- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
OldAkita #11447 üzenetére
Nem azért mert Samu fan vagyok de én inkább a Q950T-t venném több okból is:
-A hátsó Surround hangfalak nagy méretűek amikben egyenként 3db hangszóró van.
-Nem kell töltögetni soha.
-Mivel nagyobb méretűek sztem jobban is szólnak.
-A mélynyomó kulturált méretű nem foglal sok helyet.Sztem ha már ennyit költesz rá akkor ne játék Surround hangszóró méretű JBL-t vedd meg aminek indokolalanul is túl van méretezve a mélynyomója.
Meg sztem ez az akkus megoldás sem hosszú eletű.
Az még oké, hogy egy telót töltögetek de biztos nem töltögetnék egy ilyen drága SB hangszórót.
Ha megnézed a kínálatot nem sokan élnek ezzel az akkus megoldással gondolom nem hiába.
A Samu, LG, Sony és a Polk Audio hátsó hangszórói is áramról mennek. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
OldAkita #11445 üzenetére
Adnak fali tartót az 5.1 hátsó hangszóróihoz amire simán ráakasztja az ember.
Nekem volt olyan hogy több estén át is ottmaradt mögöttem a hangszórók és működtek.
Ha kikapcsolod a TV-t és a Soundbart azok is lekapcsolódnak, szóval nem kell akár minden este tölteni visszarakni.
teljesen feltöltsön asszem kb 2 óra. -
válasz
OldAkita #11441 üzenetére
A samsung hátsói különállók,nincs hangfalkábel sehol mert vezeték nélkül csatlakoznak a soundbarhoz.
Viszonyt mindegyik külön áramforrást igényel,ha nincs az ágy/kanapé mögött hosszabbító/konnektor akkor macerás lehet.Főleg ha nem lehet,vagy nem akar az ember hosszabítót rakni oda. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
OldAkita #11441 üzenetére
Idővel elhasználódik benne az aksi, de akkor meg kell 2db sima USB vezeték egy töltőfej és kész (szerintem azért egy 4-5 év és eléggé aktív használat kell ahhoz hogy annyira tönkre menjen, hogy egy 2,5 órás filmet ne bírna ki.
Nálam 9-10 órát bír a JBL 5.1 hátsó hangszórói egyhuzamban, ha nincsenek használatban akkor meg lekapcsolnak. -
válasz
OldAkita #11439 üzenetére
Ha olyat tölt le amiben van,akkor lesz atmos hangsáv.
A márka teljesen mindegy,nincs olyan hogy Samsunghoz Samsung a legjobb,vagy LG-hez az LG.
Én a Samsungot venném,a jbl akkus leszedhetőiben hosszútávon nem bíznék az akkus mivoltuk miatt.Lehetek a fiad én is?Egy ilyen soundbarért szólitalak apunak is ha kell
-
válasz
OldAkita #10605 üzenetére
Az talán inkább arra lesz való,hogy hálózatról tudna zenét lejátszani közvetlen a soundbar,esetleg a multiroom miatt ha tud ilyet az sb.
A használati útmutatójában kéne utána olvasni mire való.
Véleményem szerint akármi miatt is van rajta ethernet port (hálózati lejátszás,chromecast stb),simán hanyagolható ez a feature ha úgyis médialejátszód van.
Elég lesz a hdmi kábel az soundbar tvre/médialejátszóra kötésére.
Amúgy ha annyira kellene mégis a plusz utp kábel,akkor kell egy switch a kábel végére és a probléma megoldva. -
válasz
OldAkita #10573 üzenetére
Milyen soundbart nèztél ami láttál ethernet portot?
Kicsit káosz a kép nekem.Egy darab kábeled van csak szabad a router/modem felöl és ezt nem tudod hova dugd?
Amúgy a switch a te barátod,leosztod vele annyifelé azt az egy kábelt amennyi port van a kiválasztott és megvásárolt switch-en és már nem is kell gondolkodni mit hova dugj,minden eszköznek lesz kábeled,még szabad helyed is lesz későbbi kütyüszám bővítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest