- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
fecke78 #14465 üzenetére
"De azért annyira durvát se írtam , és főleg nem "észt osztottam"
Bocsánat ."Semmi gond, csak kicsit furcsák voltak a jelzők, meg szerintem félreértetted. Nem istenitette senki a sb-okat, csak megkérdeztem miben több a 990B a 930-hoz képest, mert érdekelt.
"de azért komolyabb házimozi kiváltó eszköz akkor sem lesz , nincs ott akkora teljesítmény , meg dinamika mértetéből kifolyólag sem"
Nincs teljesítmény meg dinamika a méretből kifolyólag?!
Bocs de tudod, hogy a térhangzás mi fán terem?! És láttad mekkora woofert adnak egy jobb soundbar mellé?!
Kicsit tényleg olyan érzés, mintha trollkodni jöttél volna ide, de különösebb tudás nélkül. Filmekhez teljesen más tulajdonságok kellenek a hangkeltő részéről, mint zenehallgatásra, és szerintem a userek kb 90%-a eldobja a haját már egy 930B-től is. Persze lehet vitatkozni azon, hogy mi a komolyabb, de a lényeg az, hogy a háztartások nagyrészébe tökéletes egy ilyen is. Egy komolyabb HiFi rendszerhez pedig egy erősítő drágább, mint akár egy komolyabb komplett SB rendszer, szóval szerintem is be is fejezhetjük itt az összehasonlításukat és az okfejtést.."nem volt még szerencsém komolynak mondott soundbart meghallgatni" Ezzel viszont meg is van válaszolva, hogy miért nem hiszel bennük.
-
ribarszki
őstag
válasz
fecke78 #14469 üzenetére
Akkor miért állítod magabiztosan, hogy " az SB soha nem lesz házimozi kiváltó eszköz?"
Én is ezen a véleményem voltam mint te, a sok gagyi SB miatt amit hallottam. Majd meghallgattam a Samsung komolyabb Q szériáját, és így álltam pislogva, tátott szájjal, hogy jaaaaaaa ilyen is van??? Basszus..
-
ribarszki
őstag
válasz
fecke78 #14467 üzenetére
Fogalmam sincs, és pontosan tudom hova akarsz kilyukadni. Nem ma kezdtem, köszi. Hivox tuningos Dali Concept 6 hamgfalpár van itthon, Hivoxos NAD c325 bee erősítővel, DAC, Jittercsökkentő, márkás kábelek, hálózati szűrő... ne menjünk bele.
A.Samsung Q990b kurva jól szól! A Dalikhoz képest is! Zenén elvérzik, de moziban nagyon erős!
Még egyszer kérdezem, hány komolyabb Atmos képes soundbart hallgattál hátsó hangszórókkal együtt? Hidd el, körberöhögi a Stereo rendszeremet is! -
ribarszki
őstag
válasz
fecke78 #14465 üzenetére
Attól függ milye házimozira gondolsz. Én is ezt mondtam, amíg nem lett egy Q990b szettem. Azért az, hogy konkrétan jobbról, közvetlenül mellletted nyílik az ajtó, és nyekreg a padló, pedig ott nincs hangfal, az nem rossz teljesítmény. Az, hogy kb 10 helyről jön a hang, és totál tisztán kivehető, hogy honnan szól, az elég meggyőző.
Röhögve kivált egy olcsóbb házimozit. Valójában bokalefosós a történet.
Egyébként mikor hallgattál komolyabb soundbar rendszert, hátsó hangfalakkal? -
Kroni1
veterán
válasz
fecke78 #14458 üzenetére
Nem tudom ilyesmit hol olvastál amúgy tőlünk. Én leírtam hogy már a 930b 9.1 driver száma is földöntúlinak tűnik, a 11.1 pedig méginkább túlzás. Ezzel arra akartam utalni, hogy én is feleslegesnek tartom, mivel konkrétan még a 3.1.2 és az 5.1.2 sb rendszereim közt se érzek térhangzásban érdemi különbséget. M5Norbi leírta a tényeket a kérdésemre, te meg máris jössz a kioktató dumáddal?! Hogyha félreértetted a beszélgetésünket az a te bajod, ha frusztrált vagy az is, de ha beleszólsz akkor finomíts a stílusodon, szerintem.
Mindenki helyén kezeli a soundbarok hangzását itt, tisztában vagyunk vele, hogy ez egy esztétikusabb és hangzásban kompromisszumosabb megoldás, nem kell az észt osztani kéretlenül. -
Kroni1
veterán
-
válasz
fecke78 #14437 üzenetére
Én személy szerint a Bose cuccok hangjától nem estem hanyatt,szerintem drágábbak mint amilyen minőséget képviselnek,a logo vastagítja meg az árcédulát.Nem szólnak rosszul,csak a hangjukhoz képest szerintem túlárazottak.
Sonos ugyanez.
A fenti Denont sajnos még nem hallottam,így erről nem tudok nyilatkozni. -
válasz
fecke78 #14431 üzenetére
Én ilyen célra valami külön sub nélküli verziót néznék,persze kizárólag meghallgatás után!
Yamaha YAS-109,Yamaha YAS-4080,JBL Bar 5.0 Multibeam,JBL Bar 300.
Yamahák hangja jellemzően melegebb,kellemesebb,a JBL meg tipikus JBL,cserébe a JBL-ekben van center is,bár ez a feature a tvcsatornák sztereó hangjánál nem sokat számít.
Harman Kardon Citation sorozatát tudnám még melegen ajánlani,de azok bőven átlépik a 200k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest