- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doory77 #18993 üzenetére
Hát 200-ból már lehet olyat venni ami sokkal többet adna.
Lásd a Samsung Q800D ha kimaxoljuk a keretet,Q700D ha spórolósabban gondolkodunk.Ha a JBL-re hajazó komolyabb subwoofer kell, akkor a Q800D a nyerőbb.
Késöbb mind2 bővíthető igény szerint hátsókkal is, azzal adja meg az igazi mozis hatást.
Volt anno SB250-em, szóval biztosra mondom hogy nagyon más élmény egy komolyabb soundbar, tehát ha van rá keret és igény is, akkor nagyot lehet ugrani 200-ból. -
válasz
Doory77 #18991 üzenetére
Mivel az igényeidet nem írtad le, se a rászánható keretet, így nehéz válaszolni.
Ha kell 3.1/5.1/Atmos, akkor gyakorlatilag bármire megéri lecserélni.
Leginkább Samsung vonalon gondolkodnék, JBL-hez képest kevesebb pénzből lehet sokcsatornás soundbart venni.
Ha nem kell semmi extra és igazából a mostani is tökéletesen elég neked, plusz baja sincs, akkor meg szerintem felesleges cserélni. -
-
F_Peter
őstag
válasz
Doory77 #2456 üzenetére
Szerintem ez a 250esen még máshogy volt. Neked mivel van külön térhangzás és stereo gombod így nem is kell visszajelzés, mert csak megnyomod amelyiket éppen akarod és az az aktív. A 450esen nincs stereo gomb, ha a nem aktív a térhangzás akkor stereo és ennyi.
A hangerőnél nincs külön jelzés. A mélyhangerő meg elvileg (nálam így van) ugyanúgy működik mint a sima hangerő, van egy + meg - és ha nyomogatod akkor erősödik vagy csökken.
A harman volume meg annyi visszajelzést ad hogy egy pillanatra szünetelteti a hangot.Gixxer : igen, van benne valami amit mondasz, viszont ha eldöntötted hogy elég a 250es akkor ne kezdj el hallgatni nagyobbakat, mert soha nem ér véget... ☺️
-
F_Peter
őstag
válasz
Doory77 #2449 üzenetére
Bocs a dupláért, de később vettem észre.
A virtuális térhangzás ha aktív akkor égnie kell a lednek.
A kimenetet jelző led csak felgyullad.
A Bt ég ha aktív.
A többi dolognak ha jól emlékszem csak hangjelzése van. (a 450esen legalábbis így van)Éjszakára amúgy le lehet venni egész szerényre. Harman volume be, Beszéd kiemelése be, mély hangerő lejjebb.
A soundplate dologhoz annyi, hogy még 3-4x ennyibe kerülő cuccoknál (az eredeti árra gondolok) , amikhez nem volt külön mélynyomó, azoknál sem volt nekem elég mély.
-
F_Peter
őstag
válasz
Doory77 #2430 üzenetére
Szerintem optikain magic motionnel sajnos nem fog menni, ha csak nincsenek olyan gombok a magic motionön, amik infrás jelet küldenek. Pl. a bekapcsoló mindegyiken ilyen, de a többi ha jól tudom wifin kommunikál azt meg nem tudnak a soundbarok.
Igy vagy a sima távirányító marad, vagy a hangot külön kezeled a soundbaréval.A fázist hagyd 0-n, 90% hogy jó lesz.
-
Beni2360
félisten
válasz
Doory77 #2430 üzenetére
Es a magic motion se akar menni - ne is erőltesd azon komplikáltabb a kezelés de a hangerőnek menni kell azon is ha társítottad a távot.
fázist hova kell állítani - ezt olvasd el. vagy itt keresgélj.
(#2432) 7Heads Drago épp erről ír. -
Beni2360
félisten
válasz
Doory77 #2423 üzenetére
Egy mélyláda akkor működik jól ha nem hallod de éreznéd a hiányát.
Nézzél egy filmet ahol sok a mély majd kapcsold ki és nézd újra és akkor kell hallanod a hiányát.
Ezt keresd meg és evvel is lehet tesztelni.
The Black Eyed Peas - #WHERESTHELOVE ft. The World.mp4
Nálam volt az irányítón külön gomba mélyre és magasra. De csak akkor állítottam ha sok volt mély . -
F_Peter
őstag
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Doory77 #2420 üzenetére
ZSÍR!!!!
Megveheted. A meleg nyomába nem érhet se a Samsung hw551 se az LG SH5. Én ezt a kettőt hallgattam meg, de mindkettőre elmondható, hogy az esztétikai értéken túl semmit se tud felmutatni.
A telo BT-jén keresztül kb 40%-on tud annyit a JBL mint a Samsung végfokon veretve. De az is lehet hogy kevesebb. És itt hallom ahogy valaki valami nehéz géppel komoly munkát végez a házunk alatt.
BT-n keresztül szerintem jóval hangosabb, mint a TV-vel.
A TV távirányítóval simán összetanítottam, optikán megy át a jel. Sajnos az optikai és az rca is igen rövidke. -
Beni2360
félisten
válasz
Doory77 #2405 üzenetére
Te a LG NB3540 kérdezted. Ez meg a jóval kisebb teljesítményű LG LAS450H - ez inkább 45 K volt és nem 65 K újonnan. Keressél rá. Ez már meg gondolandó kategóriába esik.
Nekem 320 W-s volt az egy 20 nm szobában megfelelő volt. Én is 35K vettem outletben.
Szerintem 200W-ért sok ez az ár. -
Beni2360
félisten
válasz
Doory77 #2394 üzenetére
Van egy beárazós topik ott kérdezd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest