Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Két és fél megoldást találtam eddig, egyikben backupolni kell az adatbázist, ekkor resetelődnek a logok, utána shrinkkel ki lehet ütni a logok helyét vagy lefuttatni pár nagyméretű tranzakciót, ami feltölti a törölt logokat új adatokkal. Itt az a gond, hogy hova backupolok, amit utána el lehet tüntetni. Ramdrive-ra gondoltam pl. első körben.
Második megoldás egy titkosítás, amikor a törölt rekordokat tartalmazó táblát letitkosítom egy új kulccsal és a régi kulcsot eldobom. Ekkor a törölt rekordokat még vissza lehet állítani, de a tartalmuk nem látható a régi kulcs nélkül.
A félmegoldás, hogy ráteszem a gépet egy ups-re és mindent ramban tartok. Nap végén meg lementem adatbázisba azt, ami kell, a többi meg a gép kikapcsolásával megy a levesbe. Itt ugye az a gond, hogy ha lefagy valami, akkor is megy minden a levesbe, az is, aminek nem kéne.Na ezeknél kerestem volna egyszerűbb megoldást, de nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest