Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
én00
újonc
A spotifynál elkezdtem ezt a 7 napos prémium időt, de szeretném visszamondani mert inkább az Apple musicra szeretnék előfizetni. Viszont ha a fiókomba lépek, nincs olyan opció hogy előfizetés lemondása. Megnéztem a telefonon is, de ott sem látok ilyet. Csak ezt látom:
Előfizetés és fizetés
Spotify PremiumFeltöltőkártyás Premium-előfizetésed 2016. 11. 23. napján lejár. Ha előfizetsz a szolgáltatásra, egy pillanatra sem kell nélkülöznöd a zenét, és nem kell majd minden hónapban feltöltened az egyenlegedet. És alatta az előfizetés opció, és semmi más. Hogy tudom én ezt lemondani? Nem szeretném ha automatikusan fizetnem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest