Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Két és fél megoldást találtam eddig, egyikben backupolni kell az adatbázist, ekkor resetelődnek a logok, utána shrinkkel ki lehet ütni a logok helyét vagy lefuttatni pár nagyméretű tranzakciót, ami feltölti a törölt logokat új adatokkal. Itt az a gond, hogy hova backupolok, amit utána el lehet tüntetni. Ramdrive-ra gondoltam pl. első körben.
Második megoldás egy titkosítás, amikor a törölt rekordokat tartalmazó táblát letitkosítom egy új kulccsal és a régi kulcsot eldobom. Ekkor a törölt rekordokat még vissza lehet állítani, de a tartalmuk nem látható a régi kulcs nélkül.
A félmegoldás, hogy ráteszem a gépet egy ups-re és mindent ramban tartok. Nap végén meg lementem adatbázisba azt, ami kell, a többi meg a gép kikapcsolásával megy a levesbe. Itt ugye az a gond, hogy ha lefagy valami, akkor is megy minden a levesbe, az is, aminek nem kéne.Na ezeknél kerestem volna egyszerűbb megoldást, de nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest