Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
Tescoban is ennyi az 1.75-ös Pepsi most ha veszel kettőt, eddig az aldis 1.5l-est vettem kábé havi egyszer, de az már 369ft vagy valami ilyesmi úgyhogy kénytelen vagyok átszokni az olcsóbb pepsire
Mondjuk kíváncsi leszek hogy a márkás árak környékén vagy felette hogy akarja az aldi eladni a saját márkás kóláját meg ice teáját, szerencsére nem vagyok nagy fogyasztó, ezzel a két 1.75-ös üveggel kihúzom az új évigUgyanitt egykis áremelkedés rant, sajt fronton még kitartottam az aldinál, talán szeptember elején volt ez az akció, utána a melegszendvicseknél rá is álltam erre a fajta sajtra normál áron is:
Utána viszonylag gyorsan felment 899-re de ekkora emelkedés már szót se érdemel, a ma látott 1299ft-os árra viszont már felszaladt a szemöldököm, kicsit mintha túltolnák az áremelést az aldinál, lásd a fent említett üdítők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűnyíró topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest