- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz
Mikeee89 #2524 üzenetére
Vannak direkt bass testre is cuccok. Zenéből kapásból ezt mondom: Chemical Brothers - Under The Influence - Slowed & Bass Boosted.
Majd írd le hogy szólt.Sgery: Mire használnád? Van egy tv a fürdőben és az lenne rákötve vagy kintről van bevezetve a kábel a fürdőbe egy tv-ből / lejátszóból?
Én ilyen célra mást javasolnék, nem hiszem hogy a soundbar a legideálisabb választás.
1. A soundbarok általában a TV-vel vagy a lejátszóval kommunikálnak és ha az bekapcsol akkor bekapcsol a soundbar is.
2. Ez szinte alap mindegyikben.
3. Szintén alap.
4. A soundbarokkal való összeköttetés szinte mindig BT-n történik, viszont 220 az kell neki, elemest nem fogsz találni.
Hát a hangzás valóban fura lesz egy rideg fürdőben, ezért sem ilyesmiben gondolkodnék.Meg kérdéses a lecsapódó pára is, hogy ezt mennyire bírja.
Van több cégnek különböző multiroom variánsa. Nekem például egy JBL soundbarom van, náluk JBL Connect-nek hívják (nem igazi multiroom) azt, amikor én a baron elindítok egy zenét az továbbítja a JBL BT hangszórónak - teszem azt a fürdőbe mondjuk - és ugyanaz szól mind a kettőn. Ráadásul a BT hangszórókból vannak csepp-,víz- és porállók is.Gondolom elsőre nem tűnnek komoly cuccnak ezek a BT hangszórók, de javaslom hogy megfelelő közegben (pl. a fürdődben hallgass meg valami jobb darabot, meglepőek néha.), viszont tudtommal nincsen ezekben optikai csatlakozás..bár ki tudja, ha van topikja akkor ott majd megmondják.
-
F_Peter
őstag
válasz
Mikeee89 #2521 üzenetére
Gratula hozzá. Eddig nem volt itt panasz erre a típusra.
Ahogy írod elég szubjektív a dolog, már csak a különböző környezet miatt is.
A mélynyomót úgy szokták beállítani hogy a hallgatói pozícióra rakják majd behasalnak a mélynyomó lehetséges helyeire és ahol a legtisztább a mélyhang oda rakják. Persze ehhez kell valami olyan anyag amiben sokáig azonos mély szól.
A frekvencia ízlés kérdése, de szerintem itt érdemesebb kipróbálni hogy a szokásosnál kicsit magasabbra teszed hogy többet segítsen rá a bar kicsi hangszóróira. Ha már bepozicionálható hogy honnan jön a mély, akkor már sok és lejjebb kell tenni a frekvenciát. -
Doory77
csendes tag
válasz
Mikeee89 #2509 üzenetére
Pont azt néztem, h ugyanannak a típusnak többféle akciós ára is van...gondolom az olcsóbb több ideig volt bemutató darab. Indulj ki magadból, ha kipróbálod bömbölteted? Megnézed mit tud? Sztem igen
És sokan igy vannak. Persze ettől még nem szabad h hibája legyen, de tény h nem zsír új. Ami lehet előny is hiszen az új is lehet hibás pl. Kérdés pl. h ezekre mennyi a garancia, (itt elvileg teljeskörű) mert az se elhanyagolandó szempont.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Mikeee89 #2506 üzenetére
Ezt az oldalt érdemes megnézned. Vannak bemutató darabok olcsóbban.
-
Laca19 (a)
aktív tag
-
Doory77
csendes tag
válasz
Mikeee89 #2499 üzenetére
Nekem is JBL 250 van. Nem voltak nagy elvárások, mint ahogyan olvastam neked se. Én azt tettem, h webes rendeléssel kihasználva a 14 napos garit direkt otthon akartam kipróbálni, az MM-be (egy ultra brutál nagy térben) közel se uazt hallod amit majd otthon a ~ 20m2-es szobában. Engem meggyőzött és azóta se bántam meg, örülök, hogy kicsit több pénzért ugyan, de lebeszéltek a samu, lg és társairól. Kis hangerőn is nagyon szépen szól, és lehet hallani a mélyet is böfögni a háttérben. Két hiányossága van a gépnek, amivel rövid időn belül együtt lehet élni, az egyik a gyenge szinte retró távirányító, ezt ki lehet váltani a tvjével, szóval ezt elő se kell venni, illetve a kijelző hiánya, ez csak az elején a beállításoknál hiányozhat kicsit, igy talán fél órával tovább tart, de a későbbiekben semmi szükségét nem éreztem, érzem. Teszi a dolgát, sokkal jobb minőség mint a TV, (55"-os LG-m van) és új dimenziót kapott a zenehallgatás is vele. Igazán otthon pedig a filmekben van, tehát ha arra kell, sztem tökéletes belépő szintű cucc.
Itt a teszt is róla, (én is uezt tapasztaltam): https://www.av-online.hu/hangfal/jbl-cinema-sb250-soundbar-teszt_1781
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest