- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
válasz bobalazs #13065 üzenetére
Hátra van bedugva, vagy az előlapi kivezetésre? Nekem előlapi összeszed mindenféle processzor meg hasonló zajokat, de ha a kártya hátuljába dugom a fülest, akkor kristály tiszta. Nálam Auzen X-fi Prelude. Érdekes, hogy az alalpaival nem olyan gázos az előlapi kivezetésem, de biztos van erre is racionális magyarázat.
-
HSM
félisten
válasz bobalazs #13069 üzenetére
Ha nem ráz a ház, az jó jel. Csak annyiból fontos, hogy a kártyák árnyékolása tudomásom szerint a földeléssel valósul meg. Ami még lehet, hogyha öregszenek a tápfeszt szűrő kondik. Azokat lehet kicsit fejleszteni, ha van megfelelő forrasztási tudással rendelkező ismerős.
Bár sanszosan csak a hátsó kimenetet javíthatná nagymértékben.[ Szerkesztve ]
-
Musicking
aktív tag
válasz bobalazs #13445 üzenetére
10es alatt nekem frankón működött a DK driverrel
A 10es amúgyis túl van hájpolva max majd a játékok terén a dx12 lesz érdekes, de előbb legyenek kiforrt meghajtók és olyan játékok, addig meg feleleges mert nem fog ugrásszerűen megnőni a jelenlegi géped hatásfoka az új oprendszer hatására.[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
-
Musicking
aktív tag
válasz bobalazs #13471 üzenetére
Ha elnémul próbáld meg váltani entertrainment-game módok között ha szerencséd van ezzel újra lesz hangja.
A sleep mód esetén az chipset és az ACPI driver is tud érdekes dolgokat produkálni tehát nem feltétlenül kell a custom drivert hibáztatni bár teljes egészében nem is zárható ki.
somé:
Nem véletlenül írtam hogy nálam hibátlanul működött a DK driver a SB046A-n , w10 bulidjára nem emlékszem de akkor jött ki az első gnc-s driver (kb 3-4 hónapja). Hogy azóta mit reszelgettek a 10esen ami esetleg beleszólhat a hangzásba azt nemtudom, de egy asio driverrel/pluginnal és egy azt támogató lejátszóval direktbe meghajtatod a hangkártyát megkerülve az win directsound-ját.
A creative meg inkább hegessze októberig az a új drivert , csak ne adjanak ki egy olyan tákolmányt mint amilyen anno az első win7-es driver volt. Annál aztán voltak érdekes dolgok ha játék vagy zene alatt váltottam módot, akkor az volt a kisebbik baj ha nem váltott más módra, a rosszabb az volt ha elnémult vagy 1khz-es sípolásba kezdett amit az altatás-ébresztés sem szüntettet meg minden esetben tehát maradt a restart. Így került nekem képbe a PAX, majd később a DK driver.SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
kriszpontaz
veterán
válasz bobalazs #13561 üzenetére
Nekem kicsit összeakadt az X-FI support pack-el. Ez csak Driver. Tehát a beállításokat a hangszóró ikon - lejátszóeszközök, hangszórók - tulajdonságok, stb.stb alatt lehet konfigurálni. Most indítom újra hogy így megjegyzi-e és leszedek egy Console Launchert külön, vagy felteszem a Support Pack-ból.
Újraindítás után megjegyzett mindent. Nem kell alvó módba rakni. Gondolom Console Launcheren keresztül nem ment volna.
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz bobalazs #13574 üzenetére
Egy tuningolt X-Fi Elite Pro + saját építésű kis külső D.I.Y AKM DAC Coax digi bemenettel a forrásom, amit Foobar2000-n keresztül igyekszem maradéktalanul kiaknázni általában ALAC / FLAC / WAV számokkal...
A fejesem viszont csak egy SONY MDR-XB700, de most kb olyan térben ülök és részletkavalkádban, hogy el se hiszem, csak a fejem kapadozom de szó szerint!
Szóval végre valami hasznát is hallom a gyártónak!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz bobalazs #13751 üzenetére
Végül is az engem nem érdekel hogy kint van hivatalosan a driver, nem figyeltél engem az érdekel hogy gyakorlatban jó e, vagy mokolni kel továbbra is.
Ez kb olyan veszel egy terméket nem érdekel hogy akik csinálták mennyire jókat irnak róla, az érdekel hogy akik használják ők is úgy gondolják e?U.I szinte biztos voltam hogy ezzel fogtok jönni, olvasni tudok.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
HSM
félisten
válasz bobalazs #14958 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy Jack-elosztóról megy a hangfal és füles is, plusz egy jack-hosszabbítóról, itt van előttem az asztalon a kimenet. Ennek hátránya, hogy a füles kevesebb hangerőt kap, illetve, hogy ki kell húzni, amikor nem használom. Ez nálad nem opció?
-
Terminator17
senior tag
-
olymind1
senior tag
-
Baliga Tamás
senior tag
válasz bobalazs #15351 üzenetére
Én pl. AIMP playerrel hallgatok 320kb/s mp3 és Lossless audiót speciálisabb beállításokkal - jàtszok és mozizok (.mkv) 5.1-ben analógon; ahogy feljebb a Kollégák is írták - néha cserélgetjük a műveleti erősítőket/játszadozunk a hangszínekkel - és törekszünk a minél jobb minősèg elérésére..!
A gyökerek közül csak a krumplit bírom...!
-
HSM
félisten
válasz bobalazs #15351 üzenetére
Vannak neten havidíjas streaming szolgáltatások, amikkel veszteségmentes formátumban tudsz zenét hallgatni, leginkább egy ilyet használok.
De azért nyilván a kedvencek megvannak lemezen is. Azok FLAC -> Foobar2000 -> ASIO plugin útvonalon jutnak a hangkártyához.(#15352) olymind1: Természetesen ezerszer jobban szól egy ilyenen egy YT vagy MP3 is, de azért a teljes élményt veszteségmentes forrásról használva adja. Egy MP3-ból szvsz pont azok a finom részletek hiányoznak, amik rengeteg plusz élményt adnak ezekkel a kártyákkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Gitáros topic
- Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Formula-1
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Spórolós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Logitech Logi Dock Dokkoló
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- iPhone 13 Pro Graphite
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- ÚJ DAM Quick AT 340 horgász orsó + Albatross 280 horgászbot ÚJ
- Denon DBT-1713UD Bluray lejátszó alig használt állapotban filmekkel eladó
- Xbox 360 U kormány (Wireless Speed Wheel, vezeték nélküli)
- Sony VAIO laptop VPCEB3S1E, I5, akku nélkül + kell bele alaplapi elem
- MOTOROLA EDGE 50 FUSION 5G 512/12+12 ÚJ ÁLLAPOTBAN PÁR NAPOS TELEFON
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest