Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen. Albumokra azt írja, érvénytelen, de előadói listáról lejátsza a dalokat.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dalares
üzenetére
Ugyan nem volt időm wifin kipróbálni, de tuti a kliens szar. Ha elmegy a net valamiért, mert pl. rákapcsolódna valami wifire, de bejelentkezésre vár, akkor kiírja, hogy nincs kapcsolat. De ez rendben is van. Az nincs jól, hogy random megáll, és ha megnyitom a klienst, egyből folytatja.
-
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Most PC kliens megy órák óta, Telekom vezetékes internetről, nincs reklám.
Az Android klienst ma már lusta vagyok tesztelni, de érdemes majd megnézni, mivel az itthoni netről megy gond nélkül.
A tárhelyhasználat nemigen lehet gond, van is hely a telefonon bőven, meg gyors is a tárhely (Galaxy S20FE). -
Dilikutya
félisten
A lejátszás nem szakadozik, hanem megáll, rá kell nyomni újra. De nem mondanám lassúnak amúgy. Vagy lehet a háttérben mégis csak szar a Telekom mobilnet? Most csak beindult a PC kliens, és a jóval gyengébb ADSL-en nincs megállás.
Fura módon reklám sincs, pont amiatt akartam előfizetni. -
Dilikutya
félisten
Spotify rendben van mostanában?
Windows kliens nem tud bejelentkezni, de böngészőből megy.
Android kliens is megy, de ott meg random megáll a zene. Ez így normális? Gondolkodom előfizetésen, most hogy ráleltem a mobilnetemnél is a "zene" opcióra. A netkapcsolattal nincs baj, ha az szakad meg, mert pl. rácsatlakozik a telefon egy olyan wifire amihez nincs kódja, akkor kiírja hogy nincs net. De csak simán megáll a zene, hol dal végén, hol közben, van amikor dalonként, van mikor több szám is lemegy. -
Dilikutya
félisten
Használ valaki Windows klienst? Proxy-t állítani csak bejelentkezés után lehet? Csak mert a program ablaka bejelentkezés előtt nem sok lehetőséget kínál, bejelentkezni meg nem enged. Most épp "service is temporarily unavaible" üzenetet ad, de szerintem ez a proxy miatt van, ugyanis vállalati tűzfal mögött vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest