Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Apple Watch
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Működik minden rendesen!
Azért megnéztem szkóppal a jelet: terheletlenül 0,9 volt. Ekkor láttam, hogy minden rendben. Összehasonlítottam a gitárgépem dedikált coax spdif-jével és ott is pont ugyanennyi. Dolby Digital 5.1 is kimegy rajta, úgyhogy mediacenter gép építéséhez is full jó az olcsó live value, ha van rendes házimozi erősítő. Valahol azt találtam, hogy a CT-48XX chipes live szériákon alacsony szinű kimenet van. (Linket sjnos nem találom...)
Köszönöm szépen a segítséget, a subwooferes topicomba nézzen be aki csak tud, mert lassan közeleg a döntés ideje:Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Sony/Philips Digital Interconnect Format
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért megnéztem szkóppal a jelet: terheletlenül 0,9 volt. Ekkor láttam, hogy minden rendben. Összehasonlítottam a gitárgépem dedikált coax spdif-jével és ott is pont ugyanennyi. Dolby Digital 5.1 is kimegy rajta, úgyhogy mediacenter gép építéséhez is full jó az olcsó live value, ha van rendes házimozi erősítő. Valahol azt találtam, hogy a CT-48XX chipes live szériákon alacsony szinű kimenet van. (Linket sjnos nem találom...)