-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Valaki, akinek van Viber meg tudja nézni hogy működik ez a promó?
Esetleg beváltható kódot adnak?
Így szerezhet 3 hónap ingyen Spotify Premium előfizetést -
Egyértelmű, hogy átvihető. A regisztráció, és vele a listáid, gyűjteményeid nem változnak meg az előfizetői csomag milyenségétől. Még attól sem változik semmi, ha kilépsz a prémiumból, és free leszel. Ezek egyéni, személyre szabott fiókok, oda lépsz be velük, ahová akarsz.
-
mckay
aktív tag
Sziasztok,
egy fiókot át lehet mozgatni A családból B családba?
És attól annak a fióknak megmarad a profilja, meg minden?Ugye, van ez a 6 fiókos családi előfizetés. Hurrá, vágjunk bele.
De egy-két éven belül, amikor ez a család átalakul, akkor a nagy gyerekek majd vinnék tovább, egy másik családba a fiókjukat, listáikat.
És ebben a mostani családban esetleg más fiókokat indítanék, a kisebb gyerekeknek.
Ezt meg lehet csinálni?
Nagyon szépen köszönöm előre is!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Harbinger85 #6594 üzenetére
Nekem tableten folyamatosan ezt csinálta másolta össze vissza jobbra balra, aztán inkább kikapcsoltam hogy maradjon a belső tárolón mert több problémát okozott mint gondoltam...
-
Harbinger85
aktív tag
Valakinek volt olyasmi baja a Spotival mostanság, hogy valamiért telón az SD-kártya helyett a belső memóriára másolt minden letöltött fájlt? Lehet azután hogy frissítést kapott, de eddig kétszer mojoltam ezzel.
-
Köszi, akkor nem nálam van a gubanc.
-
Dilikutya
félisten
válasz
FoxiestFox #6590 üzenetére
Igen. Albumokra azt írja, érvénytelen, de előadói listáról lejátsza a dalokat.
-
Xaels
félisten
válasz
FoxiestFox #6590 üzenetére
Igen... Konkrétan alig talál bármit is, a profilom sem tölti be rendesen
-
Nálatok is problémák vannak a playlistek betöltődésével, illetve a zenelejátszással?
-
la_cc
addikt
válasz
Harbinger85 #6587 üzenetére
Köszi az infót! Már elengedtem ezt, tényleg nem ér ennyit nekem az a 2 EUR "spórolás" havonta.
-
la_cc
addikt
Köszi mindenkinek! Havi 2 EUR-ért nem fogok baszakodni ezzel.
-
válasz
liszi70 #6582 üzenetére
Én pedig arról érdeklődnék, hogy a rendőr hogyan tudja ellenőrizni, hogy a biciklimet úgy vettem.
Kb. három éve volt olyan kísérlet, hogy GPS lokáció szerint ellenőrizték a felhasználó tartózkodási helyét. (Azaz felszólítottak, hogy menj "haza", és kapcsold be az eszközödön a lokációs service-t. Ha ilyen nincs (számítógép), akkor IP cím alapján végeztek ellenőrzést.) Ezzel azóta állítólag felhagytak. A külföldi súgókban szerepel is, hogy nem ellenőriznek lokációt. De elvileg akár magánnyomozót is fogadhat a Spotify, ha kétségei merülnek fel, amit persze a költségek miatt nem feltétlenül fog meglépni. Ha valaki csal, akkor (amerikai jogrend szerint) az elvileg nem bűncselekmény, de polgári peres(?) eljárásban perelhető. Ami szintén nem nagyon fog a gyakorlatban előfordulni az elkövetési értékre tekintettel. Viszont simán kizárható az illető a szolgáltatásból.
Pusztán technikailag forgalom ellenőrzéssel feltehetően jó közelítéssel meg lehet mondani, hogy valaki tényleg családtag, vagy simán csak egy csaló. Hogy jelenleg nem helyeznek nagyobb hangsúlyt az ellenőrzésre, az talán annak is köszönhető, hogy a konkurens szolgáltatóknál (pl. Apple Music) lazábbak a szabályok. De ez bármikor változhat, és az ÁSZF-ben az áll, hogy a családtagoknak azonos lakcímen kell lakniuk...
-
válasz
mobilizmo #6581 üzenetére
De hát lacc nem "hirdeti" a családi csomagját, és nem keres "rokonokat", csak érdeklődik, hogyan történik a spotify részéről az ellenőrzés.
Nincs ebben semmi szabályellenes szerintem. Egyébként gondolom IP alapján tudnak valami közelítő azonosítást végezni, de tudja fene.
-
válasz
zizidor #6578 üzenetére
Nem változott a módszer, most is úgy van, hogy a családi csomagban minden felhasználónak meg kell adni a lakhelyet, és ennek azonosnak kell lennie. De szerintem a kérdés nem is ez, hanem, hogy hogyan ellenőrzik vagy ellenőrzik-e egyáltalán, hogy a megadott azonos lakcím tényleg valós-e minden felhasználó esetén.
-
la_cc
addikt
A duó pack-nál, hogy ellenőrzik, hogy 1 helyen lakunk?
"Bárhol hallgathatsz zenét. Miután ellenőriztük, hogy azonos a lakcímetek, mindketten használhatjátok a Spotify-fiókotokat, ahol és amilyen készüléken csak szeretnétek."
-
válasz
kesztió #6571 üzenetére
Nekem ugyanez a verzió, de egyáltalán nem így néz ki. Hanem így, mint ebben a sajtóanyagban írják. Lehet, hogy befolyásolja az Android verzió is? De az is lehet, hogy alkalmazáson belül vannak kategorizálva az egyes userek: van akit besorsoltak valamilyen béta (vagy alfa
) teszt programba, másokat nem.
-
zizidor
őstag
Mobilnet esetén nem indul el magától a videó. Az esetleg segíthet, ha a wifi kapcsolat be van állítva forgalmi díjasnak, de úgy meg bekavarhat másnak (pl. app frissítések, takarékos adatforgalom => hang és videó minőség romlás).
-
kesztió
aktív tag
-
JamesFinn
senior tag
válasz
RetepNyaraB #6569 üzenetére
Borzalom. Én rögtön töröltem, és telepítettem a régebbi verziót. Nekem ez a tiktok kinézetű sz*r túlsagosan agresszív. Borsódzik tőle a hátam. Ha ez a jövő hát akkor szépen nézünk ki. Viszont a Spotify lite meg faék.
-
válasz
FoxiestFox #6566 üzenetére
Reddit-en van egy zavaros thread, miszerint néhány embernél visszaállt a régi kezdőképernyő. Másoknál nem. Nálam is az előbb frissült az alkalmazás, de maradt a TikTok utánérzés.
Fórumokon ajánlgatják még a Spotify Lite alkalmazást (mint kerülő megoldást), de nem tudok róla semmit, azon túl, hogy látszólag tényleg van ilyen...
-
Zseniális. Vajon ezeket a remek dolgokat nem tesztelik senkin, mielőtt kimegy élesben?
Minden Spotist megkérdeztem akit ismerek, és eddig mindenki utálja -
válasz
FoxiestFox #6563 üzenetére
Sehol.
-
Sziasztok, mobilon ezt az új, fogyatékos kezdőoldalt, ami görgetés hatására elkezd preview-kat hanggal lejátszani, hol lehet kikapcsolni?
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok!
Van egy lejátszási listám amit évek óta bővítek, közel 500 szám van rajta, minden oké vele, ha tableten vagy telón nézem mert be tudom állítani hogy a legújabb hozzáadott legyen elől és úgy játsza visszafelé.Na a problémám az hogy ez a sorrend a Tesla Spotify appban nem változtatható és alapból a legrégebbi van elől és úgy halad az újabb felé. Okosórán dettó ez a helyzet. Van mód rá hogy alapból az új legyen elől és ne a régi?
-
pube111
senior tag
Követtem egy podcastet, beállítottam rá értesítést.
Már nem követem, de még mindig jön az értesítés.
Amikor ki akarom kapcsolni, rábököt a zöld harangra, akkor írja, hogy nem fogok több értesítést kapni.
De továbbra is jön. Ügyfélszolg chat csak a szokásos protokolt nyomja. Telepítsd újra, indítsd újra, logout, login, stb...
Valaki tud valami megoldást? -
A 18. év alattiak a legtöbb országban kiskorúnak számítanak, korlátozottan jogképesek, nincs önálló jövedelmük, stb. Feltételezhetően a Spotifynál úgy gondolták, hogy az ő igényeiket a családi előfizetés inkább lefedi. Az egyetemisták már nem kiskorúak, és gyakoribb, hogy önálló háztartásban élnek, azaz nem részesülhetnek a családi kedvezményben, viszont a jövedelmük még korlátozott.
-
Sanyi.mTs
addikt
már az diszkrimináció, hogy megkülönböztetnek premium (nem diák) és diák felhasználót, akinek még olcsóbb is az előfizetés
mindig lesz valaki, akinek nem tetszik, hogy a kedvezményezettek körébe nem fér bele.
amúgy ha már van a családban prémium előfizető, akkor érdemesebb lenne premium+diák (5+2,5 euro) előfizetés helyett családi csomagot csinálni (8 euro), amit 6-an is tudtok használni.
-
zizidor
őstag
Szerintem nem. Ezt írják:
"Az ajánlatot csak akkreditált felsőoktatási intézmények hallgatói vehetik igénybe."
"Az Ajánlat aktiválásához elegendő információt kell a rendelkezésünkre bocsátania ahhoz, hogy ellenőrizni tudjuk, Jogosult diáknak minősül-e; ilyen többek között a név, a hivatalos oktatási intézmény, az e-mail-cím, a születési dátum vagy egyéb, a Diákkedvezmény ajánlatra jogosító dokumentum („Jogosító információk"), illetve a fizetési adatok."
-
Papix
tag
Sziasztok!
A lányom középiskolás, neki lehet a hallgatói csomagot választani?
-
zizidor
őstag
Fura dolgot csinált ma nekem a Spotify kliens. Indításkor elfoglalta a teljes képernyőt, eltakarta a tálcát is, és az ablak fejléce is hiányzott, nem lehetett kis(ebb) méretre állítani. Másik ablakra is csak Alt+Tab billentyűvel tudtam átváltani, illetve a Win+D-vel, de attól meg teljesen kifagyott, nem reagált semmire. Többszöri próbálkozás után is ez volt. Ki kellett jelentkezni belőle, törölni az összes helyileg mentett adatot és beállítást, utána elindítva már normálisan jelent meg.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
mobilizmo #6550 üzenetére
A nem mindegy arra vonatkozott főleg, hogy ezek mind újrakevert szarok, a mai ízléshez és zajhoz igazítva. Dinamika nullára vasalva, pont egyforma hangosra állítva mindenhol. Ezen meg nem lehet segíteni, csak ha rendes, nagyfelbontású, régi masterről streamelt verziód van, de olyan Európából jelenleg nem elérhető (qobuz), vagy letöltős, nem stream.
Tömegesen azért nincs igény a losslessre, mert nem ismerik. Igény arra lesz, amire megteremtik. Ez lehet rossz (rasszizmus, khm...), meg lehet jó (lossless)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest