Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Idén volt pár hónap ingyenes Deezer-em, akkor azt nyúztam. Olyan zenék miatt ami nincs fent a Spotin, Youtube - Youtube Music, illetve Bandcamp. (Fül) betegség miatt idén sok zene nem volt, szóval csak ritkán, de akkor inkább nyúltam a 90-es évekbeli magyar metal underground felé.
-
Swenk
aktív tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Igen, nekem is aktív.Szerintem a 16 bit 24 bit különbséget jobban észre lehet venni a zenében, mint a 44.1 vagy magasabb mintavételezési frekvenciát.Az a lényeg, hogy milyen volt az eredeti forrás minősége. És persze kell hozzá megfelelő eszköz is, amelyik érzékeltetni tudja, hallhatóvá teszi a különbségeket. Szerintem a 44.1Khz 24 bit átlagos minőségű eredeti zenéhez, átlagos minőségű eszközön megszólaltatva teljesen jó. Amúgy megemelném a kalapom az előtt a Fül előtt, amelyik meghallja a 192 és 96 közötti eltérést zenében.

Sajnos én nem nagyon találtam 24 bit-es zenét a kínálatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hardverfogócska a kertben
- Vezetékes FEJhallgatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- RAM topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Star Citizen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest