. -
-
PodMAN
senior tag
-
Drenadar
Topikgazda
én írtam neki, hogy ha úgy érzi hogy ez igazságtalanság, hogy egyedül nem lehet menni és vagizni egy idrissel, akkor menjen és kérje vissza az árát. nem reagált rá...
jobban járok ha ráhagyom a hülyeségeit, nem próbálom meg meggyőzni hogy sajnos tájékozatlan és butaságokat beszél. Nagyobb baj, hogy egyre inkább úgy gondolom, hogy ezt direkt csinálja...
-
GypsFulvus2
őstag
"Without victory, there is no survival? Dafuq?"
A vanduul nem ért másból, kizárólag erőből. Olyan törzsi alapon szerveződő kultúra, ami semmire sem becsüli a vesztest, a legyőzöttet. Nem áll meg, nem lehet vele tárgyalni, nem lehet berendezkedni passzív védelemre. Mint a hunok, anno. Legyőzöd őket, vagy elpusztulsz.
-
PoeDameron
aktív tag
"Azért gondolod, hogy biztosítani kell egy többszemélyes hajó egyszemélyes használatát mert fizettél érte? "
Pontosan. Ez a vásárlás lényege. Ez egy szerződés, amiben világos feltételek vannak. Ha olyasmit ad el nekem Chris Roberts, amire nem hívta fel a figyelmemet, hogy egyedül biztosan lehetetlen használni, akkor vettem valamit amit nem tudok semmire se használni, és mivel nem kaptam róla tájékoztatást, visszakövetelem a pénzemet, és ha nem adja vissza, akkor beperelem érte, és meg is nyerem a pert. Na most képzeld el, ha tízezrével lennének olyan játékosok, akik ezt megtapasztalják és pereskednének.
tamás:
Az anyahajónál tudod, hogy egyedül nem fog menni, van hozzá szép nagy használati utasítás is, amiben ki van domborítva, hogy kell hozzá úgy 3000 ember , hogy teljes kapacitáson üzemeljen. Idriszhez ilyen nincsen. Már most meg lehet venni, éppen a Citizenconon reklámozták, és nincs hozzá semmilyen extra tájékoztatás a weboldalon kívül, amin ott van hogy a crew az 10 fő, de ez az adat kisebb hajóknál, pl. cutlassnél is több személyt jelez, és azokat lehet használni egyedül is, tehát a tájékoztatás megtévesztő. Ha most megveszi egy geek az idriszt magának, és kiderül hogy nem tudja használni, akkor felköti magát.
-
PoeDameron
aktív tag
Igen, ha megveszel pénzért egy autót, vagy egy körfűrészt, akkor a pénzed arra jogosít, hogy olyasmit kapj amit használni is tudsz. Mit szólnál hozzá, ha a mikrosütődet csak úgy lehetne bekapcsolni mint egy atomtengeralattjárón az atomrakéta silóját, hogy két ember kell hogy kulcsot fordítson egyszerre a lakás két távoli pontján, különben nem kapcsol be, és ha netán méltatlankodni kezdenél a gyártónál, akkor közölné hogy remélte hogy nem merül fel benned, hogy a pénzed feljogosít arra, hogy egyedül is bekapcsolhasd a mikrosütőjét! mert hogy ez egy ilyen társas mikrosütő, abban utaznak, hogy a család együtt használja és hogy lehetsz olyan antiszociális, hogy ez neked nem tetszik. Ha pedig olyan dolgot vásárolsz, amihez feltétlen több személy kell, akkor arra a gyártónak külön figyelmeztetnie kell, és nem csak az apróbetűs részben. Én olyanról nem hallottam idris vásárlása témában, hogy CR-ék vörös betűkkel nyomatékosították volna, hogy csak és kizárólag gamer legénység tudja megmozgatni azt a hajót.
"én csak afölött nem tudok elsiklani, hogy milyen elvárásokat akarsz támasztani, és MIÉRT"
Azért, mert én szeretem a stratégiai játékot, szeretnék egy ilyen nagy hajót a későbbiekben, de semmiféle kötöttséget nem akarok, ami azzal kapcsolatos, hogy Kovács Pistire és még 8 másikra kelljen minden este várnom. Ez egyszerűen abszurd. Az orgok nem egyetlen kapitálissal fognak szaladgálni, az lesz a különbség az egyszemélyes csatahajósok, meg az orgok között, hogy az orgoknak lesz 20 ilyen hajója, nekem meg lesz 1 darab, és messze elkerülöm őket.
-
PoeDameron
aktív tag
Amit te írsz, arra adott minden lehetőség, biztosan sokkal hatékonyabb lesz egy olyan hajó, amit összeszokott játékosok irányítanak. Csak feltétlenül olyanra kell csinálniuk a játékot, hogy aki megvesz egy akármilyen hajót, az egyedül is elboldoguljon vele. Nem is lehet másképpen, hát most képzeld hogy a kezdő pénzes Jani megvesz egy kapitálist a boltból, és megkapja legénység nélkül és közlik vele hogy majd akkor játszhat vele, ha hajlandó vele tartani néhány gamer. 1500 dolcsiért megvette a hajóját, és nem tud vele mit kezdeni. Ebből olyan cirkusz lenne.
"Ezt csak SP-ben várhatnád el, egy MMO-ban sosem lehetnek ilyen elvárásaid"
"EvE-ben sem flancoskodhatsz a legnagyobb játékbeli hajóval"
Nem ismerem az EVE-t. Ezt a legnagyobb játékbeli hajót pénzen veszed meg, vagy ki kell játszani? Ha egyedül képtelenség irányítani, akkor olyan rendszert kell köré építeni, hogy az amatőr játékos véletlenül se faragjon rá vele. leginkább ezt úgy lehet elérni, hogy amatőr játékos a közelébe sem kerül egy ekkora hajónak. Viszont a Star Citizenben alapból megveheted. És ezt a játékot nem csak profik játsszák, akik idáig megvették az idriszeket azok biztosan nem csak orgok vannak, hanem mindenféle pénzes geek fazon is, akiknek megtetszett hogy fregatt és juj. Na most képzeld mekkora botrány lenne belőle, ha az első játékbéli napjukon jönnének rá, hogy csak 9 másik haverral tudnak játszani vele, és kezdhetnek kilincselni, mert adott esetben senkit sem ismernek. És ezt minden egyes játékba lépéskor el kell játszaniuk. És a másik 9 ember mindenféle lehet, beszélhetnek 9 nyelven, a tudásuk teljesen különböző, kezelhetetlenek, össze-vissza szaladgálnak, letojják a parancsaidat. Kis képzelőerő kell csak hozzá és belátod hogy ez így rövid távon se menne.
-
PoeDameron
aktív tag
Szerintem nem ezen fog múlni, tehát nem az extrovertált, nagy kapcsolati hálóval rendelkező játékosok sajátja lesz a kapitális hajózás, hanem azok fogják játszani, akik szeretik a stratégiai játékokat, nagy ambícióik vannak, szeretnék nagyban játszani a Star Citizent, szeretnék megtapasztalni milyen egy ekkora hajó kapitányának lenni, illetve képesek eltartani egy ilyen hajót. Az hogy 1 ember képes eltartani egy kapitálist abból gondolom, hogy aki a játékban összeszed annyi pénzt, hogy megvegyen egy Idriszt, annak kell lennie a hangárjában olyan hajóparknak, amivel képes el is tartani.
Ezen kívül a több személyes játék macerás, sokat kell egyeztetni, ez nem olyan mint a World of Tanks, hogy néhányan összejövünk azt megyünk előre és lövünk, sokkal összetettebb itt minden, tehát csak összeszokott, képzett legénység tud jól együtt játszani, és ha nekem van egy kapitálisom, akkor nem akarok erre várni. Akkor akarok kifutni a hajóval, amikor csak akarok, nem pedig akkor, ha a többiek ráérnek. Ezt a lehetőséget a játéknak biztosítania kell.
-
PoeDameron
aktív tag
Idrisznek lesz kábé 80-100 fős legénysége, de csak 10 hely lesz a haveroknak. A 90% a legénységnek az bot lesz. Na most ha eleve a 90% bot, akkor ugye nem nehéz tovább gondolni, hogy a 9 extra haverre se lesz feltétlen szükség. Ha lesz egy fregattod, akkor majd nagyban játszol, nem egy magányos űrkalózt fogsz kergetni, hanem porrá lősz egy kalózbázist és hasonlók. Teljesen illeszkedik a koncepcióba szerintem, hogy a kapitális hajókkal egy új játékelemet is behozzanak az fps és a szimulátor mellé, mégpedig a stratégiai játékot. Én ezt úgy képzelem, mint egy városépítő játékot, amiben az humán és egyéb erőforrásokat kell kezelgetni, parancsokat adni, szükségleteket kielégíteni, és természetesen részt is vehetünk a feladatok teljesítésében.
Szunya, a sikátor egy gumicsont lenne ebben a helyzetben, Gary Oldman viszont megmutatta a játék komolyságát. Ezeknek a komoly színészeknek a hitelessége adódik hozzá a projecthez, és ha majd Derek pajtás azzal jön hogy az egész egy átverés, akkor majd megnézik a Gary Oldman interjút az userek, és legyintenek Derekre, hogy idióta.
-
PoeDameron
aktív tag
A kapitálisokra is meglesz a rendszer, hogy egyedül lehessen vezetni. Olyan nincs, hogy nem. Miért nincs? Azért nincs, mert akkor átverik a vásárlót. Ha 1 ember nem tudja üzemeltetni, akkor nagyon vastag vörös betűkkel ki kellene hogy írják, hogy 1 ember nem tudja kezelni. Ilyet nem írnak ki. Most képzeld el hogy megveszed 1500 vagy mennyi dollárért, végre kijön a játék, belemész, és kijön egy üzenet, hogy sorry de keress 5 társat hozzá, mert különben nem indul el.
Vezetés alatt természetesen nem azt kell érteni, hogy neked kell csinálnod mindent, és szaladgálhatsz a konzolok között, hanem hogy létrehoznak egy rendszert amiben az NPC-k látnak el minden feladatot, a kapitánynak egy olyan konzolja lesz amin az egészet menedzseli, illetve természetesen ha kedve szottyan akkor egy-egy munkaállomás feladatait csinálhatja is.
Na szúnyog (és a többi fanyalgó), hogy érzitek most, kész lesz a játék vagy sem?
Ui. : ahogy megérkezünk az Idriszre azt szerintem mindenki pontosan úgy képzelte el, ahogyan a bemutatóban volt. Battlestar feeling.
-
-
-
-
Drenadar
Topikgazda
http://starcitizen.wikia.com/wiki/Console_commands
itt asszem megtalálsz minden console parancsot. itt kell lennie a vsyncnek is.
Nálam változik az fps, lehet neked durvább géped van
-
Drenadar
Topikgazda
Jah elhagyhatnék én mindent, eleve kikészít a hatósági vizsgára való tanulás, és akkor még itt is ez megy.
Akkor azt tudom mondani, hogy kérdésedre a bank által kibocsátott kondíciós lista tud segítségedre lenni, annyit tudok segíteni hogy ne az átutalás költségét nézd, hanem a vásárlás alapú tranzakciót.
Ez az a lista ami minden bank/díjcsomag esetében elérhetőnek kell lennie és tartalmaz MINDEN felmerülő esetleges költséget.Ezek után tényleg hasznos lenne csak futólag átnézni.
+1 Én vásároltam már a stripe segítségével és a paypal segítségével is többször is, soha semmi gondom nem volt vele.
(#32743) nowan: Hivatalosan a mindennapi használatban a credit card hitelkártyát jelent, amit mi bankkártyának használunk az a debit card.
Igazából meg tök lényegtelen csak hülye amcsik szerint csak és kizárólag a hitelkártyának van értelme...
(technikailag senkit sem érdekel hogy milyen kártyáról fizet bárki is, úgy is sikerül a tranzakció)
-
Drenadar
Topikgazda
Átutalást kevered a vásárlással.
Ez két teljesen különböző tranzakció...
Az, hogy valamiről még nem hallottál teljesen lényegtelen információ, de ne sértődj meg. Biztos volt olyan időszak mikor még a paypalról sem hallottál és mégis létezik.
A Stripe-al mindenféle regisztráció nélkül tudsz vásárolni, a paypal meg ÁLLÍTÓLAG biztonságosabb.
-
Drenadar
Topikgazda
Mit vonna már? Emberek, ez nem mágia és misztikum, a webes fizetés egy sima vásárlási tranzakció. (pont ugyanolyan mintha a bármelyik boltban vásárolnál.)
Szerződésben meghatározott módon (általában középárfolyamon) váltanak forintra és ezt levonják, utána levonják a mindig használatos sajnálatos tranzakció adót, oszt ennyi.Mi mást vonnának még?
Oké, pl nekem a Lloyd bankos számlámnál ha nem fontban fizetek akkor levonnak még egy fontot járuléknak, nah puff. Tudtommal magyar bankoknál semmi hasonló elmebaj nincs érvényben.
Egy kis pénzügyi alapismeretet (currency pre-alpha) is legyen a FAQ-ban?
-
GypsFulvus2
őstag
Jah, a backer státuszhoz valamit venned kell. Igen, tudsz, én is Mastercard webkártyával fizettem.
PH-s listák nincsenek, itt nem dúl a versenyszellem. 3-4 fórumtárs szokott rendszeresen versenyezni. Én szerettem meccselni, várom az új patch-et mint a messiást, hogy újra tolhassam.
SZERK: OTP-s vagyok, nálam nem jelentkezett semmi plusz levonás. Viszont én még a VAT-os korszak (országonként változó ÁFA) bevezetése előtt vásároltam.
-
GypsFulvus2
őstag
1. Leaderboards A versenylisták alul vannak.
2. Van egy TS szerver: z5.hu , néha összeverődik rajta pár ember. A Star Citizen szobák jelszava scliberum
Nekem sajnos nem működik most a public match funkció az 1.2 patch óta; amíg ment, addig naponta-kétnaponta fenn voltam. Remélem a következő patch rendbe rakja.
3. Passz.
4. Nálam látványban is elég sokat változtat, az fps-ben főleg észrevehető a változás. Az én gépemen csak low-ban játszható. A leginkább gépigényes a verseny.Avenger: Elvileg játszható kellene legyen, függetlenül a regisztráció idejétől. Backer vagy már? Az Arena Commanderben meg kellene jelennie a hajóid listájában. Elméletileg a hangárban is megjelenik ha ezt csinálod:
Log into the website, go to "My Hangar" -> "Configuration" and click "Reinitialize" and "Save.Szerk: Mustanggal 1:08 körül voltak a legjobb idők pár hete, amikor még tudtam versenyezni. Korábban voltak ennél jobb idők is, csak azóta kicsit nehezítettek az irányíthatóságán.
-
laci_8519
tag
-
-
PhilBrick
őstag
Mert a google-nál is jobb forrás a starcitizen.hu!
CitizenConon lesz valami bejelentés vele kapcsolatban biztosan. -
ttamashu
aktív tag
-
-
GypsFulvus2
őstag
Lehet; én is ezt csináltam. Most melózok, itt nem tudom megnézni, de este meg tudom mondani a pontos összeget. Ha jól emlékszem 5, vagy max 10 USD volt. Több lépcsős CCU-volt, de volt benne ingyenes upgrade is, a részletekre így hirtelen már nem emlékszem.
Szerk: Úgy van akkor, ahogy mrfire írja, akkoriban még adó nélkül 5 USD volt.
-
mrfire
őstag
Olyat max akkor találsz, ha már aktiválták azelőtt, hogy kivették a csomagból. De ki adná el ennyiért, mikor nem ez az ára? Az a 6 hónapos hirdetés is már rég lejárt biztos. Semmi esély rá, hogy most már bárki szerezzen ilyet ilyen áron.
Mustangról Avengerre 5 euró ha jól emlékszem. Omegáról Gammára ingyen van, Gammáról Avengerre 5.
-
ttamashu
aktív tag
Nemrég linkelt valaki redditről 30$-ért. Az ha van még bestbuy!
Megtaláltam közben. -
TESCO-Zsömle
titán
Nyomatékok szempontjából elég, ha a hajó egyensúlyban van, nem kell szimmetrikusnak lenni. Igen, a Herald-nak az egyik oldalon hosszú szárnya van, de a másik oldalán ott egy irdatlan nehéz jeladórendszer.
(#17252) mrfire: El kell mondanom valamit, ami nagy megrázkódtatás lehet: A mikulás nem létezik...
-
mrfire
őstag
Nekem ilyen netes Mastercradom van, de OTP webszámla van mögötte. Mindig itt nézem meg. Fura, mert a végeredmény általában egy kicsivel kevesebb, mint amit ez lapján számolok az eladási oszlopban.
18520-at számolok rá.
(#16167) Drenadar
A google középárfolyamon számol, úgyhogy az tuti kevesebb lesz.(#16162) TESCO-Zsömle
Talán az RSI maga fogja gyártani. Nagyon hiányzik náluk a vadászsor. És azt sem mondhatjuk, hogy nem foglalkoznak hadihajókkal, mert ott a Bengal is. Kis hajókat is gyártanak: Aurora. Sz'al akár ők is lehetnének. -
TESCO-Zsömle
titán
Ha beaktiválod a Never Settle kupont, akkor nem kapod meg a Star Citizen kódot. Mint ahogy az Alien:Isolation kódot se fogod megkapni keddig, vagyis megjelenés napjáig, úgy a Mustang Omega kód is a hajó megjelenésekor lesz elvileg elérhető. Ettől persze még ott lesznek a megigényelt játékok listájában, és ha jön a kód, küldik a mail-t.
(#15454) Eyesis: Mocsok egy dög lesz ez, az biztos a maga 3 hajtóművével és 11 tonnájával. Jelen álláspont szerint január 31-ig tart a promóció.
(#15455) tkondor: Reddit-en 45-60$, bay-en ugyanennyi euró.
(#15456) mrfire: Felejtsd el. Alig jutott az országba kód, akinek meg van, az örül, hogy nem kellett máshonnan szerezni/eladja külföldön.
-
TESCO-Zsömle
titán
Többen is aktiváltunk már be SC-re ilyet, és az a tapasztalat, hogy még nem küldtek kódot. A teljes Mustang-szériát feltehetően a pénteki CitizenCon alkalmával mutatják majd be a hozzájuk tartozó reklámokkal, mint ahogy tették ezt a Constellation-variánsokkal is, és az AMD -közös megegyezéssel- kivárja a dolgot, hogy nagyobbat szóljon.
sz: Itt egy kis nem hivatalos ízelítő a gépről, ami a kuponban van.
Ez a cucc két dologra lesz jó:
1 - Versenyezni.
2 - Upgrade-elni egy másik hajóra.De tényleg. Aki bármi mást akar, annak ez zsákutca. A videón is látható, hogy a plusz hajómű gyakorlatilag a raktér (konténer-dokk) és az orr-lövegek helyén van.
-
TESCO-Zsömle
titán
Eddigiek alapján egyértelműen Avenger. Az lényegében egy leselejtezett rendőrhajó, elfogadható raktérrel, 4 sztáziskamrával foglyok/utasok szállítására. NSF kódokat nem olcsón mérik, a hajó pedig a többi Mustang-gal együtt fog bekerülni, aminek a pontos időpontja: Soon.
duvi: Meghiszem azt, csak sajnos az egy S2-es hardpoint.
-
duvi
nagyúr
A nyers infókon kívül senki nem tud többet. Jelenleg nem repülhető az Avenger. Max beszállhatsz a hangárban és megnézheted belülről is. Még a fegyverzetéről sem tudunk nyilatkozni, mert nem lehet áttenni a repülhető hajókra
.
-
Bibgr0
aktív tag
Olcsóbban szerintem nem, inkább drágábban, de néha még meg lehet találni olyan tételeket, amiket hivatalosan már nem árusítanak. Pl a freelancer mis is ilyen. Mondjuk 160-ért én nem láttam.
Redditen pl itt találsz ilyeneket. Viszont figyelj, mert hajókat már nem lehet korlátlanul adni venni. Ha megveszel valamit hivatalosan, utána csak 1x adhatod el és az új vevő már nem tudja tovább értesíteni. Ez a szürke piac. Vannak middleman-ek, akik a vevő és eladó között közvetítenek.
Másik mód az eladásra, ha a teljes accountját adja el, de ez már nagyon fekete piac. -
TESCO-Zsömle
titán
Azok nem csak utánzatok, valódi kétállású kapcsolók, amikre funkciókat lehet konfigolni. Ugyanez áll az X55-re is.
Avenger még nincs bent, csak a hangárban. Elvileg következő körben jön a Mustang-gal és feltehetően a 325-tel együtt, de biztosat csak akkor tudunk majd, ha megérkezik.
Jómagam is egy Avenger csomagot birtoklok, így eléggé kíváncsi leszek a végeredményre. Van rá esély, hogy maga a hajó komolyabban meg fog változni, mert felmerültek bizonyos ellentmondások a méret a kialakítás és a spec közt.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha azt akarod, hogy ne rohadjon rá a kezed, akkor 40-45 percenként engedd el és állj fel a géptől 15-20 percre. Egyik botkormánynak sincs szellőzése.
Az abszolút belépő szint a Thrustmaster HOTAS X, ami bolttól függően 13-16 ezer+posta. Ez a legolcsóbb cucc, amin különálló gázkar van. Szimpla botkormányoknál kb ugyanennyi pénzért a Thrustmaster T-16000M az, amit belépőnek lehet nevezni, ez precízebb és talán egy mikronnyin minőségibb az előzőnél, viszont nincs különálló gázkar, ami élmény szinten mínusz. A Thrustmaster következő terméke a Warthog, ami gázkar nélkül 72, gázkarrar 120 ezer. A kettő közt Saitek cuccok vannak, főleg kor szerint. Aviator 15 ezertől, X52-es 28 ezertől, X52 Pro 43 ezertől, és ha végre bekúszik az országba, akkor lesz X55-ös is hozzávetőleg 55-60 ezerért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest