- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
én00
újonc
válasz
Alvin_ti4200 #1208 üzenetére
Én is erre gondoltam, mivelhogy felajánlja a 30 napos próbaidőszakot . Szerintem nem tenné ezt, ha automatikusan átváltana a prémium előfizetésre. Remélem tényleg így lesz. Akkor gondolom egyszerűen csak meg kell várnom míg átvált újra az ingyenes spekcióba, aztán törlöm. Köszönöm
-
én00
újonc
A spotifynál elkezdtem ezt a 7 napos prémium időt, de szeretném visszamondani mert inkább az Apple musicra szeretnék előfizetni. Viszont ha a fiókomba lépek, nincs olyan opció hogy előfizetés lemondása. Megnéztem a telefonon is, de ott sem látok ilyet. Csak ezt látom:
Előfizetés és fizetés
Spotify PremiumFeltöltőkártyás Premium-előfizetésed 2016. 11. 23. napján lejár. Ha előfizetsz a szolgáltatásra, egy pillanatra sem kell nélkülöznöd a zenét, és nem kell majd minden hónapban feltöltened az egyenlegedet. És alatta az előfizetés opció, és semmi más. Hogy tudom én ezt lemondani? Nem szeretném ha automatikusan fizetnem kéne.
-
én00
újonc
Sziasztok! Pár napja vettem egy Iphone 6s Plust. És már van ingyenes Spotify profilom. A hugomal szeretném a családi csomagot használni, mert internet nélkül szeretnék rádiót hallgatni. Viszont nem vagyunk egy címen. Ellenőrzik ezt valahogy? Szóval bizonyítani kell hogy egy címen vagyunk? Vagy az Apple music talán jobb lenne? Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest