Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem én, meg tudom, de ezért kérdeztem hogy a pbr itt az sc esetén csak shadert jelent-e, ezekszerint várhatóan igen. Ebből fakadóan viszont újrafelhasználhatóak az anyagok (az acél a horneten várhatóan csak max pár paraméter értékben másabb mint az acél az aurora-n). Tehát ha mondjuk a hornet összes anyagát megcsinálták pbr shaderben, azokból lényegesen gyorsabban lehet a többi hajó anyagait is összehozni.
#8648: nekem pont hogy itt, az elite-nél nagyon mű, hogy van egy kis pukk, és kész
papírmasé spritelángok és kb ennyi
Amúgy mi is rongyá játszottuk haverom Plus4-esén az elite-et, miután kitaláltuk, hogy kell vele játszani (se internet, se leírás, se angol nyelvtudás
). Ennek ellenére pl az űr megjelenítése az x-rebirth-ben jobban bejön (leszámítva a térugrást).
Bár azért én még mindig ezt az űrt várom
-
Hát én eddig úgy néztem, hogy a hangárban a srác beszállt a hajóba, majd indult az arena commander
amúgy tudja valaki hogy pontosan mitől is pbr a pbr? a shaderek miatt? csak mert azok is megoszthatóak a hajók között. az objekt részletesség nem, de jó kérdés hogy attól hogy valami nem 1,5 millió poly, csak 1, akkor az nevezhető-e pbr-nek
-
Diopapa
addikt
Látom én ezt a wikis oldalt, de hónapok óta mondják, hogy a legelső verzióban nem lesz Aurora meg 300i. Viszont lehet az a bizonyos legelső verzió nem is kerül kiadásra, hanem már csak az úgymond V2. Mindenesetre míg egy képkockát sem láttam harcoló Aurórával meg 300i-vel, addig fenntartásokkal fogadom. De ugye megint itt jön az, hogy össze-vissza beszélnek, mert régen tényleg úgy volt, hogy ezek a single seat hajók egyszerre jönnek ki. Én nem bánnám mindenesetre, de kétlem.
-
Szőrös
veterán
WT-ben pl úgy lehet joy + egeret jól használni hogy előbbivel gépet irányítod , utóbbival meg nézelődsz. Ez főleg SB-n jó bár nekem jobbos egerem van ami bal kézre nem áll rá meg ugye van gázkar is.
Erre freetrack a legjobb megoldás.Jó kérdés hogy több eszközt kezel e majd SC bár nem tudom mennyire lesz effektív ha közben bill.-en is nyomogatni kell majd valamit.
Polipkezűek előnyben.Tényleg egy valami eszembe jutott : hang alapú parancs kiadás lesz ? Itt nem nagyon emlékszem erre de pl Elite-ben van ilyen .
-
Sotyks94
aktív tag
Egyet értek veled
Mint előbb írtam ők a TS-eket főként a játékszervert bérlőknek, és a "haveroknak" tartják fenn (magyar gamer közösségnek), szóval nem valami profitorientált cégre kell itt gondolni
Természetesen ahol tilos ott nem kell feltüntetni, csak arra utaltam hogy nem kell sokra gondolni a "reklámozás" alatt, csak tényleg megemlítés szinten elég.
Amúgy ez szerintem nem minősül annyira elkötelezett döntésnek, mivel bármikor variálhatunk bármit, vagy ha nem teszik elmehetünk arról a TS-ről.
Viszont szerintem nemártana hogyha a jelenlegi aktív tagok véleményt mondanának erről a dologról, hogy kb átlássuk merre húz a klán.
Mint írtam ha igényt tart rá a csapat bármikor el tudom intézni, s ők összedobják. A rangokat meg ráérünk később is leboxolni, mivel az is szabadon változtatható bármikor -
-
vaakuum
addikt
Szerintem azt mi nem látjuk, hogy ők milyen visszajelzéseket kapnak a támogatóktól... és azokból is mennyit.
Lehet a visszajelzések nagyobb része az, hogy "csináljátok, eddig tetszik...bízunk bennetek, megvárjuk, és nem rágódunk azon, hogy most ezt a hetet, vagy a jövő hetet (hónapot, negyedévet, stb.) gondoljátok-e".Feltételezem ezt az alapján, amilyen piákat, édességeket, meg kézműves cuccokat kapnak a rajongóktól...
Az meg, hogy akinek kevés pénze van (no offense, én is a teszkós hajóra fizettem be
), és az is nagy kiadásnak minősül, az megszokásból olyan elvárásokat állít fel, ami még a jóval többet perkálóknak sincs, nem tehetnek.
Ez biztos valami arány, hogy kinek mennyire hiányzik az az összeg, amit támogatásra adott...ha nagyon, akkor tényleg csak azt lehet csinálni, hogy legközelebb megfontoltabban... de ez sem jelent semmit, hiszen én is vettem készen lévő Diablo 3-at (majdnem duplájáért, mint amit most SC-re költöttem), amivel összesen két hétig játszottam, és miután összeomlott az oprendszerem éppen akkoriban, eszembe nem jutott újra telepíteni.Ugyanakkor testközelből néztem, mi ment a Mechwarrior Online esetében is, és még szomorkodtam is, hogy kimaradtam az egészből, és nincs alapítói csomagom. Aztán 4 hónap után már azt sem bántam
, azt sem telepítettem újra. Ha belegondolok, eddig csak az AC2 három fejezete érte meg az árát nekem.
-
-
Diopapa
addikt
Hát a Cryeditort nem érheti panasz a hozzáértők szerint. Csak azzal van gondjuk amit maguknak kell kitalálni. (unalmas a role, béna a netkód, sűrűn változó koncepciók stb). Nyilván sarkítok, szóval én sem gondolom teljesen így, de azért sztem van benne valami.. Emlékszik még valaki arra, amikor a CIG arra hivatkozott, hogy azért késnek a hajók mert nem készült el PBR a Cryengine-hez?
-
-
-
-
nem igazán értem miért kell résen lenni
@vaakuum: nekem very high-on fullhd-ban a legrosszabb érték amit láttam 25,2 fps volt az adatlapomon lévő géppel. Viszont várhatóan maradok high-on, mert egyrészt drámai különbséget nem vettem észre (bár nem vetettem össze képkockákat), viszont 40+ átlag fps legalább megvan
@KO2: ahh
-
-
Malachi
veterán
kimásolom a lényeget az első cikk alatti kommentekből. a csaj (ha az egyáltlán) goonswarm logóval kommentelt.
SO here is the order of events.
> Goon creates shill account
> Posts horrifyingly bad thread
> Goon then posts response thread on main accounts demonizing the SC community
> Community responds rationally trying to alleviate what they think are serious concerns
> Goons fan flames calling anyone who disagrees a rapist
> Thread gets locked OP gets banned
> Goons now have ammunition to post everywhere calling the MODS sexist and for rape cultureThose
of you who have played EVE Online know this is SOP. This is how
trolling works. This is basically textbook 101 goon material right here.Meanwhile
the mods have no choice but to play along because it is done in such a
way that "they are just the victims of their association to trolls".de jó, hogy nem vagyok aktív azon a fórumon. de ha egy ilyenbe belefutok játék közben, azonnal eladom az egészet. már ha tudom.
olvastam elég sokat az ilyen, és hasonló undorító technikákról, arról hogyan tettek tönkre teljes orgokat, guildeket (akármiket) merő szórakozásból, itt most magukkal rántottak ki tudja hány fórumtagot, és ez még semmi. még az első béta se jelent meg. nagyon remélem, hogy a környékemre se kerülnek soha valami hasonlóval, mert ezt iszonyúan rosszul tűröm.
-
-
Nem tudom mennyi időt ölnek bele, nem tudhatom, de őszintén szólva, inkább legyen az hogy hetente egyszer kiválogatnak 2 óra alatt pár kérdést és arra válaszolnak, aztán mennek vissza dolgozni, mintsem keressék sokáig azt a 10 kérdést, ami még nem volt, és a legérdekesebb, mégha nincs is rá perpill még válasz. Ugyanakkor azért néha jönnek új infók, ez nem rossz.
Mi értelme? Többet tudok mint pár órája, igaz nem többel. Tehát értelme végülis volt. Ha meg valaki új csatlakozó, annak ez még több új infó lehetett. Van aki minden rezdülését követi a projektnek, annak minden kérdés lehet hogy lerágott csont, de van aki hetente csak egyszer-egyszer néz ilyet, annak ez lehet hogy új.
Ugyanez igaz a kommunikáció minőségére is. Szerintem ennek a megítélése erősen függ a néző vérmérsékletétől is, illetve hogy mennyire másodpercre friss infói vannak mindenről.
-
-Hogy áll a Starfarer?
-épp újragyártjuk a jobb hátsó hajtóműjének fedél-szimmeringjét, mert elnagyolt lett-Hányan lesznek egy boardingban?
-fogalmunk sincs, mert több tucatnyi meccset kellene tolni ahhoz, hogy megnézzük az egyensúlyt, de még nem tart ott. Fejben meg nehéz kimatekozni hogy 10 vagy 100 ember között mennyi az optimális.-Milyen sűrűn kell tankolni?
-Amennyire nyomod a gázt (ezt mondták itt is). De csak dogfight illetve manőverezés közben fogy igazán, hosszú távú utakon nem annyira (mert csak a thrusterekhez kell üzemanyag, tehát ha gyorsításra használod fel, gyorsulás közben fogyaszt, de ha elveszed a gázt, nem lassulsz, stb stb stb. Erről is volt most szó-Mennyibe fog kerülni?
-8 UEC 60 per gallon.Ezeknek a kérdéseknek a fele későbbi finomhangoláskor dől el. Tehát azt lehet tudni már most, hogy lesz üzemanyag, ami fogyni fog, de majd ha több hajó, több eset lesz és már lesz valami relatíve működő gazdasági szimuláció, majd akkor derül ki hogy kb mennyit lehet elkérni az üzemanyagért, és még azt is finomhangolni fogják. Csak úgy mint csomó más árat és mechanikai elemet is.
-
Diopapa
addikt
Mikor az?
szerk: jól látod.
Legszebb, amikor a saját maga válogatott kérdésre is az IDK válasz jön, meg az "utána kell néznem.." de érted, rögzített adásnál.
Simán megtehetné, hogy felvétel előtt körbehívogatja Skype-on az illetékeseket, de erre sem nagyon szokta venni a fáradtságot.
-
-
-
-
Diopapa
addikt
Nincs mit érteni, én alapvető korrektségről beszélek. Mondom ezt úgy, hogy az októberi csatlakozással valószínűleg nem lenne esélyem DFM-ezni a saját magam által felvázolt rendszerben, de korrektebb lenne szvsz. Mondjuk jelenleg nem tudjuk mi alapján válogatják az embereket, ha csatlakozási idő szerint, akkor nem szóltam.
-
-
Diopapa
addikt
"CR-nak megvan a szaktudása és ahol ő őrzi a "clear vision-t", mindenhol máshol viszont káros."
Ahhoz képest elég sok kérdésre nem tud válaszolni, itt főleg játékmechanikai dolgokra gondolok, több félmondatából az tűnik elő, hogy a főbb csapásirányt meghatározza, de a részletekbe nem folyik bele.
-
Szőrös
veterán
Azért azt sem árt észben tartani hogy teljesen új cég , nincsenek bevált folyamataik , gyk mindent a nulláról kell felépíteni/kialakítani. Ez nem megy gyorsan.
Egyébként ezen kívül még jó pár KS projektbe adtam be pénzt és azt kell mondjam hogy azoknál se jobb a kommunikáció...sőt van ahol jó ha havonta van vmi .
-
-
sorry, de nem vettem észre hogy annyira nyugodt, indulatmentes lenne ez a topic, amióta követem (pár hónapja).
Amúgy meg külön hsz-t szoktam nyomni külön embernek. Nem gondolom hogy ez probléma lenne, legalábbis egyhamar nem futunk ki a komment limitből, de legalább nem 1 képernyőnyi szövegben kell feltűnnie annak, ha valaki hozzám szólt. Nálam az az alapvető fórumozási módszer, hogy annak címzem, akinek szól, és pláne nem igazán szeretem ha a hsz-em végeztével látok még két-három új hsz-t (ami ez alatt született), akkor szerkesszem a régit, másoljam be a nevét (persze másik ablakban nézzem meg ki is az, hisz szerkesztésnél csak azt látni, amire eredetileg reagáltam), pusztán azért, hogy spóroljak egy darab blokkot. De lehet emiatt pocsék fórumlakó vagyok, és nem mutat az sem jól, ha látják hogy hogy nő a kommentek száma (ráadásul mint mondtam nem 1-2 sorosokkal, hanem nagyobb kommentekkel)
Szóval lehet hogy van egy olyan FAQ bejegyzés hogy addig szerkesszünk mindent amíg csak lehet, én nem találkoztam vele.
De ha van valami olyan indok hogy miért is jobb 2 képernyőnyi hsz-eket szerkesztgetni (pláne úgy, hogy nem tudhatod, hogy amire reagálsz, az épp szerkesztés alatt áll-e vagy sem), mintsem egy beszélgetésfolyamot tartani ahol látszik hogy ki kinek melyik hsz-ére reagált (mindezt kényelmesen), azt szívesen megfogadom.
-
ne itt gyűjtögessek hsz-t? mi a f***
Több mint 10 éve ph tag vagyok, szerinted ha gyűjtögetésre mennék, akkor 4000 alatt lenne a hsz-eim száma? Leírtam a véleményem, úgy gondolom ez nem tilos. Egy párbeszéd zajlott. Ha hsz-re mennék, 1-2 mondatokat dobnék csak ide, de úgy gondolom veszem az energiát és az időt arra, hogy összetettebben, nagyobb volumenben fogalmazzak egy adott poszton belül. Az hogy eleresztettem egy bmeg-et arra, hogy a hangárban nincs draw call limit, és ezt egy olyan ember mondta aki konkrétan hülyébe nézte a fejlesztőket az én álláspontom szerint, ez van.Nem hinném hogy a stílusommal különösebben nagy baj lenne itt pár emberéhez és megnyílvánulásaihoz képest. Amennyiben igen, lelécelhetek, szóljatok, már itt sem vagyok.
-
Diopapa
addikt
Beláttam, hogy nem nagyon van értelme. A most elhangzó infók pár hét / hónap alatt elavulnak. Robert Irving mond valamit most, CR meg két hét múlva valami mást, a gameplay programer meg megint mást, szóval teljes a káosz, ráadásul folyton olyan kérdéseket vesznek elő, amit már több helyen megválaszoltak, ráadásul mindig kicsit más a válasz, ha más válaszol.
@k4rL^: Sok szöveg, kevés infó. Megmondom őszintén, új dolgot nem tudtam meg. Mondjuk inkább az érdekelt volna, hogy legalább megemlítenek egy új hangar patch-et, vagy annyit mondanak legalább,hogy áprilisban jön-e a DFM vagy csak májusban. De nem mondták..
-
aha, köszi. Igazából fel sem merült bennem hogy lett volna olyan lehetőség hogy egy hajómat beszámítva lecserélhessem egy nagyobbra, ez még úgy is szimpatikus lehetőség, hogy jött ez az alfás akadály. én meg túl fogyasztói társadalom vagyok (ha kell még más hajó, vedd meg azt is, de a régi megmarad, nem adhatod el
)
-
ez ugye azt jelenti, hogy ha vennék mondjuk egy freelancert az aurora-m mellé, akkor megmaradna az alfám, de ha eladnám utóbbit, és csak a freelancert hagynám meg, akkor buktam az alfát? illetve bukom a játékot is, ha a freelancert csak hajó csomagban veszem, nem ingame csomagban, és eladom az aurora-t?
-
Eyesis
őstag
Még csak azt sem tudjuk ki volt az?
(Lehet csak ideiglenesen, amíg Húsvéti nyulat játszik)
Már tudjuk
Ezt megnézem mi
https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/91107/release-unofficial-dogfight-module-v0-2a-19-12-2013
-
Malachi
veterán
én úgy gondolom, hogy az egész csak műsor. ezért nem tartom szerencsésnek, ha azzal foglalkozunk, ki hogyan isteníti és CR hogyan reagálja le az egész felhajtást. nézd meg amikor nyilatkozik valakinek, semmi nagyképűség nincs benne, sőt. korábban is írtam, a fórum erőltette rá ezt az idióta félisten szerepet, és nyilván nem küldi el az elvakult fanatikusokat a fenébe. gondolom tőlük mennek a dollár ezrek a játékba, fejenként. nem kell ezzel itt foglalkoznunk - meg ha kijön a DFM el is felejti mindenki azonnal.
na, sok piros tojást mindenkinek! adott esetben sok locsolót!
-
Malachi
veterán
Times of Lore, Wing Commander univerzum... Ezek azert legendas címek akárki akármit mond. És amiket utána letett az se semmi szóval lehet, hogy itt be is kéne fejezni a személyisége elemezgetését. Mintha számítana bármit, mintha bárki személyesen ismerné. Hagyjuk az ovit.
-
Malachi
veterán
aha, így már világosabb, a lehajtható ülésekkel. az röhögve elférne az Avenger rakterében is, de mondjuk elég kényelmetlen lenne szerintem. üres, rideg vas minden nélkül.
kicsi hajók ezek na, nem lenne optimális több embernek, én erre teszem le a voksomat. ha meg valaki jönni akar, hozzon egy lócát és üljön arra a raktérben.
-
Malibutomi
nagyúr
Sztem nem jó az autós hasonlat még ha ilyen ürkorban élne az emberiség akkor sem lenne auto helyett ürhajó.
Kiscsaládos apukáknak ott lesz a "tömegközlekedés".Értem hogy az autóshoz hasonló reklámokkal ilyesmit sugalltak, de az ür és saját hajó mégiscsak a keményfiúk, a kockáztató szerencsevadászok, és a sötét alakok területe.
-
Revolit
senior tag
És te fegyverekkel meg rakétákkal felszerelt harci hajókon szállítod a családot?
szerintem arra is meglennének külön a hajók, de teljesen más felépítéssel. Azokkal gondolom nem mész veszélyes helyekre, nem kell rá annyi manőverező fúvóka, akkora hajtómű (na jó az pont lehet de), fegyverek, stb. Más rendszerek kellenek, a kényelem előtérbe kerül. Valószínűleg ilyen hajó nem lesz a játékban, de ha már immersion, én így képzelném el. Vagy te boldog-boldogtalannak felfegyverzett hajót adnál? -
Malachi
veterán
nem gondolom, hogy hülyeséget beszélnél, szóval nem kötekedni akarok. a kíváncsiság vezet. neked miért lenne fontos a több ülés? értem, hogy rontja neked az összhatást, de miért?
én ezzel úgy vagyok, hogy ha ilyenre tervezték meg, akkor ilyen és kész. két emberhez majd veszek egy Freelancert. mert ilyen a játék, ez lesz a világa. ezek "pici" egyszemélyes hajók.
amúgy ha végiggondolom, szerintem annyi lehet az alapja az egésznek, hogy végül is 90% biztosan egyszemélyes módban játszik majd. nekik kell rengeteg féle hajó, hogy tudjanak válogatni. és ha betennének az egyszmélyes hajókba egy plusz ülést, csak a helyet foglalná. nem lenne praktikus, mert csak üresen állnak ott állandóan. így gondolom.
-
KO2
aktív tag
Szóval azt mondod hogy ha 15 embert bepréselek az aurorába mint áldigálló utasokat, akkor azt majd engedi a játék? és nem fogom kiakasztani az instancet amiben vagyok?
Szerintem nem lehet csak az előírt létszámot vinni.
Elképzeltem hogy kilövök egy aurórát, és elkezd 30 emberke sodródni össze vissza az űrben
-
-
vaakuum
addikt
Ha volt eszük, a csapatba felvetek állandóra egy top pénzügyi befektetőt, aki a mostanra befolyt összegből olyan kamatokat hoz ki nekik, amiből a komplett cég éves bérezését meg a szerverek bérlését-bővítését is ki lehet gazdálkodni...
Aztán amíg nem kell elkölteni ezt az összeget, szépen kamatozik nekik. -
Bibgr0
aktív tag
Köszönöm!
Egyébként volt már MMO ami megpróbálta alacsonyabb havidíjjal? Pl 1-5 USD?
A teljesen free modellt nem értem. 1 ember kb 100k USD egy évre. A support és hibajavító csapat lesz min 15-20 fő + a fejlesztők az új tartalmon. Plusz iroda, gépek, szerverek, internet, licenszek. Gyorsan összejön 1-2 mió USD.
No, meglátjuk majd.
-
Malachi
veterán
szeritem tévedsz, CR nekem mindig egy nagyon szerény fazonnak tűnik, aki imádja az űrlövöldét. van mire büszkének lennie, de most ez az istenkultusz egy marhára nem miatta alakult ki, csak kicsit túl nagy habot vertek az amcsi rajongók a dolog köré. szerintem.
én nem bánom, hogy most kuss van, ez azért tényleg azt jeleniHETI, hogy most aztán végre tényleg összekalapálják a DFM-et és inkább nem dumálnak, meg jósolgatnak, hanem tolják az ipart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest