- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem, nem rázom kisujjból ezeket a dolgokat, nem vagyok rendszergazda. Bár csináltam már szerverállítgatós mókákat bőven melóhelyen is, de ez csak megerősítette bennem, hogy tuti soha nem akarnék rendszergazda lenni, ha nem muszáj.
Annyira macerás és szerteágazó témakör, plusz rengeteg hibalehetőség van - ezért is javasoltam, hogy inkább bízz meg valakit a feladattal, nem azért, mert feltételezem, hogy bekapcsolni sem tudod a gépet. De azért vannak dolgok, amikbe az embernek nem ártana legalább minimális erőfeszítést belefektetnie, ha már ezzel akar foglalkozni komolyabban is (pl. egy szerver megfelelő beállítása már elég komoly dolog) - pl. azt kideríteni, hogy honnan tudod letölteni a PHP-t, és egyáltalán ingyenes-e, pont ilyen dolog...ezekkel a kérdésekkel csak azt bizonyítod be, hogy kicsit sem néztél utána a témának, de azért mástól várod a segítséget, hogy majd neki kerüljön energiájába, hogy szinte megfogja a kezedet, és idegenvezetés jelleggel elkalauzoljon téged az internetes nagyvilágban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Annyira macerás és szerteágazó témakör, plusz rengeteg hibalehetőség van - ezért is javasoltam, hogy inkább bízz meg valakit a feladattal, nem azért, mert feltételezem, hogy bekapcsolni sem tudod a gépet. De azért vannak dolgok, amikbe az embernek nem ártana legalább minimális erőfeszítést belefektetnie, ha már ezzel akar foglalkozni komolyabban is (pl. egy szerver megfelelő beállítása már elég komoly dolog) - pl. azt kideríteni, hogy honnan tudod letölteni a PHP-t, és egyáltalán ingyenes-e, pont ilyen dolog...ezekkel a kérdésekkel csak azt bizonyítod be, hogy kicsit sem néztél utána a témának, de azért mástól várod a segítséget, hogy majd neki kerüljön energiájába, hogy szinte megfogja a kezedet, és idegenvezetés jelleggel elkalauzoljon téged az internetes nagyvilágban.