- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Bubaaa #10228 üzenetére
Ezt már láttam, nem rossz teszt, de nekem kicsit kevés, mert pl. a hangot csak YouTube-os zenével mutatta be, ami nekem nem sokat jelent, hiszen úgy is filmezésre, meg játékra lenne használva
Viszont, szerintem holnap megrendelem már ezt a Samut, máshonnan is jött azóta pozitív válasz, egy fontos kérdésem lenne: hol lenne a legideálisabb helye a mélynyomónak? Jelenleg kettő lehetőség áll fenn nekem: TV alatt ~40cm-mel, velem szembe, vagy a TV mögött, egy kicsit "fölöttem".
-
Hunork
veterán
válasz
Bubaaa #10220 üzenetére
Ezt jó tudni, maga T420 milyen hang minőségre? Szinte semmi tesztet/értékelést nem találok róla, itt is csak egy hsz-t találtam, ami magát a soundbart dobozos hangúnak írta le
Meg az is fontos, hogy alacsonyabb hangerőn is legyen minőségi hang, hiszen panel miatt nem tudom hangosan hallgatni, a szomszédokat nem szívesen zavarnám
-
Luissimo
veterán
leirás alapján a HDMI ARC, ami a hangerő állíthatóságáért felelős, az működik,
9. Vegye ki a hangot a HDMI bemeneti forrásból a hangsorba vagy a hangszóróba.
10. PS4 Pro esetén: Állítsa a konzolt 2160P - YVU420 értékre, ha használja.
11. Nem támogatja az Astro fejhallgatót.
12. Audio Return Channel (ARC) funkció: Hang kivonása a TV-ből a Soundbar / Erősítőbe.
13. Csatlakoztassa az ARC HDMI TV-portot az adapter ARC HDMI-kimeneti portjához HDMI-kábellel, majd az optikai kábelt az erősítővel / hangsorhoz. Az ARC funkció csak az
14. optikai porton keresztül érhető el. EDID audio beállítások: 2.1CH, 5.1CH és Pass modellekkel. Az SPDIF kimenet támogatja a DD & DTS 5.1CH
15 Az analóg RCA L / R kimenet támogatja a 2CH PCM sztereo audio specifikációkat: Bemeneti port : 1 x HDMI kimeneti port: 1 x HDMI, 1 x 3,5 mm audio, 1 x TOSLINK 3,5 mm sztereó audio kimenet Teljesítmény: 5 V / 1A hálózati adapter Szín: Fekete A csomag tartalmazza: 1 x 4K HDMI audio extraktor 1 x optikai audio kábel 1 x 3/5 mm-es audiokábel L / R esetén 1 x hálózati adapter 1 x kézi Megjegyzés: 1. Csatlakoztassa a HDTV HDMI ARC portját a HDMI ARC adapter 2. portjához. Az ARC funkció csak az Optikai porton, a 3.5 fejhallgató porton keresztül érhető el. A mm nem játszik hangot, amíg az ARC port nyitva van. 3. Kapcsolja be a TV ARC funkcióját és az ARC konvertert, amikor azt használja. -
Luissimo
veterán
ha van a soundbaron HDMI CEC illetve a SAMU TV-n HDMI Anynet csatlakozó, akkor elég egy sima HDMI kábel hozzá.
kibekapcs, hangerő működik"Anynet+ is the Samsung trading name for a feature of HDMI called Consumer Electronics Control (CEC) referred to as HDMI-CEC. It's designed to allow users to command and control devices attached by HDMI with a single remote control. This means you can use the remote of a TV to control a Soundbar or Blu-ray player attached to the TV.
The other way around works too - connect a gaming console through HDMI and turn your TV on when you use the gaming controller to turn on the console. Up to 12 devices can be controlled by the one remote control; however only 1 Home Theatre System can be controlled over Anynet+ at a time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest