- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Aktív témák
-
Ezentúl használjátok, legyetek szívesek a ''Kémprogramok - Spyware'' topikot ([link]).
Ezt zártam.
Köszönöm. -
Incognito
senior tag
Nem tudjátok véletlen hogy a GMT spyware-t hogyan lehet likvidálni? Spy Sweeper, Spybot S&D, Ad Aware -t próbáltam. Eggyik sem tudta kitörölni...
Valami tipp vagy segítség? -
Romeo23
tag
Sziasztok! Feltettem a SpyWare Doctor nevű programot. A telepítése előtt még régen állítgattam egy másik programhoz a renszer dátumot. A SpyWare Doctor indításakor a következő hibaüzenetet kapom:
Your system clock appears to have been set back, possibly in an attempt to defeat the security system on this program. Please correct your system clock before trying to run this program again. If your clock is correct, please contact the author of this program for instructions on correcting this error (report code CCB-F).
Gondolom a rendszer dátum korábbi állítgatása nem tetszik neki. A programot uninstall majd reinstall után sem sikerült elindítani, mindíg ez a hibaüzenet. Hogyan lehetne megjavítani, vagy elhitetni, hogy a rendszer dátum nem is volt elállítva. Segítsetek, ha tudtok! Köszönöm! -
Despy
tag
Viktor77 nyert!
Símán kitörlöd!
Utána adaware+KAV pl. A spywareket és vírusokat ezek elég jól leszedik, és ingyenesek! A ''háttérképet''manuálisan kell eltávolítanod, ahogy Viktor77 is írta. Képernyő tulajdonságainál Asztal fül, az asztali elemek testreszabása WEB fül, és a Security-t kijelölöd majd törlés gomb! Azért írtam ilyen szájbarágósan, hogyha más kezdő idetéved az is meg tudja csinálni.
Ez tuti beválik!!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Van tűzfalad bekapcsolva? Ha nincs, azonnal telepíts egyet! Ugyanez vonatkozik vírusírtóra is (Avast ingyenes és magyarul is tud). Ezeken felűl futtasd le a Spybot Search & Destroy-t, az Adaware SE-t, és a Microsoft Antispyware-t (mind ingyenes), majd végűl futtass egy SpywareBlaster-t is (rezidens védelem, de van ilyen a Spybotban is).
-
ko
tag
Ma este egy kis netes játék után ez jelenik meg a képernyőn és sehogy sem lehet bezárni.NA mind1.Ezt írja ki:
WARNING!
YOU'RE IN DANGER!
ALL YOU DO WITH COMPUTER IS STORED FOREVER IN YOUR HARD DISK. WHEN YOU VISIT SITES, SEND EMAILS... ALL YOUR ACTIONS ARE LOGGED. AND IT IS IMPOSSIBLE TO REMOVE THEM WITH STANDARD TOOLS. YOUR DATA IS STILL AVAILABLE FOR FORENSICS. AND IN SOME CASES FOR YOUR BOSS, YOUR FRIENDS, YOUR WIFE, YOUR CHILDREN.
Every site you or somebody or even something, like spyware, opened in your browser, with all images, and all downloaded and maybe later removed movies or mp3 songs - ARE STILL THERE and could broke your life!
SECURE YOURSELF RIGHT NOW!
REMOVE ALL SPYWARE FROM YOUR PC!
Removal instructions
Fekete alapon sárga és fehér a szöveg.Segítsetek pease mert már nem lehet kibírni
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest