Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz pokers #2976 üzenetére

Elvenni dolgokat egy elkezdett térképen nem tanácsos mert ha vissza akarsz lépni akkor nem tőlti be hibára hivatkozva. Hazzáadni viszont lehet bizonyos mértékben. Például ha nem akarok a medium rönkökkel csak 4 pontot akkor átírom többre, vagy átírod az egyébb beállításokat, üzemanyag, motorteljesítmény, stb. Vagy közben beraksz egy mod pótkocsit vagy felépítményt és hasonlóak. Amit te írtál ezért érdemes a térképeket megbabrálni és több járművet elhejezni rajta illetve a kezdésnél több kezdö jármű helyet elhelyezni rajta. Vagy próbálkozhatsz az átnevezéssel, de abba bele fogsz kavarodni a végén. Tehát ha játszol egy Zil 130-al és kicserélnéd akkor azt a járművet nevezd át Zil 130-ra amit helyette akarsz. Lehet ez így kicsit érthetetlen, de nagyvonalakban ennyi. Ha szerencséd van a program nem fog hibára hivatkozni és minden megy tovább csak másik járművel. Ezt még nem tudom mitől függ, de van hogy elfogadja és van hogy nem. Nagyon nem cserélgetem a járműveket menet közben mert kezdés előtt előre átgondolom mivel mit szeretnék szállítani az adott térképen és úgy állítom össze a kezdő szettet. Lehetne ugye a játékhoz készített mindíg frissülő csalást is használni amiben alapból vannak map editorok és hasonlóak, de én azt nem szeretem. Jobban szeretek az xml fájlokban babrálni kézzel mint ilyen segedprogikkal, ezért nem használok jsgme-t sem ha jól írtam a nevét.

Új hozzászólás Aktív témák