Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Varni mindossze emberi hozzaallast varok.

Persze, tudom, a nagyfomeltosagu programozo urak allando stresszben vannak a megrendeloi meg egyeb oldalon, es lefele taposnak, elvarjak, hogy pontosan azt az adatot kapjak, amire szukseguk van, a tobbi nem erdekli oket.
En pedig most pont azon az oldalon vagyok, amit a hozzatok hasonlok taposni fognak, amikor majd eldontik, hogy mifele adatbazist meg egyeb programokat fognak csinalni es milyen adatokat fognak hozza hasznalni. Csakhogy addigra nekem keszen kell lennem a nyilvantartassal, hogy milyen adatok vannak, es azoknak mi a formaja, jellemzoje es milyen idotartamra, stb. vonatkoznak, es hol talalhatoak.
Merthogy az excels - vagy "szigetuzemu" - adattarolasnak az a realitasa itt, hogy mindig az adott adatrogzitotol fugg, hogy milyen adatot rogzit es milyen formaban, es ha elmegy, akkor masok nem nagyon tudjak, hogy mit es miert csinalt.

Ha ezeket verge belatjatok, akkor visszaterhetunk a kiindulo kerdesemhez:
Milyen nyilvantartasi megoldast javasoltok, ami a hozzatok hasonlo programozok munkajat megkonnyiti?Mert jelen helyzetben megtehetem, hogy csinalok egy mezei excel tablat par ezer sorral, es odaadom majd a hozzatok hasonloknak, hogy talaljatok ki, hogy melyik fajl melyik oszlopanak adatait tudjatok hasznalni.
Vagy csinalok egy egy olyan nyilvantartast, amibol azonnal lathatjatok, hogy milyen adatok hol vannak es mikkel vannak kapcsolatban. ehhez viszont tudnom kene, hogy mit szoktatok kerni a munka elvallalasakor, milyen adatokra, informaciokra van szuksegetek az adatokat illetoen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest