- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Két és fél megoldást találtam eddig, egyikben backupolni kell az adatbázist, ekkor resetelődnek a logok, utána shrinkkel ki lehet ütni a logok helyét vagy lefuttatni pár nagyméretű tranzakciót, ami feltölti a törölt logokat új adatokkal. Itt az a gond, hogy hova backupolok, amit utána el lehet tüntetni. Ramdrive-ra gondoltam pl. első körben.
Második megoldás egy titkosítás, amikor a törölt rekordokat tartalmazó táblát letitkosítom egy új kulccsal és a régi kulcsot eldobom. Ekkor a törölt rekordokat még vissza lehet állítani, de a tartalmuk nem látható a régi kulcs nélkül.
A félmegoldás, hogy ráteszem a gépet egy ups-re és mindent ramban tartok. Nap végén meg lementem adatbázisba azt, ami kell, a többi meg a gép kikapcsolásával megy a levesbe. Itt ugye az a gond, hogy ha lefagy valami, akkor is megy minden a levesbe, az is, aminek nem kéne.Na ezeknél kerestem volna egyszerűbb megoldást, de nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest