Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért szeretnél spórolni a táblákon?
Sokkal átláthatóbb lesz, és könnyebben bővíthető, ha külön fogalmakra külön tábla van.Én 5 táblából indulnék ki:
- felhasználók (id, jog id, név... stb.*)
- jogok (id, név...)
- folyamat típusok (id, név...)
- folyamat állapotok (id, név...)
- folyamatok (id, felhasználó id, folyamat típus id, állapot id...)*: állapot azonosító, létrehozás dátuma, egyéb szépségek
Esetleg külön állapot táblák a felhasználókra, jogokra is.
-
válasz
crmtanulo #5258 üzenetére
"Hali, bocsánat, én még nagyon tanuló vagyok, nekem a CRM az egy korlátozott, vagy célfelhasználásra programozott SQL alapú rendszernek tűnik html támogatással."
És a mellékelt videóban szereplő szoftverhez még felhasználtak mondjuk 3 másik programnyelvet.
Ez olyan, mintha a Helyesírás topicba beírnád, hogy szeretnél egy profi szövegszerkesztőt írni, ami amúgy figyel a helyesírásra is.
Értjük, hogy érdekel a nyelvtan, jól megy a j/ly megkülönböztetése, de a Word konkurenciáját megírni nem innen indul.Igazából ezért nehéz bármit is mondani erre, mert nem tudjuk, honnan kezdjünk neki.
A lényeg, hogy kezdj el ismerkedni a programozással, aztán egy idő után majd látod te is, hogy ez nagy falat, nem feltétlenül egy emberes célt tűztél ki magad elé. -
válasz
Apollo17hu #4866 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest