Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem, nem rázom kisujjból ezeket a dolgokat, nem vagyok rendszergazda. Bár csináltam már szerverállítgatós mókákat bőven melóhelyen is, de ez csak megerősítette bennem, hogy tuti soha nem akarnék rendszergazda lenni, ha nem muszáj.
Annyira macerás és szerteágazó témakör, plusz rengeteg hibalehetőség van - ezért is javasoltam, hogy inkább bízz meg valakit a feladattal, nem azért, mert feltételezem, hogy bekapcsolni sem tudod a gépet. De azért vannak dolgok, amikbe az embernek nem ártana legalább minimális erőfeszítést belefektetnie, ha már ezzel akar foglalkozni komolyabban is (pl. egy szerver megfelelő beállítása már elég komoly dolog) - pl. azt kideríteni, hogy honnan tudod letölteni a PHP-t, és egyáltalán ingyenes-e, pont ilyen dolog...ezekkel a kérdésekkel csak azt bizonyítod be, hogy kicsit sem néztél utána a témának, de azért mástól várod a segítséget, hogy majd neki kerüljön energiájába, hogy szinte megfogja a kezedet, és idegenvezetés jelleggel elkalauzoljon téged az internetes nagyvilágban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Annyira macerás és szerteágazó témakör, plusz rengeteg hibalehetőség van - ezért is javasoltam, hogy inkább bízz meg valakit a feladattal, nem azért, mert feltételezem, hogy bekapcsolni sem tudod a gépet. De azért vannak dolgok, amikbe az embernek nem ártana legalább minimális erőfeszítést belefektetnie, ha már ezzel akar foglalkozni komolyabban is (pl. egy szerver megfelelő beállítása már elég komoly dolog) - pl. azt kideríteni, hogy honnan tudod letölteni a PHP-t, és egyáltalán ingyenes-e, pont ilyen dolog...ezekkel a kérdésekkel csak azt bizonyítod be, hogy kicsit sem néztél utána a témának, de azért mástól várod a segítséget, hogy majd neki kerüljön energiájába, hogy szinte megfogja a kezedet, és idegenvezetés jelleggel elkalauzoljon téged az internetes nagyvilágban.