- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
Aktív témák
-
Ezentúl használjátok, legyetek szívesek a ''Kémprogramok - Spyware'' topikot ([link]).
Ezt zártam.
Köszönöm. -
Incognito
senior tag
Nem tudjátok véletlen hogy a GMT spyware-t hogyan lehet likvidálni? Spy Sweeper, Spybot S&D, Ad Aware -t próbáltam. Eggyik sem tudta kitörölni...
Valami tipp vagy segítség? -
Romeo23
tag
Sziasztok! Feltettem a SpyWare Doctor nevű programot. A telepítése előtt még régen állítgattam egy másik programhoz a renszer dátumot. A SpyWare Doctor indításakor a következő hibaüzenetet kapom:
Your system clock appears to have been set back, possibly in an attempt to defeat the security system on this program. Please correct your system clock before trying to run this program again. If your clock is correct, please contact the author of this program for instructions on correcting this error (report code CCB-F).
Gondolom a rendszer dátum korábbi állítgatása nem tetszik neki. A programot uninstall majd reinstall után sem sikerült elindítani, mindíg ez a hibaüzenet. Hogyan lehetne megjavítani, vagy elhitetni, hogy a rendszer dátum nem is volt elállítva. Segítsetek, ha tudtok! Köszönöm! -
Despy
tag
Viktor77 nyert!
Símán kitörlöd!
Utána adaware+KAV pl. A spywareket és vírusokat ezek elég jól leszedik, és ingyenesek! A ''háttérképet''manuálisan kell eltávolítanod, ahogy Viktor77 is írta. Képernyő tulajdonságainál Asztal fül, az asztali elemek testreszabása WEB fül, és a Security-t kijelölöd majd törlés gomb! Azért írtam ilyen szájbarágósan, hogyha más kezdő idetéved az is meg tudja csinálni.
Ez tuti beválik!!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Van tűzfalad bekapcsolva? Ha nincs, azonnal telepíts egyet! Ugyanez vonatkozik vírusírtóra is (Avast ingyenes és magyarul is tud). Ezeken felűl futtasd le a Spybot Search & Destroy-t, az Adaware SE-t, és a Microsoft Antispyware-t (mind ingyenes), majd végűl futtass egy SpywareBlaster-t is (rezidens védelem, de van ilyen a Spybotban is).
-
ko
tag
Ma este egy kis netes játék után ez jelenik meg a képernyőn és sehogy sem lehet bezárni.NA mind1.Ezt írja ki:
WARNING!
YOU'RE IN DANGER!
ALL YOU DO WITH COMPUTER IS STORED FOREVER IN YOUR HARD DISK. WHEN YOU VISIT SITES, SEND EMAILS... ALL YOUR ACTIONS ARE LOGGED. AND IT IS IMPOSSIBLE TO REMOVE THEM WITH STANDARD TOOLS. YOUR DATA IS STILL AVAILABLE FOR FORENSICS. AND IN SOME CASES FOR YOUR BOSS, YOUR FRIENDS, YOUR WIFE, YOUR CHILDREN.
Every site you or somebody or even something, like spyware, opened in your browser, with all images, and all downloaded and maybe later removed movies or mp3 songs - ARE STILL THERE and could broke your life!
SECURE YOURSELF RIGHT NOW!
REMOVE ALL SPYWARE FROM YOUR PC!
Removal instructions
Fekete alapon sárga és fehér a szöveg.Segítsetek pease mert már nem lehet kibírni
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest