- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
cskamacska #45636 üzenetére
A joreszevel amit irtal egyetertek, de legyszives ha lehet a goon trollfeszkeket ide ne linkelgesd.
-
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #45476 üzenetére
Te el vagy tévedve, ez nem early acces játék.
-
PhilBrick
őstag
válasz
cskamacska #45473 üzenetére
Lassan te is kérhetsz részesedést Parcitól a prémium bevételek után...
Update: nem értettél meg, a hozzászólások elrejtése a kulcsszó, nem a reklámok.
-
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #45473 üzenetére
Mondjuk régóta tudott, hogy az Aurora bugos. Meg az is, hogy átdolgozzák, szóval igazából majdnemhogy lényegtelen milyen a jelenlegi állapota.
-
válasz
cskamacska #45436 üzenetére
Azt hogy mennyire is bugos azt leginkább a fórumjában olvastam miután megtapasztaltam saját magam. De addig sehol egy wiki-n nem volt megemlítve hogy bughalmaz.
Azt néztem hogy raktere van, TR4-es hajtómű, jól néz ki, aránylag gyors, fel van szerelve mindennel ami nekem kell. Mustang Beta-ról upgradeltem amit még 2 éve vettem, de nem tetszett kívül olyan mint valami szöcske, belül egész jó volt.
Aztán jött a kopp amikor kipróbáltam hogy fele sem működik.
Ennek ellenére kitartok mellette mert spec alapján jó hajó lesz....egyszer....remélem...bár sokan tényleg 3 éve várnak rá hogy jó legyen. -
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #45436 üzenetére
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #45430 üzenetére
Nézd meg a 300-as reklámját. Abban maximálisan igaza van hogy a 300-as széria nagyon nem hozza azt amit neki szántak. se feelingben, sem tudásban, sehogy sem. Jelenleg.
-
válasz
cskamacska #45430 üzenetére
Úgy értem hogy a saját céljaimra megfelel ami:
Gyors, együléses, takarékos, és nekem számít hogy jól nézzen ki.
Felfrdezésre, információszerzésre, kis guberálásra (nem bányászat csak kisebb dolgok felszedése.)Sokadrangú a harc inkább kerülném, de jó lenne ha legalább egy kezdőhajó szintet hozna.
Ezekre a célokra nem tudok mást, talán durr de az meg nem tetszik. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
cskamacska #45348 üzenetére
Ez kb. olyan mint amikor valaki a Blizzardnal panaszkodik a kasztjara, mert minden bovitessel totalisan atvarialjak, uj spellek, meg tulajdonsagok.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
cskamacska #45348 üzenetére
Hát, van benne igazság, de azért tegyük hozzá, hogy bármelyik hajót - szinte korlátlanul - átválthatjuk store creditre, amiből vehetünk olyan hajót vehetünk, ami megfelel az ízlésünknek, a másik az, hogy folyamatosan mondják, hogy minden változhat. Ez persze a hajóban végbemenő lényegi változásnál lehet gonosz dolog, de arra meg ott az első pont, azaz a store creditre váltás.
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #45288 üzenetére
te zseni lennél marketing kampányban..... gondolom beraknál "Star Citizen támogatást oldalt" és mindenki beírhat mennyi $ akar a CIG nak átutalni...... milyen remek ötlet is lenne mert kb ennyit javasolsz hogy wtf mennibe kerül ez a hajó, nem fair .blah bla... a bevételük egy olyan támogatós oldallal a béka segge alatt lenne 2 vel.
(#45290) Coyote05 : vannak akik gyorsan befejezik a fejlesztést csak ott általában minden fapados...
álá Hellion -
Coyote05
tag
válasz
Az a baj, hogy valami szerinted kritikát párnaponta ideírsz és úgy csinálsz mintha ez egy kész játék lenne. Akkor megérteném az állandó sírást a hiányzó tartalom és hibák miatt.
A Star Citizen egy tesztfelület jelenleg az alapvető technikák kipróbálására. Nem ad teljes játékélményt, össze se lehet hasonlítani egy kiadott játékhoz képest, de még egy korai hozzáférésű játékhoz képest, de mégis jól szórakozunk rajta pár órát és félrerakjuk hetekre.
Én is nagyon várom a 3.0-t, de nem rágom a körmeimet minden nap, mint egyesek itt a fórumon is. Az embernek ennél többről kéne szólnia az életének. Arról nem is beszélve, hogy annyi cím jelent meg mostanában, hogy az se tudom mivel játsszak (Conan Exiles, GR Wildlands, arról nem is beszélve, ami még a gépen van).
A megjelenő játékok közül a egy évvel ezelőttig még hírek se kerültek ki a fejlesztőktől, pedig évek óta dolgoztak rajta. A Star Citizen az emberek folyamatos tájékoztatása mellett fejleszt, de még mindig nem annyi ideje, mint egy átlag címet más kiadó. Ezt kéne megérteni egyeseknek, csak úgy veszem észre nagyon nehéz. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Én a 3.0-t várom meg a rendes netkódot hogy fusson is valahogy a PU kihasználva a gépet, mert kb félgázon megy most. Nem full optimalizálást várok el csak lehessen tesztelni.
Na, onnantól lehet elmondani hogy a játék kezd ott lenni ahova megálmodták.
-
Coyote05
tag
válasz
cskamacska #45285 üzenetére
Nem unod még, hogy néhány hetente erről írsz? Senkit nem köteleznek ezeknek a hajóknak megvételére.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
cskamacska #45285 üzenetére
Igen.
Az igazi, szó szerint vett kezdőhajó az Aurora Mr és a Mustang Alpha. Ezen felül minden csak plusz, amit vagy ráköltesz, vagy nem. Mint ahogy más játékokban is vannak különböző kezdőcsomagok, csak itt ezek hajókat jelölnek. És mivel ezeket a hajókat a későbbiekben bármikor megveheted játékbeli pénzen - amit rengetegszer elmondanak a fejlesztők is - ezért csak ne legyen már baj, ha sok pénzt kérnek értük
Ja, és sokadszorra: a CIG egy cég, aminek fontos a bevétel is, nem jótékonyságból csinálják ezt a játékot, nem nullára akarnak kijönni. Szóval ameddig az emberek megveszik drágán a hajókat, addig csinálni is fogják és nem hiszem, hogy nagyon jogosan el lehetne ítélni őket emiatt.
Ezerszer lerágott csont, még egyszer lerágva
-
válasz
cskamacska #45230 üzenetére
Biztos lesz valamilyen raktér,és a vontatósugár miatt ennek kellene a legnagyobbnak lenni majd a 300-as szériából.
A lassulást észrevettem, 215/700 a max amivel megy. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #45152 üzenetére
Továbbra is csak azt tudom leírni amit te is tudsz. Soha senki nem mondta egy szóval se hogy kell több bárkinek is a játékhoz mint a kezdő csomag. Az hogy lehet mást is venni és egyesek ebben üzleti lehetőséget látnak hát hajrá. Senkit nem bántanak meg vele és a kockázatot is ők vállalják.
Engem személy szerint nem érdekel az hogy az sh vagy bármi más hajó értéke hogyan változik.
Vagyis de. Egyetlenegy. A banu ms. Mert az biztos hogy változni fog és lehet a duplájára? Ki tudja majd meglátjuk. -
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #45152 üzenetére
"Ez magával hozza azt is, hogy a játék még sehunban sincs, de player driven economy-val már büszkélkedhet.
"
ez övön aluli volt XD
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #45148 üzenetére
Nem értem hogy ezt miért nekem?
-
válasz
cskamacska #45142 üzenetére
Beregisztráltam erre a referalsra és kaptam egy linket amin kell beregiztnie minél több embernek. [link]
Adworkson vagyok regisztrálva de nem értem hogyan lesz ebből valami is. Milyen szavakra kellene kihoznia a linkemet? Vagy hülyeség az egész? -
PhilBrick
őstag
válasz
cskamacska #45142 üzenetére
Egy szavadat sem értem, mit is akarsz mondani?
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #45122 üzenetére
hivatalos oldalon is ez van kb.
-Windows 7 (64 bit) – Service Pack 1, Windows 8 (64 bit)
-DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
-Quad core CPU
-8GB Memory
[link] -
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #45077 üzenetére
Azért az ugye megvan, hogy ez még messze nem a végleges láncser?
Az meg, hogy felkerül steamre, esély kb 0, nem jelenti azt, hogy a lancsert is megúszod.
A tartalom jó része meg már tömörített, nem tudom azon mit tudnának még jobban összenyomorgatni. -
tom5598
senior tag
válasz
igen mindenképp ajánlott nem kis játék lesz és ugyebár arra épül az egész játék hogy a szükséges adatot beolvassa memóriába szóval ja meg hddn nem is mindegy a disk belsején van a játék vagy a külső része fele van mert ott lassaban olvas ha jól tudom. veszel ey 500gb v 1 tb at és meg van oldva jó időre a dolog a ritkán használt dolgoknak meg marad a hdd
-
nortsen
aktív tag
válasz
Mondjuk az agyontömörített tartalmakon nem tudom mit tudna még tömöríteni a steam.
Egy dolog, hogy tömörít, és egy másik, hogy mennyire hatékony.Az SC launcherben inkább az a baj, hogy mindent leszed újra és újra, de ez remélhetőleg hamarosan megváltozik.
Többek között én ezért nem PTU-zok. Fenének van kedve naponta leszedni xx GB-ot.
Inkább leszedem az XXX-et.Steames verzióról még én sem hallottam. Hamarabb lesz RSIPlay, mint hogy steam-re menne.
-
kicsicsuvi
tag
válasz
Na, azért ne túlozzunk.
"mai Skylake i5-ök bezony 70k+ ársávban tanyáznak"
i5-6400 55k, i5-6500 60k.
"65k zakciósan egy RX470 mint a középkategória alja"
Az már inkább a középkategória közepe, az 50k-s 1050ti az alja. Azzal is még játszható minden fullHD-n közepes beállításokkal 60+ fps-sel, vagy magasabb beállításokkal fix 30 FPS.
Amúgy 2012 környékéhez viszonyítva valóban elég nagy az áremelkedés, de ebben nagyon nagy szerepe van a dollár erősödésének és a forint és euró gyengülésének 2014 végén, mikor minden elektronikai eszköz pár hónap alatt vagy 20%-kal drágult. Akkor pl 45k környékéről felment 55k-ra a haswell i5-ök alja, de azóta is ugyanannyiért tudsz i5-öt venni. A videókártyáknál is generációról generációra haladva egyre olcsóbban kapsz egyre nagyobb teljesítményt, az előző generációs, 2 gigás gtx 960-at pl nem nagyon láttam 55k alatt, most meg már 50k körül kapod a 4 gigás, alacsonyabb fogyasztású, dx 11-ben 5-15, dx 12-ben ~30%-kal erősebb 1050 ti-t.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Launcher mar volt szo rola hogy frissitve lesz, de amugy fontossagban utolso utani kettovel.
A lassusagra nem tudok mit mondani, nekem mindig max tempoval jon a letoltes. -
törölt tag
válasz
Kicsit körül kell hesszölni az Amazonon pld. és máris tiéd lehet a vágyott samu csomagolás sérülten, vagy OEM zacsisan, sokkal olcsóbban.
[link]
-
Szőrös
veterán
válasz
cskamacska #45070 üzenetére
Szerintem nem kérdés, hogy érdemes e egy olyan játékot amiben nagy felbontású textúrák vannak ssd-re rakni. Egyértelmű, hogy igen.
"megváltás lesz mikor végre Steamre kerül"
Ez honnét? Beszéltek róla, hogy megy steamre? Nem emlékszek erre.Amúgy tegnap a 2.6.1 2 óra alatt jött le úgy, hogy közben streamet néztem, szóval nem rossz ez, max mókolni kell torrent paramétereken (talán már vki beírta de, hogy mit, de lehet csak discorda).
-
válasz
Most már sokkal kevésbé van különbség mint régebben, akkor azért a textúra betöltéshez jó tud lenni, de sokat optimalizáltak a texture streamingen. Ettől függetlenül nekem ssd-n van, mert anno vettem egy 240-es ssd-t direkt csak játékra, de már nincs nagy különbség szerintem. De pl nem hasonlítottam össze mostanában a vinyós verzióval.
-
törölt tag
válasz
Annyira embrionális állapotban van még a játék, hogy ráérsz beruházni évek múlva egy SSD-re, addigra fillérekért utánad dobják.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
cskamacska #45016 üzenetére
Az egyik verzió szerint a lootolás "kézzel" történne, magyarul át kellene menni, vagy vonósugárral megfogni és áthúzni a ládát a saját hajónkra.
-
EFRM
tag
válasz
cskamacska #44957 üzenetére
meg 1x a gyegebbek kedveert sem az SA-nak sem a redditnek nem vagyok aktiv tagja (gondolom az egyszeri beiras nem jelent uberaktiv tagsagot, mivel valoban kaptam segitseget refund ugyben, ugyhogy gondolom a koszonet termeszetes..)
derek a july blogjaban nagyon jokat irt, amik azota is megalljak a helyuket, azota meg elment vasari bohocba
a jatekaival soha nem toltam es mivel emberemlekezet ota gamer vagyok, gondolom nem veletlen, h kihagytam ezeket..de lepjunk tul a dolgon, en nagyon megnyugodtam es immaron elvezettem kiserem majd a proji alakulasat
písz -
SkyS1gn
félisten
válasz
cskamacska #44969 üzenetére
Life support critical
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #44969 üzenetére
régebben voltak kissebb postok SC fórumon hogy igazából az emberek 80% nikább nem harci terület fele kacsintgat(felfedezés, bányászat , farmolás, stb) szóval ja én speciel gyárat akarok venni/építeni magamnak
-
törölt tag
válasz
cskamacska #44957 üzenetére
Ennek most nem fog örülni senki itt, de szerintem a szabad vélemény nyilvántartásba belefér Mr.Smart nézete is, attól még, hogy nem ért egyet valaki vele, nem kell mumusnak beállítani.Ő így látja a világot, mi meg máshogy. Bár lehet, hogy én egy megrögzött ballibsi vagyok és azért ez a nézetem.
-
EFRM
tag
válasz
cskamacska #44943 üzenetére
nem nyereszkedni akartam vele es sot eszembe nem jutott volna barkinek eladni, hisz az egy kibaszas lenne, es en egy nagyon rendes es joindulatu gyerek vagyok..
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #44943 üzenetére
csak 2-szer lehet valaki USA elnök ha jól tudom. de lehet hogy megveszi a fehérházat meg a szenátust ugy ahogy van azt kész is lifetime-president XD
-
Coyote05
tag
válasz
cskamacska #44885 üzenetére
Szerintem maga a küldetés, amit elfogadsz, az fogja eldönteni milyen nehézségű ellenfelek lesznek. Egy Aurorával nem fogsz nekimenni Horneteknek. A csatangolások közben a nehézséget az fogja eldönteni, hogy milyen messze vagy a katonai bázisoktól. Ez abszolút feltételezés, csak én így csinálnám. A közelben a kisebb hajók is játszhatnak, a nagyobb hajók pedig messzebb több kihívást és több pénzt kaphatnak. Erről jut eszembe a csillagtérképen már régóta jelölve van, hogy egy bolygó vagy rendszer körül milyen nehézségű ellenfelek vannak.
Az Auroráról meg annyit, mindenki tudja hogy alig használható talicska, de Shed jól mondta, mit vársz egy 200 éves géptől? A bugokat kijavíthatnák, de később se lesz frontvonal előtt harcoló kommandós hajó. Inkább trabant, amivel el tudsz menni biztosított területekre, és ott felvenni küldetéseket, betársulni nagyobb hajóra legénységbe, hogy az ezekkel gyűjtött pénzből később vehess (ingame) hajót, amivel azt csinálsz, amit akarsz. Erre alkalmas az Auróra.
A tartalom bővítése nem prioritás, amíg a netkódot és a motort fejlesztik. Nem értem jelenlegi alfa fázisú "játékban" milyen bonyolult tartalmat várnak egyesek. Majd lesz. SOON -
Drenadar
Topikgazda
válasz
A lényeg és legfontosabb, hogy a drágább hajó nem biztosít semmilyen győzelmet...
-
Szőrös
veterán
válasz
Szerintem nem kell senkire se szabni a pve tartalmat, szimplán csak skálázni kell mint ahogy azt eddig is tették lásd kb összes mmot. Egy kezdő aurorás nyilván, már ha nem hülye, nem vállal olyan küldetést amiben hornetek dagonyáznak. Neki jó lesz az is ahol csak aurorás rosszarcok várják szeretettel.
EVE-ben se lvl4-es küldibe mész egyből, mondjuk nem is tudsz, hanem lvl1-el kezdesz aztán ahogy fejlődnek a skilljeid (itt ugye ez valós skill) és lesz egyre jobb hajód úgy mész feljebb. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #44856 üzenetére
De miért gondolod ezt? Ha valaki akar igen is meg tud tanulni repülni olcsóbb hajókkal is. Nekem nem jön be az Auróra de igen is lőttem már szét hornetes játékost nem npc-t mustangban ülve. Sőt miközben vagiztunk Sheddel a connieval volt hogy úgy is szét szedtek minket kisebb hajóval. Mégis élveztük nem bosszankodtunk.
Folyamatosan kerülnek be új hajók, nagy hajók nem annyira nagy hajók és mindegyik ad élményt... A mostani küldetésekből ne vonj le nagy tanulságot. Plusz én nem éreztem azt hogy juj ebbe a küldetésre nem a mustangot kellene vinni hanem a conniet...
AZ hogy jelenleg az m50 a leggyorsabb még változhat, de tény hogy nem lesz olyan kezdő hajó ami bármiben is csúcs...
-
Sokimm
senior tag
válasz
cskamacska #44856 üzenetére
Az "aurora csere titánra" gondolatmenetet, mintha az én fejemből írtad volna le! Ugyan ezt érzem! Csak én meg is akarom venni a titánt!
Az pici (no legénység), kilátok belőle, harcolhatóbb és tetszik.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #44828 üzenetére
Nem kell olyan borulátónak lenni. Egyértelmű hogy a kisebb hajók nem olyan sok mindenre használhatóak, viszont ez nem single játék tessék össze állni haverokkal és máris több mindent lehet elerni 4 Auróraval.
A nagy hajónak meg lesz hátránya. Nagyobb jelkibocsatas, és sztem azzal mindenki egyet ért, hogy nem az Auróra lesz a célpontja a sok vér Istvánnak hanem a nagyobb hajók amik jobban kecsegtet zsákmánnyal.A hajókat meg mind át fogják dolgozni ami régi alapon van.
A nagy kérdés hogy a 300i sorozatból mit tudnak összehozni.
-
Coyote05
tag
válasz
cskamacska #44828 üzenetére
Értem mit akarsz mondani.
Ha jóhiszemű akarok lenni azt mondom erre, hogy a két kezdőpakkos hajó az elsők között volt, amit terveztek. Több poligon, szarabb animációk, rengeteg bug. Azóta fejlesztették a gyártósort, az új hajók összehasonlíthatatlanul jobbak megjelenéskor, ezek meg maradtak éhen, mint a hatodik gyerek.
Azt aláírom, hogy ha a CIG úgy embereket akar toborozni, akkor jó lenne a starter pakkot megfoltozni, hiszen a legtöbb embernek ez az első tapasztalata a játékkal (kivéve a free week-et és az ingyen kipróbálható hajókat).
Ezzel függ össze ha rosszhiszemű vagyok, azt mondom azért szar a kezdőpakk, hogy ha akarsz normálisan játszani vegyél (és támogasd a céget) egy nagyobb hajót. Több pénz jön így be, mintha több százezer ember hibernálná magát egy egy Mustang-gal vagy szöcskével és várná a játék megjelenését.Sandi facebook-ja alapján a szöcskén elkezdték a ráncfelvarrást, ez mindenképp jó irány. Nekem is az a kezdőpakkom, de vettem egy hónappal később egy Freelancer DUR-t (tavaly áprilisban még). Mivel az csak hangár-kész, ezért használhatom a sima Freelancert és a Hornetet. Én a Freelancerrel megyek mindenhová. Jó a ballisztikus fegyverei, erős a pajzs, nagy raktér későbbre. Én ezt ajánlom neked, ha akarsz fejleszteni hajót. Szerintem az egyik legolcsóbb sokoldalú hajó. Arról nem is beszélve, hogy a gamescom-os trailer (ezzel repültek a procedurális bolygón) miatt az animációkat és más hibákat elég jól rendbe rakták, azóta semmi bajom vele, minden megy.
-
shed77
csendes tag
válasz
cskamacska #44819 üzenetére
Szia. Azt miből gondolod hogy felmegy az ára a Cutlassnak? Ahogy nézem inkább csak kinézeti változások lesznek, meg a belső teret alakítják át.
Egyébként véleményem szerint annyiban igazad van ,hogy egy Freelancer vagy Cutlass szintig érdemes lehet felugrani. Szerintem akár biztonságos zónában a teherszállítással simán fent lehet tartani őket és profitot is termelnek. Én itt húznám meg a határt valahol, esetleg egy Taurus szintén szállítani. Ha meg inkább felfedezni szeretnél egy 315 P jó választás lehet, harcolni meg Avanger alá nem adnám. Azzal már el tudtam szórakozni és ezek a 70-80 dolláros hajók megfizethetőek és egyedül is jól játszhatóak. Nem tudok statisztikáról, de kétlem hogy a megjelenés környékén sok Aurora és Mustang fog parkolni a játékosok garázsában nagyobb testvér nélkül. A Mustang széria mondjuk nekem tetszik és elhiszem hogy egy jó pilóta Deltával leszed, még ha valami keményebb vasban is ülök. Meg azt is elhiszem hogy jó versenyhajót lehet majd az Omega változatból faragni. Én max 100-110 dolláros hajók körül húznám meg a felső határt, amit egy nem kimondottan rajongó játékosnak érdemes lehet elkölteni. Alsó határként azért nem hiszem hogy bármi jó lenne. Egy upgrade nélküli Omega nem tudom mire lehet jó. Az alap Aurora is nem tudom hol termelne egy játékosnak profitot, hogy fentebb tudjon ugrani. Esetleg NPC küldetések, NPC kalózvadászat, az Omegával versenyezni, hátha jók a versenydíjak. De ott meg szerintem azok viszik el a jó helyezéseket, akik költöttek a drágább versenyhajókra. Jelzem nem turkálni akartam bárki zsebében, és lehet hogy megjelenéskor bőven meglesz a helyük a játékban ezeknek a kis gépeknek is.
-
tom5598
senior tag
válasz
nagy hajókat nem érdemes venni azért mert "milyen nagy előnyöm lesz kezdetben" mert nem lesz az aurora a legbiztonságosabb megoldás kezdésnek. Nekem úgytünik mindenki elfelejti hogy nem száguldozásbol meg űrlézershowból fog állni a játék. Ahhoz hogy egy hajót fenntarts főleg katonait rendes játékbeli anyagi háttér kell. mert a rakéták elfogynak a ballisztikus fegyverek töltényei kifogynak, a sérülések rendes kijavítása pedig szintén nem 2 fillér és komolyan mondom a legtöbb nagyhajósnak hiába lesz meg kezdetben nem igen tudják használni majd őket vagy gyorsan elveszítik.
Maradj egy auroranal az mindent tud kicsit ami egy kezdő játékosnak kell és amit meg tud engedni magának egy kezdő játékos. Meg ha szétlövik az aurorát azt pár percen belül visszakapod mert tömeggyártott termék és mindenhol raktáron van meg nagy számban gördül/lebeg ki a gyárakból, míg a nagyobb hajócskákra pár napot is a capital hajókra talán heteket is kell várni hogy elkészüljön.
valamint a cutlass nem 1 személyes jármű szóval remélem terveztél játékos társat is bele vagy npc keresel de abba 3-4 fős személyzet kell
De auroranak is vannak jobban felfegyverzett variánsai nézd meg azokat, nagyobb hajót meg max azért vegyél mert támogatni akarod a játékot. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Szia!
Nem igen lehet már találni jó áron AMD kulcsot / csomagot sajnos.
Nekem pl nem is olyan hasznos, van egy AMD > Deltám, de zavaró, hogy ugye ezt beolvasztani nem ajánlatos, ezért nem is fejlesztettem tovább sose... Ez csak annak nagyon jó, aki tovább már biztos nem fejleszti, vagy ha majd egyszer bejön a downgrade.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
cskamacska #39367 üzenetére
Több mint egy hónappal előre szóltak, hogy szét fog válni a két csomag, és aki egyben akarja, az vegye meg február 14.-ig.
Duvi: "Az általad felhozott ellenérvek és kritikák is azt erősítik, hogy a Téma összefoglalóban erősen ki kell hangsúlyozni a fejlesztés jelenlegi állapotát és a fizetendő összeg mibenlétét." Ez a lényeg, erre utaltam én is korábban, hogy senki se mondhassa utólag, aki beleugrik, hogy "nem ilyen lovat akartam".
-
Szőrös
veterán
válasz
"ott se, ahol egy átlag bétás Early Access indie játék"
Ha azt nézed, hogy ez még mindig alfa akkor miért is tartana ott?
A többivel hellyel közzel egyetértek bár ahogy Sapkás kollega is írta, többször volt már akciós csomag, aki akarta azt megvette occsóért.
Ja és még mindig nem kész játékot veszel hanem az elkészítését támogatod. -
duvi
nagyúr
válasz
"Ígérettel tele a padlás, csak látszatja nincsen."
- Nézd meg, egy évvel ezelőtt hogy állt a fejlesztés és mennyi tartalom volt benne a jelenlegihez képest
"...egy újoncnak azért mégis heveny kultúrsokkot okoz, és ha ezt mégis beáldozza az Eszméért, az installer lefutása és a jelenleg elérhető tartalom végig böngészése után nem biztos, hogy nem akarja rászakajtani a plafont Christ Roberts egyházára."
- Ekkora összegnél még alaposabban utánanéz az ember, hogy mire is adja ki ezt a pénzt. Mivel nyitott fejlesztés keretében készül a SC, ezért rengeteg információ elérhető róla (többek között ez a fórum is segítőkész az érdeklődőkkel) és az aktuális állapotáról is. Persze aki nem néz utána, az valóban szentségelni fog."Szerintem egy pre-pre-alpha játékért a 70+-os ár rettenet húzós"
- Valóban húzós, ha ez a pénz a kész játék ára lenne. De nem az. Ez támogatás a fejlesztéshez (mint egy saját kickstarter project). Cserébe a támogatók kapnak hajót és hozzáférést a majdan elkészülő játékhoz.- Az általad felhozott ellenérvek és kritikák is azt erősítik, hogy a Téma összefoglalóban erősen ki kell hangsúlyozni a fejlesztés jelenlegi állapotát és a fizetendő összeg mibenlétét. A jelenlegi támogatók(tévesen megfogalmazva, vásárlók) nem a játék árát fizetik ki, hanem támogatják a fejlesztőket, hogy valóban elkészülhessen egy korszakalkotó játék.
-
válasz
Nem fizetsz be. Rengetegszer volt ilyen-olyan olcsóbb beugró csomag, de igen, jött az usd árfolyamelkedés, jött az adókötelesség, és egyiket sem ők okozták (milyen szar hogy bármelyik 350 dolláros vga-t őrült sok euróért lehet ma az EU-ban kapni). Igen, most már nem olcsó beugrani (hozzáteszem 2014 elején sem volt az), de ahogy eddig is, továbbra is teljesen nyugodtan meg lehet várni amíg megjelenik.
A "látszatja nincsen"-nel azért vitatkoznék.szvsz aki nagyon akart már befizetett, aki meg eddig nem akart, az várhatóan jó ideig nem akar még. Mindenki egyénileg tudja mérlegelni hogy amit jelenleg kap és kaphat a jövőben megéri-e neki azt a költséget amibe kerül. Ha igen, fizet, ha nem, nem. Ahogy minden más esetben is a világon. business as usual.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #19626 üzenetére
Én kerestem AMD kártyát kuponnal több boltban is érdeklődtem... közölték utánanéznek és SEMMI válasz.
Nagykerből meg földi halandó nem tud vásárolni... Ennyit az AMDről meg az akciójáról... tudom magyarország nem célzóna
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #19605 üzenetére
Ha tudsz olyan helyet ami megbízható és olcsón lehet szerezni AMD kupont, akkor azt is kitehetjük ugyanabba a cikkbe, hátha valakinek még ez újdonság.
-
válasz
cskamacska #19615 üzenetére
21. századi probléma, hogy a pakkból az alienen kívül minden megvan ami érdekelne
csak azért meg nem
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Error 404
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
4500 most nem tetel, blackfridayes cuccok forgatasabol fedezi a profit
-
duvi
nagyúr
válasz
Nekem is csak a kupon kellett. Szerintem is korrekt ez az ár
-
mrfire
őstag
válasz
Annyira nem durva, ha valakinek csak erre van szüksége teljesen jó ez. A maradék 2 ezer forintból pedig vehet még valamit a játékhoz, vagy félreteszi a modulokra.
-
BOGO07
tag
válasz
cskamacska #19478 üzenetére
Már van egy taurusom ami ugye 150$(stendalone ship) és annyi volt hogy megéri e MAX-ra cserélni és akkor még marad 10$ amit elkölthetek egyebekre. Bízom benne hogy a freelancer rakterét növelni fogják.
-
duvi
nagyúr
válasz
cskamacska #19478 üzenetére
"Az AI legénység felbérlése biztos nem lesz olcsó, cserébe talán gyengébben is teljesítenek, mint ha barátok ülnének melletted." Az árakról nem, de az AI legénység használhatóságáról már volt szó. Több fokozatot terveznek belőlük. Minél "intelligensebb", annál drágább lesz. Túl sok többszemélyes hajó van/lesz a játékban ahhoz, hogy csak valódi személyzettel lehessen érdemben használni ezeket.
-
Yllgrim
őstag
válasz
cskamacska #19447 üzenetére
Kis hajokban van a lenyeg, nekem megvan mire van a 3 kishajom:
SH: szet dogfightolni, kiserni nagyobb hajokat, esetleg ha van masoknak is SH-ja akkor kotelekben akciozni
Cutlass: akar egy US Marshall, elfogni a rosszfiukat, bezsakolni az arut, ha gyorsan kell kis mennyisegu arut leszallitani razos helyeken, forge es gyors hajo.
Freelancer: Serenity eleterzes, nagyobb rakter, csempeszet, ha kell tuzero is es van kiseret remek lesz lesz a raketa utantoltovel.Carrack: erosen elmelkedem mit is kezdjek vele, latni kell Exploration hogy alakul, mekkora corp lesz mennyi aktiv taggal es hanyan szeretnenek kalandozni mindenfele. Jo RPG hajo lehet, ezzel bevetnem magamat napokra, hetekre ismeretlen teruletekre. A sorsa meg kialakul, Retaliator talan jobban fog fekudni kesobb.
Ami erdekel meg majd, az a Bulldog, varom a reszleteket.
Egyszoval megvan mindenkinek nagyjabol miert vesz tobb hajot, baratoknak en kolcson is adom a hajokat, had elvezkedjenek
-
válasz
"Én minden további nélkül számítok kiábrándultságra és némi felháborodásra"
könyörgöm, 670 ezer ember fizetett be eddig, ami az utóbbi 10 év pc-s AAA eladásait figyelembevéve őrült nagy. Naná hogy lesz kiábrándultság és némi felháborodás, még úgy is, ha a 650 ezerből 600 ezernek ez tökéletesen kielégíti minden igényét. Ilyen embertömegből mindenféle reakció, érzés és szélsőség megfigyelhető az agresszív ultraszkeptikustól az örökrajongó hurráoptimistáig. Viszont azért ne feledjük el, hogy az emberek elég nagy része sima Aurora-t vett és birtokol (40-45 dolláronként felszorozva is a pénz majd fele kijön csak a legolcsóbb aurórákból. ha ehhez hozzávesszük a 300i-ket és a horneteket, akkor simán megvan a pénz elég nagy része)
-
mrfire
őstag
válasz
Hát igen, ez a különbség a támogatás és a vásárlás között. Itt ez egyértelműen nem arról szól, hogy azért a pénzért olyan előnyöket kapjon az ember, mint más játékokban.
Azok el vannak szállva. Unatkoznak vagy nem tudom, megalomániások.Félreértették a játék lényegét azt hiszem. Nemrég gondolkodtam rajta, ha lenne is több pénzem rá sem biztos, hogy vennék nagyobb hajót. Azért játszani is szeretnék. A connieval még így is kicsit kezdőszintűnek érzem magam, főleg, hogy most ennyien vettek Carrackot meg Retaliatort nálunk is.
Nem nevezném kidobott pénznek a fent leírtak alapján, de az is igaz, hogy csak harmadrészt motivált maga a hajó, közrejátszott még, hogy szerettem volna támogatni és az is, hogy kapok egy gyűjtői dobozt.
Csak hajóra nem is költenék, és azt se bánnám, ha az alapoktól kell kezdenem. Nem attól függ majd, hogy mennyire szeretem a játékot, hogy mennyi pénzem van, mennyire jutottam előre. Amúgy ezzel kapcsolatban volt egy érdekes kérdés a legutóbbi 10FTCM-ben, és jó tudni, hogy a Freelancerek is, meg a kisebb felfedezőhajók is megkapják majd a saját szerepüket, és sok mindenben jobbak lesznek ezek a kis hajók, mint a nagy dögök. -
mrfire
őstag
válasz
cskamacska #19442 üzenetére
Hát ha két hét alatt sehová se jut vele, akkor sajnálhatja is. De mint mindenhol a legtöbb kiaknázni való lehetőség az elején hozza majd a legtöbb profitot, és amint rászabadul a jónép, már nem fog sokat érni az érc, amit korábban csak az előre vásárolt Orionok bányásztak, a Roncs, amit az előre megvásárolt Reclaimerek gyűjtöttek.
Ez annyiban igaz a felfedezésekre is, hogy az elején rászabadulnak a Carrack-ok az univerzumra és nagyobb eséllyel találnak majd új dolgokat a feltérképezetlen vidéken, jól megszedik magukat, és mire a többiek oda jutnak, hogy van saját Carrack-uk a mi Carrackosaink már találtak egy ugrópontot és vettek az árából egy Idrist.Persze hiába vásárol az nagy hajót, aki nem tudja, mit kezdjen vele. Ezért az a minimum, hogy aki ekkora összeggel támogat, az ne a megjelenéskor kezdje tanulgatni a játékot, mert úgy egy Aurorás persze, hogy beéri két hét alatt, ha ő tudja mit csinál, mert alfázott-bétázott és folyamatosan tájékozódott, hogy mi hogyan fog működni a játékban, és hogyan tud minél gyorsabban előre jutni.
De egy Taurusnak is több, mint tízszer akkora raktere van most papíron, mint egy Freelancernek az Auroráról meg ne is beszéljünk (több, mint 100x nagyobb!). A nagy hajókkal jóval könnyebb lesz már az elején is profitot termelni és jóval többet is kapnak érte, mint két hét múlva, hisz kevesebb konkurensük van, mert a nagyrészük Aurora, vagy sok esetben nincs is, mert az Aurorák nem képesek vállalni akkora utat. Míg az Aurorások vért izzadnak, hogy a 16-32-es raktérrel kitermeljék egy Freelancer árát, és akkor még mindig nincsenek a Taurus szintjén, ezalatt a Taurososnak már MM-je van.
Tehát lehet majd sajnálni, hogy a támogatók előnye nem tart örökké, persze hogy nem. De aki nem tud élni az előnnyel az fogja igazán sajnálni, és nem győzöm hangoztatni, hogy mindenhol az szakít a legtöbbet, aki először beszáll egy jó üzletbe.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
cskamacska #19405 üzenetére
Szerintem nem érdemes, nagyon lenerfelték a 300i-t nemrég. Ahogy a többiek is írták, inkább majd a mustang, vagy ha rá tudsz dobni egy kicsit, akkor az avenger.
-
mrfire
őstag
válasz
cskamacska #19405 üzenetére
Azt kapod, ami ahhoz a stand alone hajóhoz jár ha jól tudom, de .tnm mintha mondott volna valamit a hangárról, hogy az kivétel.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
cskamacska #9040 üzenetére
Neeeeeee
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
cskamacska #4144 üzenetére
Érdekes egy teszt... Az jött ki, hogy Economic Left/Right: -6.25 Social Libertarian/Authoritarian: -3.49
Valahol a Dalai Láma és Gandhi között vagyok, tehát valószínűleg nemsoká szentté avatnak. -
válasz
hát rólam nem ez derült ki.
(mondjuk meglepetés nem ért)
amúgy elég érdekesen osztották el kérdéseket (ok, hogy tematikusan voltak gyűjtve, de elég ijesztő, hogy a második és a harmadik oldalon egyre több van)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
"Anarchoszindikalista közösség vagyunk, és hetenként fölváltva mindíg más gyakorolja a végrehajtó hatalmat."
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
cskamacska #4129 üzenetére
Miért lenne ciki? Ha az akarat szabad, akkor az ízlés is az, nem? Gondolom kedvenc együttesed a Ramstein...
Arra olyan fessül lehet menetelni...
-
válasz
cskamacska #3774 üzenetére
nem zárkózott el CR, gondolom olyasmi lesz (mint pl. az eve-nél volt kezdetben), hogy ott is meg tudod venni, meg ingyen le lehet tölteni a kliens-t, de a saját magát tölti le.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
cskamacska #3759 üzenetére
Sebaj majd mi pezsgünk itt a topicban
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #3759 üzenetére
Gyanítom dogfight modul február-márciusig sem lesz...
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #3665 üzenetére
Dogfight modul először Hornet only lesz, ezt mindenki megkapja addig a hangárba, utána, ha már a többi hajó is "kész" (hud, etc) akkor pedig azokkal tudsz dogfightolni, amiket megvettél.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #3665 üzenetére
nem biztos, mert ha már nem csak lövöldözés lesz hanem konkrétan teszt, minden modullal (vagyis a lényeg hogy kapjunk valahonnan pénzt) akkor elméletileg minden hajó megvehető ingame... persze ha nem az utolsó pillanatban adják ki a mittomén market modult...
-
.LnB
titán
válasz
cskamacska #3494 üzenetére
Összefoglalná nekem valaki? Mert nincs időm megnézni. Please!
Miről van szó?
-
PhilBrick
őstag
válasz
Hova kéne mutatnia annak a linknek? Nálam nem él.
-
Diopapa
addikt
válasz
Szoktak DDOS-olni is CTA-ra időzítve ellenséges allik voicecomm. szervereit.
EVE-ben nagyon komoly RL pénzek mozognak.
-
Szőrös
veterán
válasz
Ez nem EVE sajátosság. Általában a pvp központú sandbox mmok ( gyk majd mindegyik ) erről szól.
Van akinek tetszik van akinek nem.
Szerintem ettől csak változatosabb lesz a játék.
A kardozósvarázslósmanóbaszós fantasy fosokban mindenesetre ilyen nem nagyon van. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
cskamacska #3488 üzenetére
Azért ez elég kemény (: nem amatőr játékosok gondolom (mármint valahogy meg is élnek belőle vagy efféle)
-
PhilBrick
őstag
válasz
Nagggyon kemény!
-
Revolit
senior tag
válasz
Nem néztem meg, mert munkahelyen vagyok, de gondolom valami hardcore EVE playerekről van szó
Na szóval, én nem mondtam még a tervem? Kijön SC, felmondok, oculus rift a fejre, infúzió, katéter, és mehet 7/24 a játék
-
Szőrös
veterán
válasz
Ezzel mi is a baj ?
-
Djuree
félisten
válasz
cskamacska #3416 üzenetére
ez csak nálunk sok pénz. svájcban lakik bnőm ismerőse, informatikus, 3 millát keres havonta, nem viccelek, 3 millát. én mérnökként bele se merek gondolni mit megkeresnék ott. idrisem lenne valszeg...egy egész flottányi...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
én vettem már pár bundlet, örültem hogy hu de jó, de azt kell mondanom elég keveset játszottam ezekkel.... de legalább megvannak :$
-
Szőrös
veterán
válasz
Mondjuk jó esetben ezzel az egy játékkal játszol annyit mint az árából megvehető x+n egyébbel.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #3212 üzenetére
Ez a true audio minek? van nekünk hangkártyánk....
-
Apokalipsy1
tag
válasz
cskamacska #3128 üzenetére
Legalább UEE (emberi) hajok kerek alakuak nem ugy mint a többi scifi-ben ahol emberisaég mindig kocka szarokkal ment,idegenek meg full kerek dizájn.Starcitizennél egyik idegen faj kapjon kocka dizájnt és már nem lesz sablon szar mint a többi scifi.
Képröl meg lehet nem tünik kreativnak de majd meglátjuk hogy lesz kidolgozva ha bemutatják. -
Apokalipsy1
tag
válasz
cskamacska #3126 üzenetére
És itt melyik fosra hasonlit?
Más: Meg van a 34M
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
cskamacska #3033 üzenetére
Sikerült találnod egy játékot, ahol fogták a jól skálázódó cryengine-t és sikerült úgy játékot kreálniuk hogy csak 3 (és fél) magot használjon (és még onnan is sikerült a gpu limites diagramot linkelned).
Ez az Alien Rage:
Ez meg a crysis 3
Szóval a motor tudja a sok szálat használni, a fejlesztőkön múlik kihasználják-e ezt. Mivel a CIG szándékában áll, és gondolom nem ma kezdtek basicben programozni valószínű sikerülni fog nekik.
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #3033 üzenetére
Nem nehéz erre rájönni, ha szintetikus teszteket nézel, egy 35xx-es core i5 4 magjával alacsonyabb frekin alig 10-15%-al lassabb mint egy 8 magos FX-8320. Magyarul magonként jóval nagyobb teljesítménye van egy Ivy i5-nek pl.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
cskamacska #3022 üzenetére
Az egyik ami használja a sok magot a Crysis3. Ugyanaz a motor, nem hinném hogy le fogják butitani.
Lehet neked hiszi a piszi, de attól még 99% a sok mag támogatás. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
cskamacska #2945 üzenetére
Szerintem a nagy többség a Wing Commander játékok, meg a Star Wars filmek óta ilyen free-roam mmo űrhajós gameről álmodozik, szerintem elenyésző lesz az a rész, akik csak a single-t játsszák majd.
Másrészt, mivel itt nincsenek szintek, skillek, meg főellenségek, és főleg előfizetés, akár el lehet játszogatni az mmo-ban is egyedül. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
cskamacska #2945 üzenetére
szerintem mindenki ki fogja próbálni a mmo részt, max akik nem szeretik hogy sokszor lelövik őket mennek vissza singlebe
-
válasz
cskamacska #2884 üzenetére
csináltam még egy oszlopot a dossziéra is, hogy egyértelmű legyen
az már látszik, hogy ha mindannyian együtt támadunk meg egy connie-t, akkor azt talán megszerezhetjük.
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #2875 üzenetére
Én még tartom magam
-
válasz
cskamacska #2875 üzenetére
egy google docs-ot el tudnék képzelni, hogy kinek mije van, amit up-to-date-en tartanánk. (meg prohardver és citizen név közötti összerendelés is lenne.)
bár én abban bíztam, hogy az organizations elindul a honlapon és akkor ott lehet ezt megtenni.
-
válasz
cskamacska #2388 üzenetére
ezt gondolom láttad/ láttátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest