- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J00hnny
aktív tag
válasz
hulugulu #8347 üzenetére
A legtobb forumon megtalalod a felhasznalok problemait, szinte mindenhol ugyan azokat olvashatjuk.
- Issues with XBox connectivity (sound-drop)
- Incomplete user manual
- Incomplete online manual that lacks a lot of features that people have just discovered
- Tech support seems to know nothing about the bar, meaning that they probably have never used it
- Connectivity issues with eARC and LG TVs and 4K Blu-ray players
- No specific data about the sound modes and what is going on with them. There is still no clarity if the Atmos and DTS:X is pure or if it is being mixed by Smart mode.
Amit én kiprobalhattam személyesen annak is pontosan ugyanezek a "hibai" voltak. Azonban hiszem hogy ezek nagy resze firmware update-el orvosolhatoak lesznek a jovoben.
Itt egy video az Xbox problémàrol:
https://www.youtube.com/watch?v=ffDNGjCrgck -
espi38
őstag
válasz
hulugulu #8309 üzenetére
Van teszt a típusról ráadásul magyarul [link]
Műanyag mélyládája, bár azt írták róla hogy jó én nem venném meg pedig nekem is a kiszemelt aldozataim között volt.
JBL 5.1 vagy samsung q70 vagy q80ra kaptam ajánlatot, hogy azt érdemes.
Hasonló cipőben járunk, a helyre ahova remélhetőleg hamarosan költözünk, a nagy hangfalak nem férnek el ezért soundbarra esett a választás.
De, hogy melyikre még nagy relytély
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged