Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mr.Csizmás #35516 üzenetére
Eleve mi értelme gyengébb versenyhajóra cserélni a meglévőt?
-
PhilBrick
őstag
válasz
Mr.Csizmás #35511 üzenetére
Elméletelieg jobb az Omega. Viszont szerintem visszaváltáskor store creditet sem fogsz kapni.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #20176 üzenetére
Il2 CofD? Akkor javaslom a komolyabb hotasokat. Saitek stb.
-
mrfire
őstag
válasz
Mr.Csizmás #20176 üzenetére
Hotas X, ahogy én is írtam (bár az nem csak joy, ugye). Én szívem szerint megfizetnék egy jobbat is, de ahogy látom nem ilyen egyszerű, hogy több pénzért annyival jobbat kapsz.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Mr.Csizmás #20153 üzenetére
-
válasz
Mr.Csizmás #19958 üzenetére
Hát hogy érdemes-e, azt passz, semmit sem lehet vele csinálni, csak van a hangárban
Persze azért nekem is megvan
Halakkal együtt egy pár ezrest rá lehet költeni
-
mrfire
őstag
válasz
Mr.Csizmás #19695 üzenetére
Valami ilyesmit keress a hangár szélén: [link]
A Hornetre lehet tenni pár rögzített fegyvert, bár nem tudom kinél mi áll rendelkezésre. Az orron van pár üres hely, amit lehet bővíteni. Meg a 300i-re is átpakolhatsz pár fegyvert a Hornetről, de azt hiszem ezt kevesen tennék. -
válasz
Mr.Csizmás #19692 üzenetére
Körbesétálsz és megnyúlkálod amit meg lehet. Ez kb a kijelző ahol a hajódra pakolhatsz dolgokat. a lift amivel a felső szintre visz, ha van ruhád (szerintem nincs), akkor átöltözhetsz, kocsival (szerintem az sincs) körbe fuvarozgathatod magad... az akváriummal nem tudsz mit tenni. Szóval ami megfogható, az csinál valamit, de alapvetően nem lehet sok dolgot csinálni. Beszállhatsz a hajódba, körbenézhetsz, stb...
-
mrfire
őstag
válasz
Mr.Csizmás #19692 üzenetére
Grat a csomaghoz. A Holotáblával volt pár köröm, mire Diopapa megmutatta, hogy kell használni (F-el useolás után tabbal), de amúgy nem sok érdemlegeset tudsz rajta állítani.
Javaslok pár kör szabadrepülést, hogy belejöjj a hajó irányításába. Aztán lehet menni vanduulozni meg murrayre, de első lépésnek semmi komoly nincs, nem vár rád egy akkora világ, hogy azon gondolkodj mit csináljál először, és azt jól teszed-e.(#19674) odorgg
Ja, és neked is grat az új hajóhoz. Tényleg jó kicsi az az Avenger.A belső tere becsapós, mert beletettek annyi mindent, amit szerettek volna látni benne, közben elfelejtették, hogy egy vadász méretű hajójuk van.
-
duvi
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #19690 üzenetére
Gratula!
Ha egyre gondolunk, akkor parancsolj: Star Citizen FAQ az újaknak -
mrfire
őstag
válasz
Mr.Csizmás #19675 üzenetére
Én a 350r-en megszenvedtem ezt eléggé. azok után a 300i egy kezesbárány volt. A titka, hogy felejtsd el a hirtelen egérmozdulatokat, hogy kihúzod a szélére, mert irányíthatatlanul nagyot fordul, kifarol. Próbálj meg egy józan íven maradni a kanyarokban, szép lassan előreláthatóan vedd be őket és használd gyakran az utánégetőt, az szépen irányba lövi a hajót.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #19675 üzenetére
Az a baj, hogy eleve a 300i elég gagyin mozog... nagyon rá kell érezni, hogyan is menj vele...
ugyanakkor egy hornet ugyanazokkal a beállításokkal egész jó...De persze nem azt mondom, hogy vegyél új hajót, hanem hogy a 300i-től ne várj sokat... várd meg az AC1-et
... addig meg próbálkozhatsz azzal -
mrfire
őstag
válasz
Mr.Csizmás #19664 üzenetére
Volt bizony. Próbálkoznak azért igen. Tehát az olyan rendszereket, mint a radar, pajzs, energia stb. javítások mind külön posztokról lehet majd irányítani. De még az elektronikus hadviselésre is lesznek ilyen posztok. Ezeket a nagyobb hajókon vezetik be és úgy fog működni mint valami minigame. Ha van időd elolvasni a 10 for the chairman részeket a starcitizen.hu-n akkor az ilyeneket pl. pont meg lehet tudni belőle, meg sok részletet, miket hogy terveznek.
-
válasz
Mr.Csizmás #19619 üzenetére
nálam kb 20 gigát, és nem steam-es (miért is lenne)
-
cskamacska
addikt
válasz
Mr.Csizmás #19600 üzenetére
Mondjuk maross 4500-5000 forintos árát továbbra is igen erősnek érzem.
Steamhookups.com-on Silver kupon 25 dollár (Musztáng + 1 játék pl Sniper Elite 3), Gold kupon 35 dollár (Musztáng + 2 játék pl Alien Isolation és Murdered Soul Suspect), és a Hookups csoport még a drágábbak egyike. Ja, hogy a hivatalos rajongói oldalon is ő van kirakva, AMD kupon beszerzés ajánlása helyett. Aham.Persze ez olyan dolog, hogy ha olcsón szerzel AMD kupont, akkor a különbözetet te iszod el ez egészségére, ha tőle veszed, akkor ő a tiédre.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #19600 üzenetére
Üdv a klubban!
ha majd csatlakozol hozzánk is majd töltsd ki a táblázatot!
-
mrfire
őstag
válasz
Mr.Csizmás #19595 üzenetére
Pontosan, elég olcsón meg lehet úszni. Manapság nem kapsz 4500-ért egy AAA játékor (SQ42) és egy MMO-t is. Megjelenéskor gondolom normális 10k körüli áron kaphatják majd meg mindezt a játékosok.
(#19596) Jack@l
De ugye tudod, hogy csak viccelődtem?
Amúgy nem bánom én, hogy csak két pálya van. Más a háttér, meg az aszteroidák elhelyezkedése max. Inkább minél több hajó legyen és igazán érdekes lesz az AC is. Alig várom, hogy lássam a Cutlassokat repülni. -
cunnir
tag
válasz
Mr.Csizmás #19593 üzenetére
Én is AMD-s vagyok és vettem 1 térképet 5 $ ért és backer lettem
-
válasz
Mr.Csizmás #19579 üzenetére
hát ad hozzáférést a vault-hoz, ami egy képekkel és szövegekkel teli "raktár", az aktuális havi jump pointhoz (aminek a linkje úgyis ki szokott kerülni), kéthavonta egy (imperatornál két) flair item (tehát olyan kis dekoráció, amit más nem kap, csak a subscriberek), kérdezhetsz a 10 for the chariman-ben
Ez a pénz csak a "közmédia" fenntartására megy, tehát ebből nem a játék fejlődik, hanem újabb és újabb műsorok készülnek. A támogatás egy formája.
-
mrfire
őstag
válasz
Kapnak néha ajándékot, (amit úgyis meg lehet majd szerezni a játékban). Számomra a leghasznosabb az lenne, hogy kérdezhetnék a 10FTCM (10 for the Chairman)-ben. Kapnak majd valami matricát a hajójukra, meg kipróbálgathatják majd az összes hajót havonta egy napig (egyelőre még nem!). Meg belekerül a nevük a játékba, valamilyen formában.
-
duvi
nagyúr
válasz
Ha jól tudom, olyan képanyagokat is kapnak az előfizetők, amik nem kerülnek ki(vagy csak jóval később) publikba.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #19575 üzenetére
-
mrfire
őstag
válasz
Mr.Csizmás #19570 üzenetére
Mert különben nem leszel backer, mert ez nem számít vásárlásnak, hogy beváltottál egy kupont, és a Mustangot 0 dollárért lehet beolvasztani. Az ajándék hajó után sem leszel backer, venned kell valamit, mert csak a backerek kapnak a célok elérése után ajándékot pl. és az olyan akciókból is csak ők részesülnek, mint most a Hornetek kipróbálása egy hétig. Ha teheted csatlakozz a jövőhéten (vagy inkább most, mert marossal nem tudsz üzletelni a hétvégén (a bank nem utal), és általában nem hivatalosan már szombaton odaadják ezeket az egyhetes próbahajókat), mert a Horneten kívül a többi hajóval nem egy élmény játszani.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #19570 üzenetére
NEM KELL!
ha csak az AMDt veszed, azzal is tudsz játszani, rohangálni a hangárba...VISZONT!
Mivel nem a honlapon költöttél, hanem "vettél egy VGA-t és ahhoz kaptál ingyé kupont" ezért nem számítasz BACKERNEK, azaz támogatónak, mert semmivel sem támogattad őket.Amennyiben szeretnéd, hogy később a backereknek járó akciókban részt vehess, úgy legalább $5-t el kell költened a honlapon.
További kérdések és kockázatok....
Ki kell bővíteni azt a FAQ-ot úgy érzem
-
mrfire
őstag
válasz
Mr.Csizmás #19568 üzenetére
Bármit vehetsz, nem számít és nincs is ennyiért olyan, amit igazán érdemes. Vehetsz valami csecsebecsét a hangárba, vagy ha később még szeretnél költeni rá akkor egy upgradet bármilyen hajóhoz tökmindegy, később be tudod olvasztani és újra elkölteni az árát, ha valami nagyobbat szeretnél.
Én pl. ezt a szép kis lámpát javasolnám...
[link]
De ehhez előbb UEC-t kell venned: [link]
-
mrfire
őstag
válasz
Mr.Csizmás #19564 üzenetére
Mondjuk azt hozzátenném, hogy játszani nem nagyon fogsz, max nézelődni egy Mustanggal/300i-vel (300i-t kapsz az AC1.0-ig, ami pár hét múlva jelenik meg) mielőtt kilőnek a Hornetek. De ha most befizetsz legalább egy hétig kipróbálhatod a Hornetet. Most teszik elérhetővé mindenkinek nemsokára ideiglenesen. Mustanggal versenyezni lehet majd, de abban legalább van esélye.
-
válasz
legolcsóbb megoldás egy amd mustang csomag, kéz alatt + $5-ért bármi a hivatalos honlapról.
-
mrfire
őstag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest