Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Két és fél megoldást találtam eddig, egyikben backupolni kell az adatbázist, ekkor resetelődnek a logok, utána shrinkkel ki lehet ütni a logok helyét vagy lefuttatni pár nagyméretű tranzakciót, ami feltölti a törölt logokat új adatokkal. Itt az a gond, hogy hova backupolok, amit utána el lehet tüntetni. Ramdrive-ra gondoltam pl. első körben.
Második megoldás egy titkosítás, amikor a törölt rekordokat tartalmazó táblát letitkosítom egy új kulccsal és a régi kulcsot eldobom. Ekkor a törölt rekordokat még vissza lehet állítani, de a tartalmuk nem látható a régi kulcs nélkül.
A félmegoldás, hogy ráteszem a gépet egy ups-re és mindent ramban tartok. Nap végén meg lementem adatbázisba azt, ami kell, a többi meg a gép kikapcsolásával megy a levesbe. Itt ugye az a gond, hogy ha lefagy valami, akkor is megy minden a levesbe, az is, aminek nem kéne.Na ezeknél kerestem volna egyszerűbb megoldást, de nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest